on the face!!! על הפנים!!!

Ben LeVi 232

New member
on the face!!! על הפנים!!!

הרשו לי לדרג את המשחק של ירון ואמא שלו בסצינות המוות של סוניה (גם שהוא איתה לבד בבית): משחק של ירון מ-1 עד-5 : 0 כל המסביב למוות היה פשוט שכונתי מ-1 עד-5 : שוב...0 לא היה משהו היום...

אני אהיה קצת נדיב...

ואתן לו 1 מ5 20 פעם הוא קרא לה.."סבתא...סבתא...סבתא..", מה הוא חשב שהיא עובדת עליו ועוד שניה היא מתעוררת ועושה לו "עבדתי עליך!"?! שמתם לב שכל אחד שעף מהתאטרון מגיע לפאב?.. ונהיה דפוק מפרק לפרק..מה הוא מספר לאודי על מקרה הסמים וגם לשירן, הוא ממש דפוק! יש לו מזל שהוא ניצל, שיקח את הסוד לקבר! איך אפי הרביץ לעצמו..זה היה משעשע.. בכלליות היה פרק עצוב.

אני דווקא אהבתי את הפרק...

אני חושבת שהמשחק של ירון ומישל היה מעולה, והם היו מאוד משכנעים... אני הייתי על סף בכי כל הפרק, פרק עצוב
הקטע של ריקי ותומר- אוקיי, אני מבינה שהם לא ראו אחד את השניה שלוש שנים והתגעגעו, אבל מה זה הפאקינג-נשיקה הזאת?! זה לא נשיקה! תומר כמעט בלע את ריקי! זה היה...דוחה למדי
אבל ריקי חמודה, אני חולה עליה...ואני אוהבת את החברות שלה עם מישל...הן כל כך מתוקות!

אה, ושכחתי משהו...

היה פחות מידי רותם!}-[}-[}-[ לא מקובל עליי!!! מה זה?! אבל גם בכמה דקות המעטות שהיא הופיעה, היא הייתה מעולה

Dafi the Mighty

New member
כל קטע עם זיו או שירן אני יושבת ככה

במתח מול הטלוויזיה: "שרותם תיכנס! שרותם תיכנס!" אבל זה לא מגיע. רק אחר כך עם ארז. מה שכן, ברגע שרותם התקשרה אל שירן חייכתי. "כן זאת רותם, גם אני לא רוצה לדבר איתך שירן!" אחחח... נפלא
ירון, מישל ואפי- היו בסדר גמור מבחינתי מבחינה של משחק. הקטע של ליה וירון שהיא באה (לעזאזל עם היעל הזאת!!!) אבל מה שהפריע לי שלא הראו את הפרצוף הלא מרוצה של מישל מספיק. נו אחרי שטוחנים לנו את זה כל הזמן, עכשיו פתאום מפסיקים?! מה זה?!
רציתי מבטים עצבניים. אני שמחה שארז התפרץ ככה. זו רק אני או שהוא ממש ממי כשהוא שיכור? חחחח סתם, היה חמוד כזה. מסכן, אבל חמוד, וחייכני! טוב מאד שהוא מפרסם את זה, ככה בסוף נירה תגיע לכלא. שתגיע לכלא... שתגיע!!!
מה עוד היה? כן הנשיקה הזאת (אם אפשר בכלל לקרוא לזה ככה!) בין ריקי לתומר הייתה נוראית!!! בעעע...
הבאנו שקלטתם שאתם מאוהבים, אבל היי! יש כאלה שאוכלים תוך כדי צפייה בטלוויזיה! וכמה שאני לא מחבבת את שאול (הוא כזה משעמם!) דיי שיקלוט ויעזוב את הנירה הזאת! ומהר! וזה כל מה שאני אגיד בנושא שלהם. אני אף פעם לא אוהבת לראות אותם. שירן ושחר שירן ושחר. אח כל כך חיכיתי לרגע שזיו יעלה את רותם, אבל שירן לא! "יש יוצאים מהכלל" איזו מניאקית! הבנאדם סמרטוט, בסדר, עושה כל מה שהיא אומרת- אבל ככה לרדת עליו?! זה ממש לא פייר! אני, כחובבת שירן מסוימת (עוד למרות כל מה שהיא עושה לרותם) ממש התעצבנתי ממנה! וגם בסצנה הזאת הוכיחה לי שאם יש אני צריכה לבחור בין שירן לבין זיו, אני בוחרת בזיו. לא יודעת למה, אני אוהבת אותו, חזק ממני. ואיזו חמודה הייתה ליה
"אני לא מאוהבת בו! אני שונאת אותו! אני שונאת אותו! אני שונאת... אני שונאת שאני לא מפסיקה לחשוב עליו, אני שונאת שאני חולמת עליו..." אחח אחח, איזו חמודה. שיתחתנו! לעזאזל עם הקרבה המשפחתית!
טוב לא, אבל אני מהאנשים שמשוכנעים שמשהו התגלה בפרק האחרון שיתן להם לחיות יחד. ונראה לי שזהו להיום. מקווה שלהבא יהיה יותר רותם! (ושזיו הזה יבין ששירן לא שווה את הריחוק מרותם)

jenni17

New member
חחחחחחח עבדתי עליך.......

באמת המשחק בסצינה הספציפית הזאת לא היה משהו!!!!!! חולהההההההההההההה עלללללללללללל נירית קופל הפ33ה!!!!!

שרית 100

New member
זה כדאי !

מותה של סוניה עצוב לכולנו . המשחק של ירון היה גרוע, לא בכה בכלל מישל דוקא היתה דיי משכנעת. ואפי - איזה ממי, איזה מסכן. שמתם לב שתמיד קוראים לו ילד, למרות גילו המתקדם, למה מה קרה אי אפשר להגיד מפגר בטלויזיה? הנשיקה של ריקי ותומר דוקא היתה מגניבה !!! אני בעד שארז ישתול סמים לנירה ושאודי יגלה שהוא חולה פרקינסון

MMM007

New member
חחח שארז ישתול סמים לנירה...

ודווקא גיא אריאלי לא היה כזה רע, בד"רכ הוא משחק הרבה יותר גרוע. בפרק הזה למרות שהוא היה צריך לבכות
יותר- הוא היה בסדר גמור. איזו נשיקה
מגעילה היתה לריקי
ותומר
! יאק! חשבתי שזה רק עם בתיה
, אבל לא- הבנאדם מתנשק כמו ילד חרמן בן 16... בעעעעע זה רק אני או שמפרק לפרק קובי מתחיל להתנהג כמו סמרטוט? יש קטעים שריקי מדברת אליו כמו אמא שלו, והו כזה מתחפר בספה ולא אומר כלום. רק אתמול הבנתי עד כמה ירון עצמון שחקן מוכשר, בקטע הזה בבית חולים שאפי
בכה... הוא ממש שחקן טוב

Ben LeVi 232

New member
למה לעזאזל לא מביאים ילד אמיתי במקו

במקום אפי המגודל החמוד הזה?? שיהיה את הילדים המתוקים שאלה כמו באופרות סבון האמריקאיות...

coconut56

New member
ממש לא../images/Emo70.gif

שהרופא בא אל מיכל ואמר לה "אני מצטער" היא כזה שמה ידיים על הפנים ועשתה כאלה קולות מהאף , היא אפילו לא בכתה!!!!!!!!! כלכך ראו שזה לא אמיתי, כי אם זה היה במציאות אז ברור שהיא הייתה מתפרצת בבכי כי זאת אמא שלה
זה כלכך שקוף שנירה ושאול לא מתאימים! יאללה זה ברור שהם לא סובלים אחש את השני, הם גם מדברים אחד אל השני בלי שום רגש, למשל ששאול אומר לנירה.. "או כמה שאת יפה"
נראה כאילו הוא בכלל לא מתכוון לזה!!
ואותו דבר עם זין ישירן האלה אני בכלל לא מבין למה הם התחתנו!!!!! סתם בשביל הקטע, או ששירן עשתה אתזה כדי להרגיש אינית, או כדי שרותם תקנא בה

coconut56

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif תיקון טעות!

זין = זיו
ישירן = ושירן אחש = אחד

eranmc

New member
היה חסר קצת מרוקאיות ../images/Emo3.gif

לא היו מספיק גיזדורים

למעלה