one more to go

Shame in you

New member
one more to go

למרות לשון הזכר השאלון מיועד לשני המינים!!!!!!!!!!!! מה הקללה האהובה עליך? אתה משתמש במילה סבבה? מה המצברוח שלך עכשיו? מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? מה אתה עושה כשמשעמם לך? כמה פעמים הלכת לשירותים היום? גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? איך אתה פותר את זה? מה גורם לך להרגיש בחילה? מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? ספר על פדיחה האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? איך אתה מביע אהבה? פעם נרדמת באמצע שיעור? אתה עושה שיעורי בית? אתה רואה את חצי הכוס המלאה? מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? אם כן מה עשיתם ומה הם עשו? זהו...

Shame in you

New member
ok

למרות לשון הזכר השאלון מיועד לשני המינים!!!!!!!!!!!! מה הקללה האהובה עליך? על הזין שלי, סעמק, בלאט, ועוד... אתה משתמש במילה סבבה? כן אבל לא "סבבה רצח"
מה המצברוח שלך עכשיו? ככה מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? לנקות את הבית
מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? לשבת בבית קפה או משהו מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? וואו..יש כמה מה אתה עושה כשמשעמם לך? עונה על שאלונים כמה פעמים הלכת לשירותים היום? וואלה לא סופרת גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? לפעמים גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? קצת איך אתה פותר את זה? לא פותרת מה גורם לך להרגיש בחילה? יותר מדי דברים מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? אושר (כן, בטח) על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? שאלות על עצמי, וכמה שיותר ספר על פדיחה האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? הרבה האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? לפעמים איך אתה מביע אהבה? לא מביעה, משאירה בפנים פעם נרדמת באמצע שיעור? לא אתה עושה שיעורי בית? לפעמים אתה רואה את חצי הכוס המלאה? מנסה מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? עזבו, באמת תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? טוב מאוד שלא
אם כן מה עשיתם ומה הם עשו? זהו...

little 14

New member
Here I stand the accused

מה הקללה האהובה עליך? פאק אתה משתמש במילה סבבה? במיחד במסן מה המצברוח שלך עכשיו? אממ סבבה מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? לצאת לרחוב מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? לאכול האמת מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? שיעור תנ"ך והבעה מה אתה עושה כשמשעמם לך? בבצפר- מקשקשת במחברות. בבית- שומעת מוסיקה כמה פעמים הלכת לשירותים היום? אממ פעמיים שלוש גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? לא זה דווקא כיף גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? יש מצבים איך אתה פותר את זה? אממ דפש? מה גורם לך להרגיש בחילה? הביטול של ההופעה והמחשבה על זה מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? שיהיה לי כיף בבצפר החדש על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? מה זה משנה בכולם אותם השאלות ספר על פדיחה וואו יש הרבה עזבו האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? ברור האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? לא לא גמני איך אתה מביע אהבה? חיבוקים נשיקות איכפתיות דאגה פעם נרדמת באמצע שיעור? לא אתה עושה שיעורי בית? כן אתה רואה את חצי הכוס המלאה? לא תמיד מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? כשקיבלתי את הכרטיס שלי תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? ההורים של גרושים אם כן מה עשיתם ומה הם עשו? -----

יש לך חתימה יפההה...:)

שכחתי את הסימה של הניק עם הרווח
מה הקללה האהובה עליך? כוסאמק אתה משתמש במילה סבבה?
מה המצברוח שלך עכשיו? פריטי טוב
מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? לארוז וזה משו שאני צריכה לעשות
מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? לשמוע מוזיקה ולישששששון מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? ביצפר
מה אתה עושה כשמשעמם לך? אוכלת ציפורניים
כמה פעמים הלכת לשירותים היום? פעם אחת נראה לי גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? אם הוא חשוך?!ברור גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? לעיתים רחוקות איך אתה פותר את זה? מקלחת
מה גורם לך להרגיש בחילה? במבה בנסיעה/ספר בנסיעה מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? שיהיה לי כיף במחנה שאני יוצאת אליו על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? לא יודעת.. ספר על פדיחה: האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים?
האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? וואי וואי!! גם אני ככה!!!
איך אתה מביע אהבה? יותר במעשים מאשר במילים
פעם נרדמת באמצע שיעור?
אתה עושה שיעורי בית?לעיתים רחוקות אתה רואה את חצי הכוס המלאה? משתדלת.... מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? הבוקר
תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? כן
אם כן מה עשיתם ומה הם עשו? אני לא עשיתי כלום, הם עשו סמים
לילה טוב

לאו14

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo141.gif

מה הקללה האהובה עליך?כוססאמקק!! אתה משתמש במילה סבבה?כן.. מה המצברוח שלך עכשיו?סבבה
מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו?שיעורים לחופש.=/=/=/ מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו?לראות את כל החברים שלי..:] מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך?אנייי!!!
מה אתה עושה כשמשעמם לך?שומעת מוזיקה,רואה טלווזיה,מחשב.. כמה פעמים הלכת לשירותים היום?1 גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית?לא..ממש לא... גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה?לא... איך אתה פותר את זה?אני בדרך כלל לא הדיכאון.. מה גורם לך להרגיש בחילה?אפקט הפחד..חחחחח מה אתה מאחל לעצמך עכשיו?אושר..[תמידד] על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות?נחמדים:] ספר על פדיחה?עזבו..עדיף שלא תדעו.. האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים?כן..ברור!! האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה?לפעמים..קרה לי פעם.. או שרק אני מוסיקלית כל כך?חחח
איך אתה מביע אהבה?בצורה הכיי נורמליתת שיש!! פעם נרדמת באמצע שיעור?ניסיתי..אבל אי אפשר שכולם צועקים..=/ אתה עושה שיעורי בית?לפעמים..חחח אתה רואה את חצי הכוס המלאה?בדרך כלל.. מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי?אני בדרך כלל מאושרת
תפסת פעם את ההורים שלכם על חם?לא.. אם כן מה עשיתם ומה הם עשו?......

polbblop

New member
../images/Emo175.gif

מה הקללה האהובה עליך? פאק יו.
אתה משתמש במילה סבבה? אכן... זאת מילה חמודה.
מה המצברוח שלך עכשיו? נחמד נחמד.
מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? לשטוף כלים, כמו שאמא שלי מבקשת ממני כבר שעה..
מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו?בא לי שההסעה שלי כבר תגיע, ואז אסע לשחק הוקי.
מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? לא'דעת...
מה אתה עושה כשמשעמם לך? עונה על שאלונים מעין זה?
כמה פעמים הלכת לשירותים היום? הרבה.
גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? אכן. אני לא אוהבת להיות לבד..
גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? מדיי פעם... אבל בזמן האחרון ממש לא.
איך אתה פותר את זה? הולכת לישון.
מה גורם לך להרגיש בחילה? דם.
מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? שתגיע כבר ההסעה.
על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? לא'דעת..
ספר על פדיחה צעקתי על זבוב.
האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? אכן.
האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? נמ. לא'דעת... לפעמים.
איך אתה מביע אהבה? חיבוקים, נשיקות ומילים.
פעם נרדמת באמצע שיעור? אכן.
אתה עושה שיעורי בית? לא ממש...
אתה רואה את חצי הכוס המלאה? משתדלת.
מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? אתמול. כשהחבר ארגן לנו פיקניק.
תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? לא...
אם כן מה עשיתם ומה הם עשו?

Simple Shlomit

New member
עונה(;

מה הקללה האהובה עליך? בלאט,כוסאמק,שיט חח בקיצור,הרבהXD אתה משתמש במילה סבבה?אהא מה המצברוח שלך עכשיו?ממ נחמד:][: מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו?נממ לאכול מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו?לצאת לטייל..או למסיבה.. מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך?ביה"ס חחחחחח מה אתה עושה כשמשעמם לך?משתעממת?:] מואחאח כמה פעמים הלכת לשירותים היום?2-3 פעמים נראה לי גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית?כן גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה?כן איך אתה פותר את זה?שומעת מוזיקה בווליום:) וסתם רוקדת לי חחחח מה גורם לך להרגיש בחילה?הקאות...יאאאאאק.ובמיוחד של אחי הגדול והדבעעע מה אתה מאחל לעצמך עכשיו?שיהיה לי כיף בשאר החופשXD טחח על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות?מאיפה אני יודעת..על כולם!:p ספר על פדיחה: הוו יש הרבה...אבל אני יספר על זאת: חבר של אחי הגדול[לא זה עם ההקאותXD] בא אליו.. בקיצור סתם אמר לי 'היי' וזה..אח"כ אחי והחבר שלו הזה ועוד חברים שלו ירדו למטה בחוץ,לעשן נרגילהXD כרגיל.. אני נכנסתי לשירותים ביינתים חחחחחח בקיצור,חבר של אחי..זה שאמר לי 'היי' בהתחלה נכנס אלינו הבייתה,וחשבתי שזה אחי בא לקחת משהו..ואז פתאום אני שומעת את חבר של אחי קורא לי 'שלומיתתת? איפה הנייר כסף שלכם?'[לנרגילה נו..] אז אני עושה לו 'באחד הארונות שמה..' קיצר הוא מחפש.. אח"כ אומר לי 'אני לא מוצא' אז אמרתי לו שאני כבר באה..ואז הוא שואל אותי 'איפה את? בשירותים?' ואני כזה.. 'כן' ואז מהר יצאתי חחחחחחחחחח איזה קורע זה היה..כולי בלחץ..והבאתי לו בסוף ת'נייר כסףXD מואחאח.. אין זה היה קורררררררע.. ומפדחחח! האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים?אהא האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? חח לא איך אתה מביע אהבה? נמממ נאמנות..נשיקותXD ..תמיכה:][: פעם נרדמת באמצע שיעור?כמעטXD אתה עושה שיעורי בית?רוב הפעמים כן חח אתה רואה את חצי הכוס המלאה?ממ לפעמים מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי?לפני חודש בערך תפסת פעם את ההורים שלכם על חם?לא חחחחחחחחחחח אם כן מה עשיתם ומה הם עשו?---

super girl 15

New member
../images/Emo3.gifשיהיה...

מה הקללה האהובה עליך?
לבנות-פוסטמה לבנים-מעאפן אתה משתמש במילה סבבה?
קורה לי שכן... מה המצברוח שלך עכשיו?
על הפנים... כמו תמיד מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו?
לאכול?! מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו?
לשתות... מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך?
פוליטיקה מה אתה עושה כשמשעמם לך?
שינת יופי... כמה פעמים הלכת לשירותים היום?
מממממ.... 3?! גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית?
לא.. אני אוהבת חושך!! מאוד מאוד אוהבת חושך.. אבל דיכאון אני כל הזמן.. בלי קשר למצב השמש... גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה?
מממ.. אולי דווקא כן יש לי סביה.. אבל גם שלא.. אני גם בדיכאון... איך אתה פותר את זה?
לא פותרת... מה גורם לך להרגיש בחילה?
ריח של ביצים!
מה אתה מאחל לעצמך עכשיו?
שאני אתעורר עכשיו ויגלה שהיתי בקוצה שבוע וחצי ושההופעה של דפש מוד מתקיימת מחר! על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות?
הקצרים והמעצבנים... ספר על פדיחה
לא זוכרת... חחחחחחחחחחח האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים?
מממממ... כן.. קורה לפעמים... האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך?
ממ.. לא הבנתי את השאלה.. איך אתה מביע אהבה?
אונסת את הבנאדם...
פעם נרדמת באמצע שיעור?
אני כל הזמן נרדמת שיש שיעור אתה עושה שיעורי בית?
ממש לא!
אתה רואה את חצי הכוס המלאה?
תלוי... מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי?
כל התקופה שהיתה לפני שדפש מוד ביטלו.. התקופה שהיתה קרובה להופעה ועדיין חיכינו היתי הכי הכי הכי מאושרת בעולם!!!! תפסת פעם את ההורים שלכם על חם?
מממ... לא אם כן מה עשיתם ומה הם עשו?
אבל אני לא..

sniii

New member
עונהה

מה הקללה האהובה עליך? כל מה שקשור למילה זין אתה משתמש במילה סבבה? כן לפעמים.. מה המצברוח שלך עכשיו? לא משהו מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? לישון מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? לשבת בחוץ, לבד ולחשוב פשוט מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? חח לא יודעת... מה אתה עושה כשמשעמם לך? או שממשיכה להשתעמם או שנפגשת עם חברים או משהו כמה פעמים הלכת לשירותים היום? לא זוכרת...S: גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? כן.. תלוי.. לפעמים אני רוצה להיות לבד.. ולפעמים לא גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? בטח... איך אתה פותר את זה? בוכה.. או שזה עובר לבד.. מה גורם לך להרגיש בחילה? וודקה S: מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? להיות מאושרת.. על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? כאלה.. ספר על פדיחה- חחח יש הרבה >< האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? ברור! האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? חחח כן גם אני... איך אתה מביע אהבה? מילים.... פעם נרדמת באמצע שיעור? כמעט.... שזה היה הרבה יורת גרוע ד"א אתה עושה שיעורי בית? לא אתה רואה את חצי הכוס המלאה? משתדלת.... מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? אמממ... לפני כמה זמן תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? בערך... אם כן מה עשיתם ומה הם עשו? הם ניראה לי בדיוק התחילו.. ואני התחלתי לבכות חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

exterior

New member
התשובות שלי ../images/Emo13.gif

מה הקללה האהובה עליך? "כוס דודה שלה/שלו", "לך תמצוץ/לכי תמצצי" אתה משתמש במילה סבבה? כן
מה המצברוח שלך עכשיו? לא מוגדר מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? לסדר את החדר
מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? לשמוע מוסיקה (ואני שומעת) מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? אממ....מתמטיקה
מה אתה עושה כשמשעמם לך? לא משעמם לי כמעט אף פעם...הלוואי והיה קצת משעמם
....אבל אם ממש ממש ממש משעמם אני נכנסת לאינטרנט, מורידה שירים, כותבת קצת בפורומים....כאלה. כמה פעמים הלכת לשירותים היום? מאז שקמתי הספקתי כבר ללכת שלוש פעמים (פיפי בלבד
) גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? ממש ממש לא. כן ירבו אחה"צ כאלו !!!!
גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? תמיד יש סיבה. איך אתה פותר את זה? הרבה עבודה עצמית... מה גורם לך להרגיש בחילה? בשר, עגבניות שרי, דגים
...וגם מחשבות מעיקות לעיתים. מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? שקט נפשי על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? כמה שיותר קצרים ספר על פדיחה? יו, יש כ"כ הרבה....אני מעין "קריימר" שכזו....וסורי- אין לי כח לרשום
האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? ב-ר-ו-ר האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? ב-ר-ו-ר (על החלק הראשון של השאלה), מ-מ-ש ל-א (על החלק השני של השאלה). איך אתה מביע אהבה? מביעה במילים ובמעשים...
פעם נרדמת באמצע שיעור? בוודאי
אתה עושה שיעורי בית? לא. אני כבר לא בתיכון, אבל גם בתיכון לא עשיתי. לעומת זאת, באונ' כן עשיתי, וכן אעשה
אתה רואה את חצי הכוס המלאה? משתדלת. מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? לפני חודש וחצי (שבישרו לי שהתקבלתי לכל האונ' שנרשמתי אליהן
) תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? יאפ, בגיל 5,6
אם כן מה עשיתם ומה הם עשו?
זהו...

sandor2

New member
אני ?! עונה :)

מה הקללה האהובה עליך? בן זונה אתה משתמש במילה סבבה? לפעמים . .. מה המצברוח שלך עכשיו? אחלה :) מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? ביה"סס מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? בריכה !! מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? יש הרבה ... מה אתה עושה כשמשעמם לך? מדברת בטלפפפפפון
כמה פעמים הלכת לשירותים היום? ממ פעמיים .. גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? כןןןן גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? ממ לפעמיםם איך אתה פותר את זה? עם הזמן הכל עובר :) מה גורם לך להרגיש בחילה? קיא, ילדים מגעילים, דם.. המון !! מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? חיים מאושרים שאני אצליייח [= על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? ארוכים טורררבו ספר על פדיחה: מאיפה לי נוו... האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? בטח! האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? ממ רק את איך אתה מביע אהבה? לא יודעת להסביר.. פשוט מביעה אותה! פעם נרדמת באמצע שיעור? כןן אתה עושה שיעורי בית? כמעט ולא \: אתה רואה את חצי הכוס המלאה? כןן מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? ממ לא יודעת תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? לאא יאיכסס חח אם כן מה עשיתם ומה הם עשו? - בבבבבבבבבבבבבייי

Piece Of Mind

New member
Haunted

מה הקללה האהובה עליך? גיי אתה משתמש במילה סבבה? כשצריך מה המצברוח שלך עכשיו? בנזונה מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? לשמוע אזעקה מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? לדבר עם זוזי מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? פסטיבל הגאווה מה אתה עושה כשמשעמם לך? שומע מוזיקה כמה פעמים הלכת לשירותים היום? 2 נראה לי גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? כה לפעמים גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? כה איך אתה פותר את זה? מוזיקה ודיבורים מה גורם לך להרגיש בחילה? הומואים, תרבות הפופ הזולה מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? לפגוש את זוזי על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? אין לי מושג ספר על פדיחה ... האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? הרבה האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? מאוד מאוד איך אתה מביע אהבה? כל דרך אפשרית (מוקדש לזוזי) פעם נרדמת באמצע שיעור? כמעט אתה עושה שיעורי בית? כה אתה רואה את חצי הכוס המלאה? כשצריך ;) מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? לפני 6 שעות תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? לא אם כן מה עשיתם ומה הם עשו? סעמו אמרתי לא

talush2005

New member
עונה

מה הקללה האהובה עליך? חרא אתה משתמש במילה סבבה? כן מה המצברוח שלך עכשיו? לא משהו מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? לעבור חיסון/בדיקת דם =/ מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? לישון מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? יש כמה תוכניות טלביזיה כאלה.. מה אתה עושה כשמשעמם לך? מתחרפנת כמה פעמים הלכת לשירותים היום? הרבה,לא ספרתי גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית?כן גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? לפעמים איך אתה פותר את זה? רואה איזה סרט שאני אוהבת,אוכלת מה שאני אוהבת מה גורם לך להרגיש בחילה? כשאני אוכלת הרבה מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? שאני אהיה בריאה כי אני לא מרגישה טוב על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? שאלונים של זה או זה האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? כן מאאדד האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? לא לא עד כדי כך איך אתה מביע אהבה? מילים,חיבוקים,נשיקות פעם נרדמת באמצע שיעור? כן לכמה שניות אתה עושה שיעורי בית? סיימתי ביהס :) אתה רואה את חצי הכוס המלאה? בד"כ לא מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? לפני איזה חודשיים תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? לא איכסס זהו...

D o o S h a

New member
עונהה

מה הקללה האהובה עליך? ממ.. כלמיני.. אני מגוונת
אתה משתמש במילה סבבה? כע, לפעמים מה המצברוח שלך עכשיו? ככה ככה מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? שיעורים. עוד לא התחלתי ויש לי טוןןןן
מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? ממ.. להיפגש עם חברות. [אתמול חזרתי מנופש ולא ראיתי אותן הרבה זמן] מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? ממ.. לא יודעץ מה אתה עושה כשמשעמם לך? כל מיני כמה פעמים הלכת לשירותים היום? 0. קמתי לפני חצי שעה גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? ממ.. לפעמים גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? לא. תמיד תהיהי סיבה. איך אתה פותר את זה? מנסה לחשוב על דברים אחרים ולהעסיק את עצמי מה גורם לך להרגיש בחילה? ממ.. כל מיני מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? המ על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? שאלונים בלי רווחים של 100 שרוות בין כל שאלה! סתם
ספר על פדיחה- לא עולה לי בראש עכשיו האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? כן... האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? רק את\ה איך אתה מביע אהבה? תלוי למי פעם נרדמת באמצע שיעור? כן אתה עושה שיעורי בית? ממ.. תלוי
אתה רואה את חצי הכוס המלאה? לפעמים מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? לפני 4 ימים. [יומולדת, הפתעות וכאלה] תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? לא. יאקקק אם כן מה עשיתם ומה הם עשו?

cohenet91

New member
עונה

מה הקללה האהובה עליך? פאק. אתה משתמש במילה סבבה? כן. מה המצברוח שלך עכשיו? בסדר. מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? לקום מהמחשב?
מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? לאכול אחרי שאני אקום מהמחשב
מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? שיעורי פיזיקה בכיתה ט'. מה אתה עושה כשמשעמם לך? שומעת מוזיקה. כמה פעמים הלכת לשירותים היום? פעם אחת? גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? לא, להיפך. גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? לא. איך אתה פותר את זה? --- מה גורם לך להרגיש בחילה? אוכל רע מאוד או שאני מרגישה לא שלמה עם עצמי. מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? כל מיני דברים
על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? ארוכים, אבל כשיש לי מצברוח. ספר על פדיחה- פעם הפלצתי באמצע סרט עם הכיתה
האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? כן. האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? אני ממציאה בראש שלי קליפים שמופיעים בהם כל מיני אנשים. איך אתה מביע אהבה? 'אני אוהבת אותך'. פעם נרדמת באמצע שיעור? נמנמתי
אתה עושה שיעורי בית? כן. אתה רואה את חצי הכוס המלאה? כן. מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? לפני איזה חודש. תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? לא. אם כן מה עשיתם ומה הם עשו? ---

2 Mיכל

New member
../images/Emo42.gif

מה הקללה האהובה עליך? פאק אתה משתמש במילה סבבה? כן מה המצברוח שלך עכשיו? טוב מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? לפתוח לאמא שלי את הדלת ולדעת שהיא חוזרת הבייתה מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? ללכת לבריכה מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? לוידעת מה אתה עושה כשמשעמם לך? בין השאר עונה על שאלונים כמה פעמים הלכת לשירותים היום? לא ספרתי. אולי 3 גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? לא, אני שמחה שאמא שלי לא יושבת לי על הראש גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? לרוב עם סיבה איך אתה פותר את זה? שוכבת על הספה ושומעת מוזיקה באוזניות. או הולכת למחשב
מה גורם לך להרגיש בחילה? חביתה, לפעמים מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? לוידעת על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? תלוי במצברוח. לא כאלה שחוזרים על עצמם ספר על פדיחה. ממ... חברה שלי ואני ישבנו ליד בי"ס ודיברנו על אחת המורות. היא בדיוק עברה ולא ידעתי איך לסמן לחברה שלי כי המורה הסתכלה עלי... אבל אני חושבת שהיא לא שמעה
האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? לא ממש האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? לפעמים אני מדמיינת ריקודים לפי המוזיקה (בעיקר אם רקדו לצליליו ברוקדים עם כוכבים..) או שרק אני מוסיקלית כל כך? חחחחחחחח איך אתה מביע אהבה? חיבוק, תמיכה, לוידעת. פעם נרדמת באמצע שיעור? לא אתה עושה שיעורי בית? הייתי עושה
אתה רואה את חצי הכוס המלאה? משתדלת מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? לוידעת תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? לא

ממ.. משעמם לי

מה הקללה האהובה עליך?... אתה משתמש במילה סבבה?כה מה המצברוח שלך עכשיו?סבבה מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו?לעזור לאמא מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו?ללכת לישון אבל אני לא עיפה מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך?שיעורי ביולוגיה \אנגלית\ לחכות לאוטובוס או רכבת מה אתה עושה כשמשעמם לך?פלאפון... כמה פעמים הלכת לשירותים היום?3 גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית?לא יודעתת אולי... גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה?כה איך אתה פותר את זה?חברים מה גורם לך להרגיש בחילה?ריח של בישולים עם מלא מלא תבלינים מה אתה מאחל לעצמך עכשיו?ששגאל יחזור על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות?ארוכים ממש ספר על פדיחה האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים?כה... האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך?נראה לי רק א ת.. איך אתה מביע אהבה?אממ...לא יודעת!! פעם נרדמת באמצע שיעור?לא אתה עושה שיעורי בית?כה אתה רואה את חצי הכוס המלאה?תלוי מתי מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי?לפני חודש תפסת פעם את ההורים שלכם על חם?לאאא אם כן מה עשיתם ומה הם עשו? זהו...

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

מה הקללה האהובה עליך? אמא שלך אתה משתמש במילה סבבה? לפעמים מה המצברוח שלך עכשיו? בסדר מה הכי לא בא לך לעשות עכשיו? לצאת מה הכי כן בא לך לעשות עכשיו? להישאר בבית ולענות על שאלונים מה הדבר הכי משעמם שקיים לדעתך? ע"ע שאלה קודמת מה אתה עושה כשמשעמם לך? ע"ע שאלה קודמת כמה פעמים הלכת לשירותים היום? פעם אחת/פעמיים גם אתה מרגיש דיכאון כשאתה לבד באחר צהריים חשוך בבית? לא גם אתה מרגיש דיכאון בלי סיבה? כן איך אתה פותר את זה? אני לא מה גורם לך להרגיש בחילה? הרבה דברים מה אתה מאחל לעצמך עכשיו? שלא יכאב לי הראש על איזה שאלונים אתה הכי אוהב לענות? ששואלים שאלות מעניינות ספר על פדיחה לא רוצה האם גם אתה מרגיש שיש שירים שמזכירים לך בני אדם מסויימים? כן האם גם אתה מדמיין בראשך סרטונים על בני אדם מסויימים עם מוסיקה מתאימה? או שרק אני מוסיקלית כל כך? גם אני איך אתה מביע אהבה? זה לא משהו שאפשר לכתוב פעם נרדמת באמצע שיעור? לא אתה עושה שיעורי בית? חייבים אתה רואה את חצי הכוס המלאה? בד"כ לא מתי בפעם האחרונה הרגשת אושר עילאי? יום חמישי לפני שבועיים תפסת פעם את ההורים שלכם על חם? לא אם כן מה עשיתם ומה הם עשו?

למעלה