OMGGGGGGGGGGGGGGGG

LindZiv Cohan

New member
OMGGGGGGGGGGGGGGGG

יואוווואואו אחדרןויםוןניקרWק %%*#W&&^& אתם לא קולטיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם פשוט לא קולטיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ראיתי עכשיו טלויזיה ופתאום היה משו על לינדזע באיזה ערוץ אחדד ואני בשיא ההתעניינות פתאום מה הם אומרים!??!? לינדזי שוקלת לבוא לישראללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל
!@#$%^&$#**)#$$)&(%^#% ואני בשיא הלחץ רצתי לפההההההההההה OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG יואואוואואואאוו זה פשוט לא נקלטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט
אתם יודעים מזה אומר?!?!?!? לינדזי שלנו מגיעה לישראללללללללללללללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אומנם זה לא בטוח אבל עדייןןןןןןןןןןןןןן!!!!
אעאעעאעאעאעאעאעאעעאע קשה לי לנשוםםםםםםםםםםםםםםםםם

ואאייייי אני לא מאמינההההההה

אבל אני מעדיפה גם לא להתרגש יותר מדיי.. אם בסוף זה רק שמועה..

verobabe

New member
יאוןווווווווו

גמאני בדיוק ראיתי את זה ובאתי לפה כדי לכתוב וכבר רשמת יאווו זיועעעעעעעעעע לינדזי באההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אני עדיין בהלם אני לא מסוגלת לעקל את זה את חושבת שיהיו הופעות?

LindZiv Cohan

New member
אינלי מושגגגגג

אני חושבת שכן כי הם אמרו שזה משו לקידום הדיסק בכל מיני ארצות... אני מקוווהההההההההה יאווווווווווווווווו כפרעליייהההההה

זה קשור ל-1באפריל../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אם לא אז:אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

olsen cool

New member
אני כבר הורגת אותךךךךךךךךךךךךךך

זאת מתיחה נכון??????????ל1 באפריל?

LindZiv Cohan

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יואוווווווווווו זה היה יכול להיות אדירררררררררררררררררררררר

s 1 5

New member
יאוווו איזה כיף!!=)למנהלים..

צריך להצטרף איכשהוא לפורום או שאפשר סתם ככה ודרך אגב אני ממש מתה על לינדזי!! היא כזאת מדהימה ושרה יפה ומשחקת עוד יותר יפה.. בקיצור היא מושלמת.. ואני ממש רוצה להצטרף לפורום... ולדעת עליה כל פרט ופרט ב-3> שאקירה....

LindZiv Cohan

New member
לכי על זה...../images/Emo3.gif

ואממ.. זה שהיא באה לארץ זה בגלל אחד באפריל...

s 1 5

New member
חח..

כן.. שמתי לב רק אחרי ששלחתי תהודעה... אני כזאת מטומטמת לפעמים.. חח אבל רעיון נחמד!!

../images/Emo215.gif לא הייתי מאמינה לך...../images/Emo11.gif

אני מכירה אותך יותר מדי טוב

למעלה