On & Off...

Pixy led

New member
On & Off... ../images/Emo4.gif

אני לא יודעת בדיוק מה לעשות/לחשוב/להרגיש. נסעתי עם החבר לתל-אביב אתמול, הגענו לחנות "סקס מסטר", האווירה היתה... שטופת-זימה. הרגשנו מאד מיניים, או לפחות אני, והוא שתף פעולה. היה לנו חשק לקניות, קנינו flogger וקולר, חזרנו אליו הביתה, משתעשעים כל הדרך באוטובוס. כשהגענו אליו, החלטנו ליישם את הרכישות החדשות. היה די מעניין, אבל... כאן מגיע ה"אבל". אחרי הסשן, כשסתם שכבנו במיטה, מדברים, החבר אמר לי שהוא לא הרגיש כל-כך טוב עם כל העניין. אמרתי לו שחבל שהמשיך אם לא הרגיש טוב, שמילת-בטחון נועדה לא רק לסאבית אלא גם לאדון. הבנו אחד את השניה וסכמנו שאם הוא או אני מרגישים שלא-בנוח עם משהו שנעשה, להבא, נפסיק מיד. ואז הוא אמר עוד משהו. שבזמן האחרון, כבר כמה זמן, בכלל, הוא מתחיל להרגיש רע עם העניין של BDSM. יש לו כל-מני התחבטויות בנושא, והוא רוצה "לקחת הפסקה", ושנעבור להיות וניליים, לפחות לתקופה, עד שהוא יברר דברים עם עצמו. כמובן שהסכמתי מיד, הרי החבר שלי חשוב לי הרבה יותר מצליפות-השוט שלו, אבל אני לא יודעת ממש מה לחשוב. הוא היה האדם שהציג בפניי את "עולם ה-BDSM", ואני חייבת להודות שיצא כאן משהו ממני שלא היה לו בטוי בעבר, שמצאתי כאן משהו די משמעותי. אי-אפשר לומר שבחודשים הספורים שבהם התנסיתי ב-BDSM עד כה עשיתי כבר ה-כ-ל ואני לא יכולה בלי זה, אבל בהחלט היו נסיונות חדשים ומוזרים שאינם עניינים של מה-בכך בשבילי... אני עדיין נחושה בהחלטה שאם הוא מרגיש רע עם זה, צריך לתת לזה את הזמן הדרוש, וזה גם מה שאני אעשה. אבל אני לא יודעת כל-כך מה יהיה הלאה. אני לא יודעת, בדיוק, אם מדובר בצורך שלי או במשהו בשביל הכיף, אני לא יודעת לאן זה יוביל מעכשיו... אני לא יודעת אלו סיבות הוא ימצא, בסופו של דבר, להרגשה שלו (הוא מהאנשים שמבינים את עצמם בסופו של דבר...
). אני גם יודעת שצרכים משתנים עם הזמן, עם הגיל, שאני בסך-הכל עדיין בגיל-ההתבגרות ושום-דבר לא ממש קבוע בשום צורה. אבל הטלטלה הזאת קצת מציקה לי. כן, לא, מה קורה, בעצם...? אין לי התלבטות בקשר למה לעשות... אני יודעת שפשוט נקח את ההפסקה, נראה לאן זה הולך. אבל זה גורם לי להרגיש קצת מוזר. אז רציתי לספר לכם.

אז זהו,

שגם כתיבתך היא לא כזו ששאלה שאלה וגם אם היתה שואלת, מין הסתם הייתי נמנע מלהשיב ולא מהעדר מחשבה אלא מהכבוד של הזכות להתלבט, הבדל השנים שלנו על פני הגלובוס לעיתים אינו חשוב ויכולה להקיים שיחה בגובה העיניים, ולעיתים יכולה להיות משני מקומות שונים, ועד כמה שאני רוצה לשחשוב שאין פער דורות, יש ושי. בני בן ה 23 הוא דוגמא מעולה, אנחנו חברים נהדרים, ובחברת חבריו, אני מזהה את ההבדלים שחלקם מרכיבים את "פער הדורות". וכל זה נכתב רק שתדעי שקראתי ומתוך מה זה מרגיש שאת מנהלת מוכשרת של של חייך.

gidionline80

New member
פיקס אולי

הגעתם לנקודת רויה והביקור בחנות רק הקפיצה את זה לא נורא להפסיק קצת להסתכל על דברים ממרחק

calba 2

New member
אני יודעת רק דבר אחד...

את הדבר הךי מתוק שיש בפורום הזה. אל תיכנסי לפאניקה, אל תחששי מזה והכי חשוב אל תנתחי את זה מעבר למה שצריך. זה טבעי שיהיה ON & OFF, החוכמה היא לדעת שזה זמני פעם on פעם off.

princeOFdream

New member
ובכן,

אני ברשותך כן אנסה מעט להרחיב (בניגוד לחברי הפורום האחרים שאני בהחלט מכבד פה את בחירתם שלא לעשות כן) ואולי אפילו לתת לך כמה נק' ראות אחרות- אבל תחילה חשוב לי שתדעי שאת היחידה שאם תקשיב לליבה ותלך עם לבו של חברך, את היחידה שיכולה להסיק כאן את המסקנות הסופיות (חבל לי שלא פתחת את זה בפני במקור התקשורת האחר שאנו משתמשים בו, אבל אולי זה דוקא טוב שזה כך בפומבי משום שזה ימנע מצב של דגש יתר של דברי שלי- כי באמת אני אציין שוב כדי להדגיש, את צריכה להבין בעצמך בסופו של דבר מה קורה). ראשית, ניתן לראות בבירור שאת באמת בשליטה במצב ואת יודעת מה הולך- הזכרת לחברך שמילתביטחון פועלת לשני הצדדים ושיכל להשתמש בה ומשתמע מכתיבתך שאת יודעת מה את עושה כאשר את בוחרת לתת לו את ההפסקה שהוא מבקש. אבל אני רוצה לנסות לבון איתך את הדברים קצת יותר לעומק, מה תחליטי אם החבר שלך יגיד לך שהוא החליט סופית שBDSM זה לא בשבילו? מה יקרה אם תנסי לשכנע אותו שאולי הוא טועה והוא יהיה פתוח וינסה איתך עוד כמה דברים ויחליט שלמרות זאת זה לא בשבילו?ונלך עם זה מעט יותר רחוק ונציע שהוא יחליט כך אבל את מצידך כן תרגישי צורך בBDSM, מה אז? אני אומר לך מה דעתי- לדעתי הבחירה שעשית כבר צריכה להיות תקפה גם במקרים הללו שנראים אפשריים בהתאם להתנהלות שתיארת. מה ז"א? לדעתי גם אם הוא אכן יחליט את הדברים הנ"ל ואת תרגישי צורך דוקא במה שהוא לא מסכים לו יותר, את צריכה להמשיך לדגול בכך שהחבר שלך חשוב מההצלפות שלו. אם אתם חברים באמת- לא בגלל מערכת היחסים המינית שלכם ונראה שאתם אכן חברים שאוהבים זה את זו ואיכפט להם זה מזו, אז חשוב לזכור שהBDSM הוא רק משחק שנועד להגביר מיני יצרים ואולי אפילו להעלות כמה וכמה דברים על-םני השטח, אבל הוא לא צריך לבוא במקום מערכת-יחסים אמיתית וחמה. שנית, את אומרת שאת מבולבלת אבל כפי שתראי בעצמך השארת כאן מס' אנשים שלא היה להם כלל מה להוסיף לך, או שחשו שאין צורך בכך וזאת משום שאת אולי חשה מוזר, אבל את לא מבולבלת, את בשליטה מלאה ובחרת נכון כאשר נתת לחברך את מה שהוא ביקש וכאשר נתת לעצמך להבין שהוא בפני עצמו חשוב מהמשחק שהוא הציע לך וזאת למרות שאולי המשחק הזה אפילו עזר\עוזר לך בכמה וכמה דברים. כך שלדעתי את הולכת בדרך הנכונה ואני מעודד אותך להמשיך כך. אבל תביני, התחושה המוזרה ברורה במיוחד- החבר שלך חסף אותך למשהו שונה מאד ממה שרוב האנשים מקבלים, הוא הפגיש אותך עם עולם אחר ומלואו ושניכם עד כה לפחות, הסקתם שזו הדרך שמתאימה לכם; זה ברור לחלוטין שתחושי קצת לא יציבה- כאשר חברך בעצמו שהכיר לך את העולם הזה פתאום נוטש אותו ולו לזמן קצר, זה שינוי דרסטי של הכיוון. אבל שוב אני מציין שכפי שאת מתנהלת בזה למרות גילך שיש אנשים שיאמרו שהוא קשה יותר להתנהלות במצבים כדוגמת זאת, את עושה עבודה נפלאה ואין לך צורך לדאגה. ולבסוף, לאחר שקראת עד כה את דברי והפנמת אותם איך שהפנמת תזרכי את הכל לפח וזיכרי, את צריכה להיות זו שתנתח את המצב ותסיק את המסקנות- דברי נועדו רק להיכנס להכרה שלך ולתת לך עוד עומק לדברים כדי שתוכלי לנצל אותם איך שתחושי לנכון כדי להסיק על המצב בעצמך. מקווה שהייתי לעזר להתראות

Master Eagle

New member
אני שונא להיות תמיד צודק

אבל אל תגידי שלא אמרתי לך את זה קודם....

Pixy led

New member
../images/Emo9.gif

לשם ההתחלה - תודה רבה לכולכם... אתם באמת מקסימים ותמיד משמחים אותי ביחס האוהד שלכם. אני בחברה טובה.
ובנימה יותר אישית: אורי - אני מסכימה אתך בקשר לפער הדורות, ומעריכה מאד את דעתך באשר לזכות ההתלבטות.
תודה רבה לך על מה שכתבת... זה באמת נגע ללבי ועודד אותי. גידי - כן, אני מניחה שאם לוקחים צעד אחורה, אפשר לראות הכל מנקודת-מבט חדשה. זו דרך מחשבה טובה. כלבה - מקסימה... את גורמת לי להסמיק. נסיך יקר - אתה תמיד מעורר מחשבה, אה? תודה על המחשבה שהשקעת, זה באמת משמעותי עבורי. נשר -
למה אתה מתגרה בי?
Painapple - תודה גם לך.
שוב, כולכם מדהימים. אוהבת אתכם מאד...!

למעלה