OMG

OMG

טוופ אז היה לי ממש משעמם אז הלכתי לטלויזיה לראות את גסטין אחרי שהתייאשתי מלראות אותו במחשב. ראיתי ראיון שלו ואיך עושים את הקליפ 4 דקות הוא היה כל כך חמוד ומצחיק כמו תמיד (כפרעע עליו) אבל לא יודעת למה בראיון הוא היה די רציני אבל בכל זאת חמוד (נראה לי שגסיקה משפיעה עליו לרעה לפעמיים הוא ניהיה ממש לא הוא) אבל בכלל שהראו איך עושים את הקליפ הוא היה כזה מתוק ומלא אנרגיות גאדדד הוא רוקד כל כך יפעעעע וגם הוא בכלל מהמם . בקיצר אני שמה קישור כדאי שתראו. אז ככה מה שרציתי להגיד זה שפתאום ראיתי בטלויזיה את kca 2008 אבל זה היה הסוף וזה ממש מוזר כי אפאחד לא דיבר על זה. אז אם מישו במקרה ראה אתם יודעים אם גסטין היה שם או לפחות קיבל איזה פרס?

לא ידעתי שהיה את זה ../images/Emo12.gif

בכל מקרה -תודה
צריך להבין שג'סטין "גדל" הוא כבר לא שטותי ואנרגטי כמו פעם .. גם לי חבל אבל סה"כ לכל אחד יש ת'שלב בחיים שמתבגרים קצת . כמובן שהוא עדיין ג'סטין החמוד והסקסי אבל הוא כבר בן 27 לא 19
וכמה שג'סיקה מעצבנת אם הוא אוהב אותה והמערכת יחסים שלהם טובה ומוצלחת אז היא גורמת לו רק לטוב . וזה כבר עניין של דעה

בטח יהיה שידור חוזר בשבת

התכוונתי לזה שבראיון עצמו הוא היה די רציני אבל בראיונות שראיתי ממש לא מזמן או בכלל זה שהכינו את הקליפ הוא היה מצחיק והכל כמו תמיד אבל בראיון הספיציפי הזה הוא היה שונה מעצמו אולי עייף או עצבני לא יודעת.. אני מאמינה שעכשיו הוא מאושר אבל היו לו כבר כמה מערכת יחסים כאלו וראינו איך הם נגמרו כמעט כל חברה רצינית שהייתה לו הוא חשב שהיא האחת בשבילו אבל בסופ הם נפרדואבל אני סומכת עליו שהוא יודע לעשות את הבחירות שנכונות בשבילו...

..

בכל קשר רציני חושבים שמי שאתה יוצא איתה זו הבחורה שאתה רוצה לחיות איתה כל החיים- וזה די נורמלי ..
לפי דעתי אחרי כמה מערכות יחסים רציניות כבר מתחילים לחשוב הלאה .. בית ,משפחה .. והוא החליט שאת ג'סיקה הוא מספיק אוהב ואיתה הוא רוצה להתחתן ולהקים משפחה . כמו שאמרת - גמאני סומכת על ג'סטין שיעשה את הבחירות הנכונות בשבילו

דרך אגב- הודעה לכולם!

היום ג'סטין אמור להתראיין אצל ג'יי לנו בתוכנית... ומכייון שהתוכנית משודרת גם בישראל אמורים לשדר גם את התוכנית הזאתי... אבל אנחנו לא בקצב שלהם באמריקה וכנראה שישדרו את התוכנית בימים או בשבועות הקרובים... אז כולם תעקבו אחרי התוכנית שלו (יש את התוכנית ביס בערוץ 14... אין לי מושג אם יש בהוט...) למרות שבטוחחח יעלו את התוכנית כבר ליוטיוב... אבל... בכל זאת יותר כייף ונוח לראות התוכנית במסך הגדול ועם כתוביות!
*אם יעלו את התוכנית ליוטיוב אני יעלה אותה לפה... נקווה שיעלו אותה היום...

למעלה