OMG............................

i love gina

New member
OMG............................

חבר'ה החלטתי לסיים את המחאה שלי, גם אם היא נמשכה שתי ימים, אז מה? הדיסק של מולוקו עומד על הכוונת יותר מתמיד עכשיו מבחינתי.... שמעתי את פמילייר פילינג המלא, שעומד על משהו כמו 7 דקות, וכנ"ל גם פוראבר מור שגם עומד על 7 דקות פלוס, וזה פשוט... פשוט... יש מילה אחת שמתאימה לזה באנגלית: SENSATIONAL!!!!!!!!!!! פשוט מדהים, אין מה לומר.... אני עכשיו חייב להשיג את הדיסק בכל מקרה. יש פה עוד אוהבי מולוקו במקרה?

yanivtr

New member
../images/Emo45.gifחולה על מולוקו

הדיסק הבא שאני קונה זה שלהם להקת דאנס מעולה! שני הסינגלים שלהם מהאלבום פשוט מעולים! במיוחד הראשון

i love gina

New member
שניהם באותה מידה לדעתי....

אבל עדיין לא ניקרתי בדרך של הדיסק הזה פה בארץ.......
לא נורא, אני בטוח שמתישהו הוא יגיע.......

yanivtr

New member
מה לא נתקלת בו?

אני חושב שיש אותו כבר... באתר מיוזיקנטו מוכרים אותו הוא מהמומלצים שלהם

i love gina

New member
אז זהו שלא....

הייתי אתמול בטאוור ושאלתי אם יש, ואמרו שאין וגם שלא יגיע, כי זה חברה שהם לא עובדים איתה... אז לך תדע... אולי בחנות פרטית יהיה, אבל אני , שבניתי על קנייה, יצרוב עכשיו את הדיסק... מה לעשות, אם אין אותו בארץ, אז חבל, אני באתי עם ראש טוב, אבל אין...

i love gina

New member
יש לי את הדיסק!!!!

צרוב כמובן, אבל עדין, just as good!!!!!!!!!!!! איזה יופי טופי!!!!!!!!!!!! אני שומע אותו עכשיו בהערצה מוחלטת.... איזה יצירתיים הם חבל"ז על הזמן.... לא פלא שזה היה במומלצים... אחד הטובים ביותר שיצאו השנה... ורק לשמוע את הגרסאות האמיתיות של הסינגלים זה כבר תענוג.... מומלץ בחום!!!

yanivtr

New member
מאיפה יש לך?

מקאזה? אני גם מנסה להוריד מקאזה אבל אני לא בטוח תמיד שהשיר הוא באמת השיר הזה ולא שיר אחר, וגם האיכות לא תמיד משהו... או שהורדת מאתר כלשהו...?

i love gina

New member
כן, הכל מקאזה....

חיפשתי תחת moloko statues ותוריד את האלה שקוראים להם moloko statues 01 familliar feelings לדוגמא... וככה תראה גם את כל שאר עשרת השירים.... ותבדוק גם שזה 192 , ה.. מה שזה לא יהיה- זה אומר איכות כמעט מעולה.. עכשיו אני גם עובד על הדיסק החדש של מייסי גריי הגדולה, וכבר יש לי עוד שיר אחד להוריד ואז בערב גם אותו יהיה לי.... בכל מקרה- בקשר לדיסק של מולוקו, כולם, אתם חייבים להשיג אותו איכשהו, תגנבו אם אתם חייבים, פשוט ענק!!!! אם אתם כמוני, אתם תמצאו את עצמכם מגבירים את הווליום עוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד.............. עד שהאזניים יתפוצצו והרגליים יכאבו!!!!!!!!!!!!!

yanivtr

New member
אני יקנה../images/Emo3.gif

סתם , אני יראה כבר..... ד"א הדיסק של שאניה איכזב אותי בגדול! למרות ששמעתי אותו רק פעם אחת, הוא היה משעמם.... אני ינסה לתת לו עוד צ'אנס..... ד"א מישהו יודע אם אפשר להחזיר דיסק לחנות אחריי שפתחתי כבר את הניילון?

i love gina

New member
כן, פה אולי יש...

האתר הזה מייבא הכל... אז כן, אפשרי להזמין משם, אבל לא תודה. עדיף לצרוב! (זהו, מעכשיו אני רק צורב.....
נפלאות הטכנלוגיה..... כן, אני יודע, זה הצתה מאוחרת קצת, אבל עדיף מאוחר מלעולם לא..)

i love gina

New member
אה, ובקשר לשאנייה

אתה הראשון שנתקלתי בו ששמע והתאכזב....... באמת, כל מי ששמע התלהב....

למעלה