OnClick בכפתור asp

saraas

New member
OnClick בכפתור asp

שלום, אני מנסה לעשות את הפעולה OnClick ב-Button של asp והוא לא מוכן, רק אם אני אעשה זאת ב-Button של html. וזה מוזר כי הוא נתן לי אוטומטית אופציה של OnClick... אשמח לקבל תשובה.

מממ...

הבנתי שאתה מדבר על asp.net , לא הבנתי אם ניסית להפעיל קוד בצד לקוח או שזה קוד בצד שרת, אבל נראה לי שהתכוונת לצד לקוח כי הבאטן הרגיל של הhtml יש לו 2 סוגי אירועים: למשל במקרה של האירוע click ,יש אירוע OnClick שעובד בצד הלקוח , ואירוע OnServerClick שעובד בצד השרת, לבאטן של איספי.נט שנקרא גם פקד שרת -האירוע onClick עובד על צד שרת (עכשיו אני כעמט בטוח שאתה מדבר על צד לקוח) ,חוץ מזה אם אתה עובר מאיסיפי הרגיל לאיסיפי.נט אז יש לך הרבה מה ללמוד ,זה לא שידרוג של איסיפי הרגיל, זה כבר עולם אחר

saraas

New member
תודה רבה ו...

קודם כל אני בת...אבל זה לא עקרוני.. אני מכירה רק את asp.net כך שזו לא הבעיה אבל אני מתחילה. אז אני מבינה שאפילו שהוא נותן לי את האופציה onclick זה לא יעבוד בצד הלקוח...(בכפתור של asp)

YardenST

New member
הכפתור לא יעבוד לך

מכיוון שכאשר הכפתור שיצרת בasp.net gucr עובר ללקוח הוא נהפך לinput והוא לא באמת מקבל את התכונה onclick אלא הוא שולח את הטופס רק. אם את רוצה להשתמש באפשרות onclick שתעבוד בצד לקוח תנסי לעשות את זה:
ButtonName.Attributes("OnClick") = "Your Function"​
כאשר הbuttonname הוא הid של הכפתור

בבקשה, והבנת נכון

הOnClick הזה מתייחס לצד השרת והוא יעבוד בצד השרת והוא לא יעבוד בצד הלקוח והוא גם לא ירקוד פלמנגו
, (אם את רוצה להתייחס לצד הלקוח דרך הפקד הזה אז ראיתי שמישהו כבר הסביר בתגובה שלו )

למעלה