ONE HIT WONDER

ONE HIT WONDER

למי שלא מכיר את את המונח - הכוונה לאמנים שסינגל אחד שלהם (לרוב סינגל בכורה ) היה להיט ענק ,ואח"כ הם נעלמו ,פרשו בשיא אם תרצו ,או שפשוט הוציאו סינגלים גרועים שנכשלו ,ולאט לאט התאדו מחיינו ויש לא מעט אמנים כאלה למשל צ´אמבה וואמבה. הלהיט TUBTHAMPING ´שמוכר בעיקר בגלל הפזמון(I GET KNOCKED DOWN BUT I GET UP AGAIN),עדין מתנגן ,ולא מעט אנשים אוהבים אותו. אבל הלהקה כבר לא איתנו . הם הוציאו עוד 2 סינגלים כושלים והתפרקו. ומה עם ריאלטו ? הרי MONDAY MORNING שלהם הוא שיר שמאוד הצליח ברדיו ,וקיבל ביקורות מעולות בעיתונות הריטית המאוד קשוחה . מאז אותו שיר (שהיה מדהים ,לטעמי ) ,הם נעלמו . נכון ,הם עדיין פעילים ,אבל כמה מכם יודעים על כך ? או למשל ליקידו (LIQUIDO). השיר NARCOTIC היה ב 1998 להיט ענק בגלל המנגינה הקליטה שלו .וכמה שירים שלהם אתם מכירים ? 1 בלבד ואני מבטיח לכם דבר אחד : אם אני מתחיל עכשו ,גם מחר בבוקר אני לא גומר את הדוגמאות (נטלי אימברוליה ,אנדראס ג´ונסון ,נאס,נו דאוט ועוד רבים ). ודבר נוסף : יש כיום בMTV לא מעט אמנים שיצטרפו לרשימה הזו בקרוב מאוד CRAZYTOWN ,ATOMIC KITTEN,NELLY FORTADO,ועוד כמה אמנים "גדולים "

goldi san

New member
אהם אהם

פעם נסענו עם אחים שלי לשטחים ושיחקנו בדרך ארץ עיר עם הגדרות ממוצאות כאלה, אז אחד הקאלטים היה "להקות של שיר אחד"- ואני עליתי עם ההברקה ב-ו´- ווילג´ פיפל! טוב, אני מסרבת להכללתה של נלי פורטאדו, שהיא כיודע הגודס שלי בימים טרופים אלה ברשימה, אוקיי יש לה שני שירים כבר אדוני- וכמובן הדבר הגאוני ביות בעולם- גצ´וירפריקאון רימיקס של מיצי אליוט עם נלי, וזה דבר ענק ענננקקקקק- כולם להוריד וגם נו דאוט ונאס? אדון היכן אתה חי? נלי פורטאדו שולתת!!!1 בובובובובובובובובו

שניכם טועים ../images/Emo70.gif

הווילאג´ פיפל? איפה את חיה? הם היו אחת הלהקות היותר מצליחות של עידו הדיסקו, ורק לידיעתך, השיר Go West, הוא במקור שלהם, כן כן! יש להם יותר משיר אחד שהצליח, ובגדול. עכשיו, נלי פורטדו, לא שולתת, היא מקסימום שולטת, אבל יש לה כבר שני שירים! אה הה! עד לפני שנתיים אה-הה היו להקת-שיר-אחד עד שיצאו עם השיר החביב ביותר summer moved on, שמאוד אהבתי. נו דאוט? גט ריל! הם ממש ממש טובים. אולי היה להם להיט ענק אחד, אבל היו להם גם כמה להיטים קטנים. חוץ מזה, אני לא מעריכה את "הידע הנרחב" שלך במוסיקה שאתה מנסה להציג פה. רד לעם!

וילג´ פיפל לא בהגדרה

נלי פורטדו כן ,מהסיבה שעוד כמה שנים יזכרו אותה רק בגלל השיר הזה ,ולא מבחינת אסוסאיציות . הרי לכל האמנים שהזכרתי יש יותר משיר אחד ,שיכול להיות שהתנגן בזמנו נון סטופ ,אבל זוכרים רק את השיר הראשון , שהוא גם השיר היותר "מתוחכם " מבין היתר ,ולא חיקוי. קח למשל את שנות ה- 90 המוקדמות ,שנות היורו טראש . דר. אלבן וקולצ´ר ביט שולטים ובMTV מקרינים שלל קליפים שלהם .ובכל זאת ,לא רק שהם עדיין מזוהים רק עם IT´S MY LIFE ו MR VAIN (בהתאמה ) ,אני בטוח שאף אחד לא יכול לאמר לי עוד שני שירים של כל אחד מהם . או אפילו 2 שיריםביחד. גם בשנות ה 80 היו אמנים ידועים כמו סנדרה וסמנתה פוקס . מה זוכרים ? כולה שיר אחד . וכאן הנקודה. זה שלנלי פורטדו יש 2 שירים (סבירים ביותר,אגב) ,לא אומר בהכרח שגם השלישי יצליח . ומאחר ששני השירים די דומים אחד לשני ,אני משוכנע ב 99 אחוז שהשלישי לא יצליח .ואם הוא יצליח ,אז יש לנו כוכבת ואני אוכל את הכובע

אולי לא בהגדרה שלך... ../images/Emo3.gif

אתה לא מרכז העולם וזה לא היה מכוון אליך. ועובדה שהשיר של נלי פורטדו מתנגן נון סטופ וגם אותו יזכרו. אז היא לא one hit, לכן היא לא נכללת בהגדרה.

ולכן אמרתי

שאני אוכל את הכובע אבל לא אני אשם שיש מלא שכן עונים להגדרה ומושמעים נון סטופ

goldi san

New member
לפי ההגדרה שלך וילג´ פיפל הם

ועוד איך להקה של שיר אחד. אם את נליפורטאדו לא יזכרו עוד כמה שנים (מה שמאד יכוליות, אך לא מפריע להיותה הגודס שלי בימים אלה), אלא בשל להיטה הגדול, אזי הוילג´ פיפל ודאי וודאי להקה של שיר אחד, בכל זאת בשבילם עברו כמה שנים טובות וכיום אני לא חושבת שיש אדם שיכול לנקוב בשמם של שני להיטים שלהם שאינם וואי אם סי איי חוץ מכמה גייז מזדקנים. האמתי שזה לא כל כך משנה, סתם אין לי דבר יותר טוב לעשות כרגע.

חולוני

New member
הנה שיר מצוין שהוא One Hit Wonder

Something´s Gotten Hold Of My Heart של The Window Speaks.

למעלה