one hell of a "OH MY GOD"

Gloria_Nathan

New member
one hell of a "OH MY GOD" ../images/Emo70.gif

יש עכשיו (זמן כתיבת ההודעה, דא!) סרט בערוץ 2 עם רוב(רט) לאו, אז איך אני לא אראה?? פתאום מופיע שם מישהו שנראה לי נורא מוכר... אני מסתכלת אני מסתכלת אני מסתכלת ופתאום מה אני מגלה? שאם נגלח לו את השיער הג´ינג´י, ניתן לו חלוק רופאים ונעשה אותו מניאק בעל לב זהב הוא יהיה לא אחר מאשר- רומנו!!!!! :) :) :) :) :)

eb182

New member
../images/Emo2.gifאמא´לה

הלכתי לראות את זה ומה זה השיער המתולתל הזה? רואים שהסרט הזה מלפני מיליון שנה כשכנראה עוד היה לו שיער.

אכן

לידידנו רוברט רומנו היה פעם רעמת תלתלים ג´ינג´ית. ניתן לראות אותה גם בסדרה "תהילה" הלא היא "fame". מעניין מה קרה לשיער שלו...

~*~gaL

New member
יופי, פשוט יופי.

כמובן שלא ראיתי.. איזה סרט זה היה? הוא ישודר שוב? יש סיכוי? יש?

Gloria_Nathan

New member
"מלון ניו-המפשייר"

ויכול להיות שיהיה אותו שוב פעם, אבל בשעות מאוחרות בלילה כי הוא מוגדר כ"סרט למבוגרים"- לא שראיתי משהו שלנערים אסור לראות במעט שתפסתי.

eb182

New member
דווקא בקטע שראיתי

איזה מישהי שם ביקשה מרוב לאו שיזיין אותה כי היא הולכת למות והיא לא רוצה למות בתולה אבל זה לא כל כך נורא

mgirl

New member
מה, לא ידעת?

רוברט ´רוקט´ רומנו> מונטוגמרי ב"תהילה". ידעתי את זה כבר מלפני מלא מלא זמן!

המממ

New member
מבקשת זכויות על רומנו עם תלתלים!

אני הבאתי לפורום זה קישורים לאתרים על פול מקריין- הלא הוא רוברט רומנו. באחד מהקישורים כתבתי שאפשר לראות את רומנו מתולתל וג´ינג´י. אני שמחה באמת לראות שאתם מבקרים באתרים שאני שולחת אתכם אליהם!!! גל- אם יש לך כח, מצאי בבקשה איפה כתבתי את זה ושלחי את כולם לשם... אנשים- לקחתי ללב! יומטוב ושקט שיהיה לנו!

המממ

New member
תודה מקרב לב.

ובהצלחה במבחנים והקורסים ומה שאת עושה בכלל...

למעלה