one

• פותח הנושא gunr5
  • פורסם בתאריך

LoLo16

New member
../images/Emo45.gif אין לי ספק שזה יהיה ככה

כמו שסיימון תיאר, היא הייתה הלב של התוכנית. היא נתנה פן קליל, קצת צחוקים, קצת לדבר על התלבושת, פתאום להוציא צבעים ממתחת לשולחן... עכשיו זה באמת יהיה מקצועי נטו, ופשוט כמו כל תוכנית כשרונות אחרת.

../images/Emo207.gif (2) אליסון היתה היום בתוכנית של אלן

בערוץ הוט-פאמילי (4). דיברו קצת על זה שסיימון אמר שהיא משעממת ושאין לה אישיות (עד לא הגעתי לזה
). בכל מקרה, היא היתה שם בגלל שהיא הרגע הודחה מאיידול! ככה שאפשר לראות שהתוכנית משודרת באיחור מוגזם... אה כן, והיא שרה את I Don't Wanna Miss a Thing

כן אני יודעת ראיתי אתמול. ו..

שלשום היא אירחה את ראיין סיקרסט, היה כ"כ מצחיק, הוא היה שמה רוב התוכנית ופשוט נקרעתי מצחוק, והוא דיבר על סיימון, ועל כל מיני. XD וכן.. השנה לא יהייה מצחיק בכלל לדעתי, תארו: סיימון משועמם, לידו ג'ו ג'ונאס מתלהב שהוא שופט אורח, קארה מתאמצת לדבר ומרביצה למתמודדים עם התנועות שלה בידיים בדיבור, רנדי ממשיך עם הדוג והשטויות שלו, הנורמלי היחיד שיהייה. לדעתי לא יהייה מצחיק כי בין כל אלה אין שום כימיה ושום דבר, רק רציניות. פאולה הייתה הלב. [מרגש.]

Guncrazy

New member
../images/Emo207.gif נבחרה שופטת רביעית!!../images/Emo239.gif

תמיד רציתי להשתמש באייקון הזה
בכל אופן השופטת הרביעית היא לא אחרת מאלן דג'נרס. מה אתם חושבים? מרוצים?

LeAnnDylan

Well-known member
האמת שלפי האתר של איידול הם אומרים שהיא תהיה

קבועה, והיא תתחיל לשפוט רק אחרי האודישנים. כשבאודישנים יהיו את כל השופטים הקבועים

כן עניתי כבר לשרשור השני. D:

אני שמחה ממש.
אני אוהבת אותה, היא מצחיקה, ואין סיכוי שהיא או סיימון התאהבו אחד בשני כי היא לסבית.. אני רוצה רק סאולה!
אין לי בעיה עם זה שהיא תיהייה אולי קבועה, אבל היא לא תחזיק מעמד, היא לא יודעת לשפוט והיא לא עוסקת במוזיקה, היא לא תדע ממש מה לומר.

מינוי בעייתי בעיניי

הבחורה חיה מאהבת הקהל, היא האופרה ווינפרי של הלבנים, איך היא בדיוק תבקר אותם כשלפעמים צריך להגיד את האמת והאמת מרה? היא בסוף תהיה סטייל דנה אינטרנשיונל. אני יכול להבין למה סיימון בחר אותה, היא האחרונה שתאיים על הפופולריות שלו כאיש הרע שאומר אמת בפרצוף

LoLo16

New member
סיימון לא בחר אותה, אין לו אימרה בנושא

מי שבוחר אלו הרשת ומפיקי התוכנית. יש לאנשים נטייה לחשוב שסיימון אחראי על התוכנית, אבל הוא רק שופט. בכל אופן, אני לגמרי מסכימה עם הדעה שלך, אני חושבת שיהיה לה קשה מאוד לתת ביקורות רעות, מדאגה לתדמית שלה כאהובת הקהל. ד"א - החתימו אותה ל-5 שנים, כש - א. מי אמר שהתוכנית בכלל תחזיק מעמד עוד 5 שנים? ב. איך מחתימים מישהו מראש ל-5 שנים מבלי לדעת בכלל אם הוא יהיה טוב או לא?!

Lady in red2

New member
אוי, באמת? ../images/Emo4.gif

החשק שלי לצפות בעונה 9 הולך ויורד...
זה התחיל בזה שמביאים שופטים אורחים עם קריירה מוזיקלית "מפוארת" כמו ג'ו ג'ונאס, שופטים אורחים ללא קשר לתחום המוזיקה כמו ניל פטריק האריס, וועכשיו גם שופטת קבועה ללא קשר לתחום המוזיקה, שאני לא רואה איך היא משתלבת. פאולה תחזרי!

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo45.gif חבל שלא השאירו את שאניה טווין בתור שופטת

קבועה :\ שאר ה"שופטים" האורחים האלה נראים כמו בדיחה לא מוצלחת :\

למעלה