מה אתה ילד ? חחחחחחח...
M magesty New member 15/8/06 #191 תסלח לי פשוט רק עכשיו הגעתי מהעבודה ולא היה לי כח לקרוא את כל השירשור
ו ויינר המקורי New member 15/8/06 #175 באת עם הנעלי סטופקס היום... תביא שנות השמונים אחרת אתה לא עובר אצל טקס(בכניסה לשרשור) סלקציה... זה למג'סטי תוקע(זה מההתרגשות)...
באת עם הנעלי סטופקס היום... תביא שנות השמונים אחרת אתה לא עובר אצל טקס(בכניסה לשרשור) סלקציה... זה למג'סטי תוקע(זה מההתרגשות)...
ו ויינר המקורי New member 15/8/06 #204 יש לי עוד פעם דה ז'וו ... אתה נורמלי בן אדם?... אתה רוצה להתחיל את זה שוב מהתחלה...
M magesty New member 15/8/06 #211 מה קרה פיספסתי משהו כבר דיברתם על לירוי ? הרגע חזרתי מהעבודה ומיד כולם קופצים עלי או שתיכננתם את זה מראש לעשות עלי אמבוש לא הולך לי היום פה חייבים להיות מעודכנים ולא יוצאים מטומטמים אני הולך לישון לילה טוב לכולם
מה קרה פיספסתי משהו כבר דיברתם על לירוי ? הרגע חזרתי מהעבודה ומיד כולם קופצים עלי או שתיכננתם את זה מראש לעשות עלי אמבוש לא הולך לי היום פה חייבים להיות מעודכנים ולא יוצאים מטומטמים אני הולך לישון לילה טוב לכולם
L lililove New member 15/8/06 #216 יו, רעים! זה שירשור מופלא. שיר הלל לתוקע! מקפיצה את השירשור שהקפיץ אותי בלילה.