One Tree Hill.

Charmed Gal

New member
One Tree Hill.../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

זו סידרה מעצבנת.
למה היא חייבת להיות כל כך טובה(
)?
כבר ציינתי שאני רוצה לטוס להוליווד ולהופיע בה? ו... אני לא.
לעזאזל איתי! למה אני ילד שמתאבסס?

גל1234

New member
../images/Emo10.gifאתה ונדב רעים :(

שנים שאני מבקש שמישהו יספר לי על מה זה אתם תמיד מתחמקים......... תמותו

invAsion

New member
אני אספר.. ../images/Emo103.gif

טוב, אז ככה. 17-18 שנה לפני הפרק הראשון, יש זוג חברים - דן וקארן. דן לומד בקולג'. באחת מהפעמים שהם שוכבים, קארן נכנסת להריון. דן מבטיח שכשיגמר הסמסטר הם יתחתנו. אבל קארן ילדה ודן נעלם. בפרק הראשון, רואים את לוקאס (מייקל צ'אד מורי) - הבן של דן וקארן. רואים גם את ניית'ן, שהוא הבן השני של דן - אבל מאשתו. לניית'ן יש חברה, פייטון, שהיא מקובלת כזו בבית ספר, וללוקאס יש ידידה טובה בשם היילי. ובצד יש את ברוק, חברה טובה של פייטון (זו שאמרת שנראית זנותית) - שרוצה את לוקאס לעצמה. אה, כן, יש גם את קית', אח של דן, שיוצא עם קארן. ואם אתה לא מתכוון לראות.. (
) - - - - -- - - - פייטון נפרדת מניית'ן ורוצה לצאת עם לוקאס, ככה שיש ביניהם "מאבק" עליה. היילי (הידידה של לוקאס) אוהבת את ניית'ן, אבל לוקאס שונא אותו.

Charmed Gal

New member
המפ...../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

יש לך אי דיוקים. שהם יצאו והיא נכנסה להריון אני חושב ששניהם עוד היו בתיכון. ואז הוא נסע לקולג' ועזב אותה בהריון... אגב, גם ניית'ן מקובל והכל.
ןשכחת את כל הקטע ששניהם גם באותה קבוצת כדורסל, שלוקאס הצטרף אליה כמובן אחרי ניית'ן, וניית'ן רואה בלוקאס גם מן איום או משהו... וזה קודם צ'אד ואז מייקל, לא ההפך.
*קטנוני* וקראתי את הספוילרים שלך כי לא ידעתי עד איזה פרק הם והם ספוילרים גם לי חלק!!!

invAsion

New member
גל, לא נכון ../images/Emo103.gif

קארן מספרת את זה (כל הקטע עם סוף הסמסטר והקולג') לקית' ב-107.

Charmed Gal

New member
טוב...../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

עוד לא הגעתי. ממתי אבל הם יוצאים ביחד? Oo

גל1234

New member
וווא נשמע מסובך.....

יענו זה דוסון קריק כזה? בלי כוחות על טבעים כמו באפי, מכושפות, רוזוול, מלאך שחור והסדרות שאתם כל כך אוהבים?

Charmed Gal

New member
ייפ..../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

לשם שינוי, עוד סידרה רגילה.
אבל יש גם את גילמור שאנחנו אוהבים! ^__^

גל1234

New member
../images/Emo99.gifהיילי ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה אופי , איזה יופי היא הדבר הכי טוב בסדרה פייטון גם חמודה ברוק זונה נייתן בן בן בן בן זונה. ואפשר להבין מאיפה , אבא שלו בכלל שטן. צ'אד מעולה לא חושב שזה ספולייר אבל
103- קרע אותי הקטע שהוא יצא ערום עם כדורסל סוף
אמא של צ'אד גם חמודה אבל ללא ספק
היילי
היא הדבר הכי טוב בסידרה

למעלה