OMGOMGOMGOMG

DarkMagic18

New member
OMGOMGOMGOMG../images/Emo28.gif

אתם קולטים שעוד חודשיים זה נגמר
עוד חודשיים
אני היחידה שזה מרגש אותה כאן
עוד חודשיים ייגמרו השאלות לגבי סנייפ, הארי, מי יחייה, מי ימות, מי ככה, מי ככה, עוד חודשיים
הדבר שאיחד את כולנו- יבוא לסיומו המרגש והטראגי. אני רועדת רק מלחשוב על זה. אני היחידה שזה מזיז לה
תנו לי לשמוע אתכם פעם אחרונה... בתוכן ההודעה תכתבו מה שבא לכם אבל מי שמגיב, אז לפחות בכותרת, שיגיב לזכר ימים עברו : מתי יוצא הספר השביעי

מחר../images/Emo11.gif

אני לא מאמין
הכל התחיל בכיתה ו', לא חשבתי שהיום הזה יגיע בכלל...

Pure M

New member
מחר../images/Emo11.gif

טוב, לא באמת, לא מעניין אותי בשיט, אני בספק אם אקרא אותו בכלל

BlueBeIl

New member
מה רציני?(מחר../images/Emo11.gif../images/Emo142.gif)

אפילו עוד לא הצלחתי לסיים את השישי עדיין.. מה קרה לפער שבע שנים+ בין ספר לספר?

coolit

New member
אלוקים, אני בש-ו-ק שאתם עדיין נמצאים פה!! חח

וואו אנשים.. אתם תמיד תהיו זכורים לטוב בעיניי.. [: בדיוק לפני כמה לילות דיברתי בטלפון עם חברה שלי וסיפרתי לה שאני בתפוז יותר משש שנים וסיפרתי לה על פורום ה"פ והיא פשוט היתה בשוק שהיו לנו מפגשים של כמה ימים ושהיה לי מפגש בבית וכל זה ותכלס.. זה באמת נשמע כל כך כל כך הזוי.. אז סיכמתי לה את זה בכך ש-דבר כמו פורום 160 [מהרגע שעברנו ל666 נהיינו הרבה פחות מגניבים, אתם חייבים להודות] אי אפשר להסביר :] תמיד תהיה לי פינה חמה בלב בשבילכם!! הצחוקים הכי גדולים של חיי היו איתכם

coolit

New member
[מצד שני עדיין יש לי את הטלפונים והכתובות

של רובכם] וזה מכל-כך-מזמן עד שהמספר של אורן, למשל, כתוב עדיין בתור 064-... חח :] אבל וואו, יש לי ממש מספרים של המוני אנשים! וגם כתובות של המוני אנשים! אם אני ארצה לשלוח לכם פצצה גרעינית בדואר אני אוכל לעשות זאת! ואיזה צחוקים שפשוט שכחתי חצי מהאנשים.. חן Fluppster למשל חחח.. אמילי- Lady Wood.. Iris Cream [אירוס!!!!!] OMGGGG חחחח- מיכל סטלה!!!! שהניק שלה היה XהנסקלתX חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב אני אמשיך לצחוק בעצמי ואחסוך מכם

De-Panther

New member
את סרוטה../images/Emo6.gif ותשמרי את מספר...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הטלפון ההוא כבר מזמן החלפתי מספר(לא רק בקטע של הקידומת... אלא בתקופה שכל הקידומות התחלפו החלפתי גם מכשיר וההמשך של המספר גם השתנה) אבל מעניין אותי אם אני באמת זוכר את המספר הישן(אל תכתבי אותו כאן... עוד שניה אני אציק לך באייסיקיו או במסנג'ר) והמממ... גמני נזכרתי בך לא מזמן

thebaby

New member
../images/Emo101.gif

לא באמת חשבת שזה יעבוד ?! אני מאוד מאוד מתרגש מזה! גם מהסרט החמישי, לא נראה שהוא קשור אפילו קצת לספר אבל הוא נראה כמו סרט טוב. חחח

De-Panther

New member
גדל לאיכקוראים לה החזה!!../images/Emo3.gif|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

PopPy

New member
האמת שלא ממש.

לא כי ה"פ כל-כך מעסיק אותי היום, כי למעשה לא התעסקתי בה"פ מהספר השישי שקראתי פעם אחת בלבד (לעומת עשרות הפעמים שקראתי את הארבעה הראשונים, ברמות כאלה שגם היום אני יכולה לענות על טריוויה סופר-קשה לגביהם ולדקלם ציטוטים), בעיקר בגלל מה שזה מסמל.. סוג של סגירת מעגל שכזו. 6 שנים בתפוז, 6 שנים בפורום, כל-כך הרבה אנשים שהכרתי בגלל ילד מכוער עם צלקת. אויש, נהייתי סנטימנטלית לעת זקנה.

DarkMagic18

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo28.gif

בקשר להכל... כאילו, אני ממש רוצה לקרוא את הספר השביעי למרות שגם אני לא התעסקתי בה"פ מאז השישי שקראתי פעם אחת... (ניסיתי להתחיל לקרוא שוב אבל עכשיו כשחזרנו ללמוד לא נראה לי שזה יקרה במיוחד).

למעלה