ON X ON =

R a c h e li

New member
ON X ON = ../images/Emo32.gif

ועכשיו תגידו איפה נעלמה הנקניקיה שבשבילה שילמתי 40 ש"ח
לא אכלתי כל היום.....
אמרתי יאללה כדי לתמרץ את עצמי להגיע למדורה של הקטנה שלי ארעיב את עצמי ובדימיוני ההזוי נקניקה חייכה לי כל היום
ראיתי אותה בתוך לחמניה עם קטשופ או אולי מיונז אפילו על חרדל דיג'ון הספקתי לתאר אותה. שעה לפני שעת המדורה ריר התחיל ליזול לי מהפה התחלתי לפנטז על הנקניקיה על אמת אפילו הגודל לא היה לי כבר חשוב חחחחחחחחחחח
הגעתי עם חיוך מדהים באלוהים שאפילו ליפסטיק שמתי כדי שלא אראה מורעבת חחחחחחחחחחח חיכיתי, דיברתי עם אנשים שכלל לא מכירה, הבטתי מידי פעם לכוון הנקנקיות זהיתי את זו שלבטני תגיע (גם לה, חייכתי
) צעקו בקול רם
מי שרוצה נקניקיה מוזמן ריצות של מרטון לכוון הסטנד..... עפר השאירו אחריהם כשסוף סוף איתרתי את המקום, המולה חנקה את כל הנקנקיות אבל שלי שלי המשיכה להמתין לי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כך לפחות היה נידמה לי
רחלי ממתינה לנקניקיה למה היא עדיין רעבה.........למישהו יש
? (וכמובן לא מעיזה לרשום שזו יכולה להיות מטאפורה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) אההההההההההה גם הקטנה שלי נישארה ללא נקניקיה

נו ב'מת רחלי ../images/Emo46.gif

עכשיו באים עם שרשר כזה? את לא רואה היה פה יום עמוס? תשי ש"ב... תשמרי ת'חווית האין נקניקיה שלך בקופי פאסט...ותביאי אותה מחר. קצת התחשבות...אנשים כבר עייפים היום.
מתוקה

N D R

New member
היה יכול היות יותר גרוע

אם היית כותבת על הקטן שלך

אם רחלי לא הצחיקה אותי

אתם קרעתם אותי או אילנה תיכף תגידי שזה השעה...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:)

חחחחחחח..רחלי..חג שמייח../images/Emo6.gif

תאמיני לי במת בידור היה היום... מזמן מזמן לא צחקקתי ככה..

גלי10

New member
חבל

שלא חיכית לתפוח. הייתי שולחת אותך לאן שנותנים אותם בגודל הר מעוכים מבפנוכו עם חמאה ,גבינה צהובה ורוטב שמנת עם פטריות שרופים ישר כמו מהמדורה ,אבל הקריספי הזה הוא כן לאכילה ואפילו יש תור {ארוך יותר מנקניקיה} , אבל תמיד נשאר לכולם
גלי , פעם הבאה לגבה עומר בשוק האוכל בסנטר

למעלה