?Once more with feeling- in or out

toxic vamp

New member
בצפר זה דבר יחסי.

סתם. עזבתי את בצפר. אבל אני עוברת לבצפר חדש ביום שישי...אז בנתיים אני נמצאת בשעות לא שגרתיות בבית.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifגם אני חושבת-

היו ים פשלות במחזמר שהעלינו בטכניון- אז מה? כולם נהנו בטירוף! כאילו שב"רוקי" זה מאוד מקצועי ומדוייק- כל הקטע זה- שזה לא!

k R I P s

New member
../images/Emo45.gif בדיוק!

הקרנות פעילות לא אמורות להיות מקצועיות. הן אמורות להיות פעילות מצד הקהל ומצד הקאסט מן הסתם. להיות דבוק למסך... לא פעיל במיוחד.

Fairywitch

New member
מה גם שזה קהל באפיסטי-

שפשוט נהנה וצוחק, וזה פשוט כייף. מה, לא נהנינו בהופעה בטכניון למרות הכל? ברור שכן. אני בעד להפוך את זה לסוג של קאלט, רע זה לא יכול להיות בכל מקרה.

toxic vamp

New member
אבל זה לא עובד ככה...

אי אפשר להגיד בואו נהפוך את זה לקאלט ובום זה מה שיקרה....

k R I P s

New member
אם מתכננים הקרנה פעילה מושקעת

לא רק מבחינת ההופעה עצמה, אפשר לגמרי להפוך את זה לסוג של פולחן. זה כולל פרישואו, סקרפייס אפילו, קוד לבוש של בגדים כך שההופעה תהיה עם thmeme מסויים, להכניס המון דברים חדשים שישתנו כל הזמן וימשכו את האנשים וככה אנשים יבואו הרבה יותר. ככה קהילת באפי תחזיק להרבה יותר זמן, כי תכלס, אם לא יהיו הפקות חדשות, אירועים ועוד דברים הקהילה לא תחזיק הרבה זמן. אנחנו צריכים את זה.

toxic vamp

New member
אז למה אתם מחכים?

אם רוצים אז תפנו לשגרירות תדברו איתם תראו מה אפשריות של המימון ואם יש מקום לעשות את זה...ולכו על זה! ברק,אני בטוה שאתה תיהיה הראשון בתור שיעמוד לזה... בהצלחה

k R I P s

New member
אין לי כח להעלות הפקה לבד...

רק ביקשתי להיות באפי.. זה כל כך קשה? פףף

toxic vamp

New member
אז תברר אם יש אנשים...

שרוצים להיות צוות הפקה כי אני חושבת שמתנדבים לקאסט יש מספיק. אבל במידה ואתם מעלים את זה אז אני חושבת שצריך להיות הבדל בין צוות הפקה לבין קאסט כי קשה לעבוד שכולם עושים גם את זה וגם את זה...

Fairywitch

New member
ברור../images/Emo9.gif אני מתכוונת שזה כבר די קאלט

מה שיהפוך את זה ליותר קאלט זה דווקא אם לא נחשוב יותר מדי. נגיע, נשתולל, נהנה גם אם זה לא מושלם ו/או מקצועי, וככה זה יתפתח ויתפתח. אני בטוחה שגם ב"רוקי" זה לא התחיל ישר כקאלט. ונכון מה שאמרת- שיש הבדל בין זה לרוקי, אבל בכ"ז יש גם הרבה דמיון

Fairywitch

New member
ברק היה זאנדר../images/Emo99.gif

לי היה תפקיד קטנטן, וזאת הייתה חויה נהדרת, למרות כל המתח הכרוך בהפקה

Fairywitch

New member
הקרדיט מגיע בעיקר לשלוש בנות

שעבדו מאוד קשה על זה
(אני לא אחת מהן...)

אני מסכימה ולא מסכימה...

מצד אחד את צודקת בקשר לזמן הנכון המקום הנכון ובמיוחד העניין. מצד שני ההקרנה שלנו הייתה מקורית ומעניינת ומצחיקה.. בגלל שהכנסנו בפרק דברים חדשים מה שנתן לנו גם חופש לעשות דברים חדשים שלא קשורים בהכרח לפרק עצמו מה שנותן את העניין וגם את המקוריות ובאמת... החידוש. לדעתי מה שחשוב זה החידוש, אם אנשים ישבו ויראו את אותו הפרק זה בהחלט ימאס עליהם, וגם יש גבול מסוים לכמה בדיחות אפשר לעשות על אותו הדבר. פשוט (לא כל כך פשוט...) צריך להכניס לפרק דברים חדשים שמאפשרים חידוש. זאת לפחות דעתי... וואי עבר המון זמן מאז שכתבתי בפורום... אני דניאל אם מישהו שכח

¥otamsh

New member
inn sooo in!!!!

בדיוק לפני שובע ראיתי אותו שוב וכמה שהוא מדהים1!!

למעלה