ONE PLUS ONE-סוללה

ONE PLUS ONE-סוללה

תהיתי עם אתם יודעים, היכן ניתן לרכוש סוללה חדשה למכשיר? הסוללה שלי כבר מקרטעת..אבל חוץ מזה אני מאוד מרוצה מהמכשיר, ולא מעוניינת להחליף.
חשבתי אולי מאיביי-
[URL]http://www.ebay.com/itm/New-Original-Replacement-3100mAh-BLP571-Battery-For-ONEPLUS-ONE-1-A0001-tools-/282239330241?var=&hash=item41b6c667c1:m:mf7-dtCeCrW0B7pmfOvVgYQ[/URL]
אבל, איך אני יודעת אם זה באמת חדש, ובאיזה תנאים זה נשמר וכו'?
יש דרך לודא דבר כזה?

תודה לכם=)

blzvi

Active member
על פניו נראה מקורי

ברם אני לא מאמין לזה.
הנחמה היחידה שלך שזה לא יקר.

אוקי-

יש הצעות, מהיכן ניתן לרכוש סוללה מקורית? להבנתי סוללה בעייתית יכולה להרוס את המכשיר...

blzvi

Active member
כפי שציינתי

על אף שנראה מקורי זה לא נראה לי מקורי וארחיב כל מקור שתמצא יש לפםקפק באמינותו.
לא סביר שמכשיר של 3 שנים היצרן ידאג לחלקי חילוף ,לרוב זה חיקויים.
לא מבין על סמך מה אתה טוען שסוללה בעייתית (אגב מה שיש לך ) עשויה להרוס מכשיר .וגם אז ביג דיל ,הגיע זמנו .אמנם מכשיר טוב אבל בגיל 3 צפויות לצוץ אי אילה בעיות שמשביתות את המכשיר.

amitp

New member
--->

1. צודק ככה"נ צבי, מוכרים רבים בeBay מוכרים סוללות לONE PLUS (ומכשירים אחרים) ומציגים אותן כמקוריות כאשר למעשה מדובר על סוללות חלופיות (סיניות גם הן...
). לא בטוח שיש אפשרות לדעת.
2. מנסיוני בפעם האחרונה שהייתי בארץ (לפני כחצי שנה) לכל מעבדת תיקון סלולארים מצוייה היה סטוק של סוללות ONEPLUS ONE ובמחירי eBay פחות או יותר. זה טלפון די מוכר בארץ, מה שמשעשע כי כאן לא כל כך שמעו עליו, כולל בChinatown...
השוותי אחד לאחד את הסוללה שהציגו בפני אל הסוללה הישנה שהוצאנו מהמכשיר, נראו זהות, אבל לכי תדעי...
3. סוללה חלופית ברוב המקרים לא תגרום נזק למכשיר. היא יכולה להתלקח אמנם, אבל זה רק במידה ומדובר על דגם תקול ספציפית, ואני לא חושב שיש דרך כלשהי להסיר את החשש הזה לחלוטין בשום מקרה (ראי ערך NOTE 7 שהתלקח עם הסוללות המקוריות שלו). החשש המוצדק יותר הוא שהסוללה לא תחזיק כמו המקורית.
4. אני לא בטוח שהסוללה שלך באמת חלשה. המכשיר, בצעירותו, היה נותן לי בסביבות 9 שעות מסך. היום ירדנו ל3-4. חשבתי שיש בעיה בסוללה והיא הוחלפה, אבל המצב לא השתנה. מה שקורה בנוסף הוא שהמכשיר מתחיל להתחמם מדי פעם בזמן עבודה ושמדי פעם CHROME צורך יותר סוללה מהמסך. כל אלו הם סימנים שיש בעיית תוכנה שפשוט שותה יותר מדי סוללה, ולא בעיה בסוללה עצמה. אם תעלי את נתוני צריכת הסוללה שלך אפשר יהיה להתרשם אם זה המצב גם אצלך (בנוסף, איזו גרסת אנדרואיד ו-CM את מריצה?).

dudi4321

Active member
בנוסף למה שכתבו,

פתיחת המכשיר והחלפת הסוללה גם צורך עבודת טכנאי=תוספת כסף.
להסתכל באפליקציות ולראות מי צורכת הרבה זרם מהבטריה.
יש לי OP1 די ישן. אני לא טוען אותו עד הסוף, מכבה בלילה, מדליק בבוקר, מכבה WIFI כשאני לא ליד HOTSPOT ומדליק רק כשרוצה להשתמש מסיבית באינטרנט למשל בעדכונים. מכבה מיקום אלא כשצריך לנווט. דואג שהמסך יחשיך די מהר מה שחוסך עוד זרם מהסוללה.
הסוללה אצלי מקורית ומחזיקה בערך יומיים ויותר.
&nbsp

למעלה