One by One, Only the Good Die Young

khammel

New member
One by One, Only the Good Die Young

שנה אחרי שנה הייתי נתקפת בבלוז חודש נובמבר. זה היה מתחיל בסוף אוקטובר ומודחק ואז מתגנב בחזרה והייתי מוצאת את עצמי חורשת על הדיסקוגרפיה של קווין בסיסטמטיות. באובססיביות. כאילו מנסה למלא איזה חסך. כל יום דיסק אחר, עד שהיה מגיע "התאריך". ואז, זה היה כאילו המוזיקה נעלמה מהעולם ולא הייתי מסוגלת לשמוע קווין כמה שבועות או חודשים. ההתגברות (או שמא ההתבגרות?) הגיעה כבר בשנה שעברה, אבל למרות זאת, עדיין מצאתי את עצמי מאזינה לדיסקים באובססיביות והמלנכוליה היתה אותה מלנכוליה. השנה, אולי בזכות סיבוב ההופעות של QPR, או אולי כי הזמן עושה את שלו והגיל... לא יודעת... לא הרגשתי את אותו העצב כבשנים עברו. והנה, עכשיו, פתאום זה נחת עלי. התאריך, המשמעות, העצב... כאילו אני עדיין ב-1991 ולאט לאט נוחתת עלי ההבנה שפרדי וקווין אינם עוד. אני עוד רואה בעיני רוחי את ההודעה בטלוויזיה, זוכרת את כתבות העיתונות ואח"כ את מופע המחווה לזכרו של פרדי שהיווה בשבילי חוויה מוזיקלית מעצבת. פרדי, גם השנה, אתה פה חסר לי. I did not know you, our lives never touched Till the day they gathered to bid you farewell And they painted your picture and as I looked around I thought I saw you in the words and the sound

Flaming Pie

New member
כתבת כל כך יפה... ../images/Emo205.gif

נורא מזדהה איתך. כבר שנה רביעית שאני נתקפת דיכאון ביום הזה. חושבת לעצמי כמה חבל שלא חייתי אז, כשקווין עוד היו, כשפרדי היה חי, נושם ומפזז על הבמות... לא אגזים ואומר שאני מרגישה סוג של "הפסד", שנולדתי מאוחר מידי. לא פלא שכולם אומרים לי שאני לא מתאימה לתקופה הזו... פרדי, יהי זכרך ברוך.

רק שבק

New member
מזדהה לגמרי. רק קצת שונה

יש לי קעקוע גדול של פרדי. אז בחודשי הקיץ כולם רואים ומזכירים לי, ובנובמבר אני מרגיש כל יום. יסלחו לי כולם אבל ביום הזיכרון לרבין אני מוצא את עצמי משווה ביניהם. אם היה באפשרותי לבחור רק דבר לעצמי, כל דבר, היה זה להיות באחת ההופעות של קווין.

רק שבק

New member
אז אני מעדיף לשמוח על המוזיקה והמורשת

ומשתדל שלא להיות עצוב. כי פרדי תמיד טען שהכי חשוב זה לעשות חיים.

טלי12546

New member
24.11

ביומן התאריך הזה מקושט כאלו יש למישהו יום הולדת, אבל הוא לא מקושט בבלונים ופרחים הוא מקושט בציטוטים של קווין(שירים שפרדי רשם) כול מיני מילים עצובות. אני לא רואה את התאריך הזה כיום שאני הולכת לבכות בו או משהו, כי כול פעם שאני שומעת שירים של פרדי אני פורצת בבכי,בוהמין רפסודי כמעט תמיד גורם לי לבכות, כול פעם שאני רוצה לגרום לעצמי לבכות אני חושבת על פרדי. אז נכון שלא הכרתי אותו, נכון שאני בסה"כ בת 17 ושהוא ניפטר אני נולדתי אבל השירים שלו הם אלה שמושיעים אותי שקשה לי אני ממש רוצה לראות את הבן אדם מופיע מולי על במה-אבל זה לא יקרה.ומה שכן אני מרגישה כאלו יש שירים שניכתבו במיוחד בשבילי,אלה אותם שירים שפרדי רשם. גדלתי על הבן אדם הזה. אני מקווה שהוא במקום יותר טוב עכשיו, שר איפה שהוא אמור לשיר בגן עדן בין מלאכים. RIP Freddie.

ayatz

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo47.gif

ראיתי עד 2 בלילה את untold story, סה לה וי....

dar dahan

Member
יום השנה ה17 מאז שפרדי הלך לעולמו ../images/Emo16.gif ;(

למרות שלא אומרים את צמד המילים הללו על נוצרי אני חייב לאמר את זה: יהי זכרו ברוך... הוא היה הזמר הטוב ביותר ששמעתי והקול שלו היה יכול להיות קול של זמר מטאל וקול של זמר אופרות וקול של זמר רוק וקול של זמר רוק כבד, ובקיצור היה לו קול שיכל להשתייך לכל תחומי המוזיקה היום ופעם. אני מקווה שפרדי מאושר שם למעלה ומשגיח על חבריי הלהקה הנותרים....

Teo Toriatt

New member
../images/Emo16.gif 17 שנה

זה מן יום מוזר כזה, כי עברו 17 שנה, ואני הייתי אז בן 15, הייתי תיכוניסט מתבגר, שכועס על העולם, ומוצא הגיון במוזיקה מסובכת ומילים שאמרו הרבה רק לי. ושמעתי מוזיקה עם המון גיטרות ופסנתר, בווליום מספיק חזק, כזה שהוא מספיק חזק כדי שאם ההורים צועקים שתמיך, אז פשוט לא שומעים. והתעמקתי במילים של פנטזיה, ואהבה, וביקורת, וחוויות. והסתכלתי על התמונות ועל הסמלים והשמות... ככה זה היה לפני 17 שנה. היום אני שונה, נוסע לי ברכב ליסינג של עבודת היי-טק בדרך לבית שלי עם אישה ושני כלבים.... עדיין שומע מוזיקה חזק, אבל לא חזק מדי, והמילים פחות מפתיעותו ולפעמים פחות מובנות... התבגרתי. אבל יום אחד בשנה, פתאום אני שם שוב את הדיסקים הישנים, ומקשיב... כי פעם בשנה, ב24 לנובמבר, מותר לי ליום אחד, להיות שוב בן 15.

Hikary

New member
הו פרדי פרדי פרדי...

הקול שלו נוגע לי בלב במקומות כל כך רגישים! אני כל כך אוהב את הלהקה(אני מאזין לקווין כשנתיים או יותר) שהתחלתי לחקור עליה-ולעולם לא התאכזבתי(וגם הרבה פעמים הופתעתי :) ) פארוק בולסרה נתן הופעות כל כך טובות שיכולתי לעתים לעצום עיניים ולהרגיש חלק מהקהל כששמעתי הופעות חיות שלו, חיות מאוד למען האמת... קולו היה,ועדיין, יחודי,זמר גאון בעל השפעה יוצאת דופן על המוסיקה בפרט והחברה בכלל,מלחין יוצא דופן גם כן וכריזמטי שלא נראה כמותו על הבמה מעולם. יהא קולו מושמע לכל השנים.

the Champions

New member
../images/Emo16.gif (אני יודעת שזה לא מקורי)

גם לשים ציטוט זה לא מקורי . Tonight I'm gonna have myself a real good time I feel alive and the world I'll turn it inside out - yeah And floating around in ecstasy So don't stop me now don't stop me 'Cause I'm having a good time having a good time בחרתי בציטוט הזה מהסיבה שלפי ממה שהבנתי מהרצון של פרדי(לפי מלא ראיונות) זה שהוא כן רוצה שיזכרו את המוזיקה שהוא עשה, כי הוא עשה פאקינג גוד מוזיקה ,אבל הוא הכי רוצה שאנשים יהנו ולא יהיו עצובים ושכמה שיותר יעשו כייף חיים. כמו המילים האחרונות שלו בהופעה במונטראול " ****let's go f"

gihona

New member
../images/Emo16.gif לפרדי ../images/Emo16.gif

זמר הנשמה הגדול ביותר בהיסטוריה של הפופ, המוזיקאי המוכשר, הפסנתרן המחונן, הפרופורמר הענק lover of life

gihona

New member
../images/Emo9.gif היי....

ובנתיים הספקתי להגשים חלום... http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=572407

למעלה