Once more?

• פותח הנושא toao
  • פורסם בתאריך

toao

New member
Once more?

הי, מישהו/י יודע/ת אם על עומדות על הפרק הקרנות פעילות נוספות של OMWF? והאם מתוכננת אחת לאייקון הקרוב? ד"א, איפה ניתן לראות את ההסרטות של אלו מהעבר? אני זוכר בברור שלפחות שתיים מהן הוסרטו.

k R I P s

New member
לאייקון הקרוב לא מתוכננת הקרנה

פעילה של פרק המחזמר... ובכלל, לא נראה לי שבזמן הקרוב תהיה אחת אלא אם מישהו יתחיל ליזום.

k R I P s

New member
רק אם אני באפי! אולי שהשגרירות

תקרין את הפרק ותהיה במה פתוחה כמו בבית הקפה בת"א? זה יהיה מצויין!

אני אניה^^../images/Emo9.gif

ועכשיו ברצינות.. צריך לעשות הקרנה פעילה שבנים עושים את הבנות ובנות את הבנים.

k R I P s

New member
לגמרי מושלמת ../images/Emo99.gif

וכן, עכשיו רק צריכים קשרים לשגרירות. אהמ שירן אהמ עידו.

איך אנחנו קשרים לשגרירות בדיוק?

בעצם לשירן יש קשרי דם מסובכים שמגיעים עד לשם..

Lea

New member
אם כבר אני כאן פעם ביובל,

אז אנצל את ההזדמנות של ביקורי בפורום: הריני להבטיח לכם חגיגית שלא צריך, לא היה צריך ולא יהיה צריך שום קשר לשגרירות (או להנהלת השגרירות, כמו שאני מעריכה שהתכוונתם) כדי להעלות הקרנה פעילה, או להרים כל פעילות באפיסטית אחרת לצורך העניין. כל מה שצריך הוא הרבה רצון, והרבה נכונות להשקיע הרבה מאוד זמן. מי שרוצה להרים כזה דבר, יכול לפנות לכל אחד מחברי הנהלת השגרירות (שמותיהם נמצאים באתר), לגייס צוות (שחקנים, בתור התחלה, אבל גם את כל השאר לא להזניח), ולכוון יפה את החזרות כך שתהיו מוכנים לאחד הכנסים הגדולים. בכל מקרה, הרעיון של בנים-משחקים-בנות ולהיפך נשמע לי מקורי ומגניב. אז אם מישהו בפתיל הזה באמת רציני לגבי העניין - לכו על זה!

k R I P s

New member
מי כמונו יודעים...

אממ אבל לא התכוונו להקרנה פעילה מוכנה מראש עם אביזרים, תלבושות, השקעה. אלא הקרנה פעילה עם במה פתוחה שמי שרוצה פשוט עולה ומתחיל לרקוד איך שבא לו. זה כבר עבד פעם אחת שהקרינו את המחזמר בפאב בפלורנטין. היה ממש אבל ממש כיף!

dArK sUnShiE

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo80.gifאתם יודעים שאני דון.

[כן, אני יודעת שזה הורס את כל עניין חילופי המינים. אבל לא אכפת לי. אני רק רוצה להגיד- "i *so* did not. He keep saying that"]

למעלה