כל קטע עם זיו או שירן אני יושבת ככה
במתח מול הטלוויזיה: "שרותם תיכנס! שרותם תיכנס!" אבל זה לא מגיע. רק אחר כך עם ארז. מה שכן, ברגע שרותם התקשרה אל שירן חייכתי. "כן זאת רותם, גם אני לא רוצה לדבר איתך שירן!" אחחח... נפלא
ירון, מישל ואפי- היו בסדר גמור מבחינתי מבחינה של משחק. הקטע של ליה וירון שהיא באה (לעזאזל עם היעל הזאת!!!) אבל מה שהפריע לי שלא הראו את הפרצוף הלא מרוצה של מישל מספיק. נו אחרי שטוחנים לנו את זה כל הזמן, עכשיו פתאום מפסיקים?! מה זה?!
רציתי מבטים עצבניים. אני שמחה שארז התפרץ ככה. זו רק אני או שהוא ממש ממי כשהוא שיכור? חחחח סתם, היה חמוד כזה. מסכן, אבל חמוד, וחייכני! טוב מאד שהוא מפרסם את זה, ככה בסוף נירה תגיע לכלא. שתגיע לכלא... שתגיע!!!
מה עוד היה? כן הנשיקה הזאת (אם אפשר בכלל לקרוא לזה ככה!) בין ריקי לתומר הייתה נוראית!!! בעעע...
הבאנו שקלטתם שאתם מאוהבים, אבל היי! יש כאלה שאוכלים תוך כדי צפייה בטלוויזיה! וכמה שאני לא מחבבת את שאול (הוא כזה משעמם!) דיי שיקלוט ויעזוב את הנירה הזאת! ומהר! וזה כל מה שאני אגיד בנושא שלהם. אני אף פעם לא אוהבת לראות אותם. שירן ושחר שירן ושחר. אח כל כך חיכיתי לרגע שזיו יעלה את רותם, אבל שירן לא! "יש יוצאים מהכלל" איזו מניאקית! הבנאדם סמרטוט, בסדר, עושה כל מה שהיא אומרת- אבל ככה לרדת עליו?! זה ממש לא פייר! אני, כחובבת שירן מסוימת (עוד למרות כל מה שהיא עושה לרותם) ממש התעצבנתי ממנה! וגם בסצנה הזאת הוכיחה לי שאם יש אני צריכה לבחור בין שירן לבין זיו, אני בוחרת בזיו. לא יודעת למה, אני אוהבת אותו, חזק ממני. ואיזו חמודה הייתה ליה
"אני לא מאוהבת בו! אני שונאת אותו! אני שונאת אותו! אני שונאת... אני שונאת שאני לא מפסיקה לחשוב עליו, אני שונאת שאני חולמת עליו..." אחח אחח, איזו חמודה. שיתחתנו! לעזאזל עם הקרבה המשפחתית!
טוב לא, אבל אני מהאנשים שמשוכנעים שמשהו התגלה בפרק האחרון שיתן להם לחיות יחד. ונראה לי שזהו להיום. מקווה שלהבא יהיה יותר רותם! (ושזיו הזה יבין ששירן לא שווה את הריחוק מרותם)