!Once more with, even more feeling

k R I P s

New member
!Once more with, even more feeling

אוקי אוקי, הפורום יבשושי משהו אחרי המסיבאפי אז בואו נחיה אותו. אורות, מיקרופונים, בדיקה, אחת שתיים שלוש. אהמ, כן, הכל מסודר. מכירים את הקטע הזה שאתם חושבים: "דאמ! למה רק לזינה יש 2 מחזות זמר ולבאפי רק אחד?" חשבתם פעם איך היה נראה הסוף על עונה 5 אם באפי הייתה רצה לכיוון השער ושרה לה את i will survive? לכל אחד יש כמה סצינות שהוא מאוד אוהב בבאפי אני משער. חשבתם פעם איך יראו הסצינות שאנחנו אוהבים בלי דיבור אלא ב... שירה?! אז הנה, זאת הבמה להעלות את הרעיונות שלנו. תחשבו על סצינה שאתם אוהבים, תבחור איזה שיר שמתקשר ואיך הייתם רוצים לראות את זה. (אפשר להתפרע בלהביא רקדנים מסביב או להעיף אנשים באוויר או פשוט להיתקע בקירות באמצע הברונז) בהצלחה.

בפרק שספייק ובאפי סוף סוף....

במקום סצנת סקס די לא אמינה - להביא אותה בקטע מסרט הודי - שהרי שם אסור להראות כל מגע פיזי בין בני אדם- שרה שרה מאחורי הקיר במקום ל..על הקיר מציצה בבושה על ספייק ששר לה בצעדי ריקוד הודים. מאחוריהם חבורת רקדנים בסארים ציבעוניים ופיל! הרבה יותר טוב אתם לא חושבים?

רעיון חמוד ../images/Emo13.gif

אנג'ל פוצח בשירת here comes the sun של החיפושיות, בקטע בו הוא ובאפי מתנשקים לאור יום ב-I will remember you זאנדר שר את השיר נושא של "חברים" כשמגלים שבאפי היתה בגן עדן.. tough luck sweety. סוריאליסטי. ואני אחשוב על עוד משו. ואל.

buffySpirit

New member
עשית לי חשק לביטלס :)

אנג'לוס שואג את הלטר סקלטר לפני שנושך מישהו, באפי, מסתכלת רחוק מהצד, שרה את the continuing story of bungalow bill עם שינוי מילים קטנטן, ובכך תורמים עוד קונסיפרציות רוצחים-סדרתיים-פסיכופתיים לאלבום הלבן. אנג'ל שר את fade to black בסוף אמנדס, ובאפי, דומעת, עונה לו ב let it be. הורדת את השיר?

k R I P s

New member
אוקי, עכשיו שלי קצת.

ווילו וטארה שרות come what may ממולין רוז' שטארה שרה את i will love you till my diying day לפני שוורן יורה. |בוכה| זאנדר פורץ במחסן בthe gift ב"דאמט אניה" (דמאט ג'אנט) ומציע לה נישואין שחבורת ארנבים קטנים עושות קולות רקע. לא מסצינה מסויימת - ספייק שר את the scoobies (scotty) dosent know בעונה 6 כאשר שכב עם באפי.

nick at noon

New member
Touch-A, Touch-A, Touch Me

באפי שרה את השיר (ממופע הקולנוע של רוקי) כשהיא לוקחת את העניינים קדימה עם ספייק. אנג'לוס וספייק באחד מהפלאשבקים למאה ה19 שרים את hair (מהסרט), פשוט כדי להסביר לנו מה קורה שם.

k R I P s

New member
דווקא את hair הייתי נותן לאניה. ../images/Emo13.gif

ויש אפילו קליפ על זה ברשת.

the first 666

New member
יש לי אחד

אפשר שבסוף הפרק "אנג'ל" בעונה הראשונה, כשבאפי רואה אותו בבורנז' אחרי שהיא יודעת שהוא ערפד לשים ברקע את השיר שלSophie Zelmani - I'll Remember You
... אפשר שבפרק "ההתהוות" חלק 2 כשבאפי עוזבת את סאנידאיל אז היא פונה למצלמה ומתחילה לשיר את השיר "עיירה שלי" של אריק סיני
וגם להוסיף איזה שניים שלושה רקדנים בלבוש זוהר ונוצץ עם כובעים של קוסמים נוצצים. מפ!!! ^___^.

בInnocence, כשווילו תופסת את זאנדר

וקורדיליה, היא הולכת הצידה ושרה את I'm Not That Girl מתוך "Wicked". ואת הריפרייז היא שרה בconsequences בשירותים
.
שמעתי את השיר הזה יותר מדי פעמים לאחרונה. אידיניה מנזל שולטת.
I'm Not That Girl, lyrics & music by Stephen Shwartz Hands touch, eyes meet Sudden silence, sudden heat Hearts leap in a giddy whirl He could be that boy But I'm not that girl: Don't dream too far Don't lose sight of who you are Don't remember that rush of joy He could be that boy I'm not that girl Ev'ry so often we long to steal To the land of what-might-have-been But that doesn't soften the ache we feel When reality sets back in Blithe smile, lithe limb She who's winsome, she wins him Gold hair with a gentle curl That's the girl he chose And Heaven knows I'm not that girl: Don't wish, don't start Wishing only wounds the heart I wasn't born for the rose and the pearl There's a girl I know He loves her so I'm not that girl:

אמ,

בonce more with feeling, כשבאפי באה לספייק לראות אם יש לו מידע על מה שקורה, הוא מתחיל לשיר על כך שהיא לא עוזבת אותו. אה, רגע, כבר עשו את זה.. \:

למעלה