OMG
P perrinat New member 10/4/04 #4 ../images/Emo6.gifחה../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif אפשר להיות שושבינה
H Hen m New member 10/4/04 #6 כןכןןכןכן תרשמו: אולמי רוח סתיו רחוב סופרסטאר 10 תל אביב אהה החופה תהיה בשעה 20:00 והמסיבה עצמה תהיה ב 22:00 כולם מוזמנים לבוא
כןכןןכןכן תרשמו: אולמי רוח סתיו רחוב סופרסטאר 10 תל אביב אהה החופה תהיה בשעה 20:00 והמסיבה עצמה תהיה ב 22:00 כולם מוזמנים לבוא
° °•°תות שובב°•° New member 10/4/04 #5 חנוש מזל טוב../images/Emo65.gif כבר מתחתן? טוב באהבה אין גיל. אני רוצה להיות גם שושבינה אפשר
ת תיתוש אוהבת את רוני New member 11/4/04 #10 סחטיין בואנה חתונה זה דבר רציני רק תגיד לי משהוא... מה עם התמונה של החתן? ואתה יכול לתת לי טרמפ פשוט אני ילדה בת 10 וחצי והוריםשלי עסוקים ולא יכולים להסיע אותי אז תנו לי טרמפ פליז!!! אהה ורוני מחלקת חתימות?
סחטיין בואנה חתונה זה דבר רציני רק תגיד לי משהוא... מה עם התמונה של החתן? ואתה יכול לתת לי טרמפ פשוט אני ילדה בת 10 וחצי והוריםשלי עסוקים ולא יכולים להסיע אותי אז תנו לי טרמפ פליז!!! אהה ורוני מחלקת חתימות?
H Hen m New member 11/4/04 #13 תודה לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אין לי תמונות שלי במחשב, היו לפני הפירמוט....עכשיו אין אההה ויש אפטר פארטי מטורפת בשעה 3:40 בבית שלי ושל רוני! הזמנות למסיבה אחרי החתונה..... אהה שכחתי לציין שהחתונה מחר!
תודה לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אין לי תמונות שלי במחשב, היו לפני הפירמוט....עכשיו אין אההה ויש אפטר פארטי מטורפת בשעה 3:40 בבית שלי ושל רוני! הזמנות למסיבה אחרי החתונה..... אהה שכחתי לציין שהחתונה מחר!
P perrinat New member 11/4/04 #14 מחר../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif אולי תעשו את זה ביום שישי 16/4
H Hen m New member 11/4/04 #15 אי אפשר! רוני הולכת לאקזיט ואחר כך יש לה איזה מסיבת הפתעה לחברה שלה אממ משהו עינת או רינת לא זוכר!
ת תיתוש אוהבת את רוני New member 11/4/04 #17 לפי דעתי הרגע... הרסת את המסיבתהפתעה של אישתך....אהה סליחה ארוסתך!
ת תיתוש אוהבת את רוני New member 12/4/04 #20 אמממממ לא...... אבל תיזהר כי אתה יודע חברות שלה אולי נכנסות לפורום כדי לראות מה חושבים עליה פה ויכול להיות שהרגע הרסת!!!!!
אמממממ לא...... אבל תיזהר כי אתה יודע חברות שלה אולי נכנסות לפורום כדי לראות מה חושבים עליה פה ויכול להיות שהרגע הרסת!!!!!