OMG

• פותח הנושא 0oBo0
  • פורסם בתאריך

0oBo0

New member
OMG../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אין לי מושג אם ראיתם את זה או לא אבל OMG!!!!!!!!!!!! קישור לטריילר של העונה החדשה http://www.thewb.com/MediaCenter/Index/1,17492,212187,00.html מקווה שהקישור יעבוד!!! והתקציר.. Bradin (Jesse McCartney) falls for a rich party girl, and Ava (Lori Loughlin) finds herself in a tough predicament when she discovers a joint in Bradin's jeans. Meanwhile, Johnny's (Shawn Christian) promises to help Derrick (Nick Benson) with his baseball practice go unfulfilled when his work at the realty office consumes all of his time. "Bradin falls for a rich girl" מזה אומר?? סוף לעידן הקלי?..שרק התחיל =\ וגם שאווה מוצאת ג'וינט בג'ינס של בריידן..הוא מתקלקל לנו שמה? מה נסגר?!!? אני רוצה עונה שניה מידדדד!!!!!!!

זה פרק שכבר היה ../images/Emo3.gif

הנערה העשירה זו שרה.. אלא אם כן הם לוקחים דברים מהעונה הראשונה וממחזרים אותם גם בשניה

0oBo0

New member
אמממממממממממ

ממה שאני הבנתי זה תקציר של העונה השנייה גם עם ג'סי והג'וינט וכל זה...

../images/Emo58.gifאוקי מה, אני חוזרת בי ../images/Emo2.gif

לפי התקציר זה נשמע כמו פרק שהיה, אבל לפי הסרטון... היא באמת מתחתנת

0oBo0

New member
אהההה וגם....!!!

ראיתם את אווה צועדת לה בחינניות לבושה בשמלה לבנה?!?! הייתכן שאדון אוקיף עומד בקצה השני ומחכה לשים לה טבעת???

לא.. זה הישן..

כי כתוב שזה סאמרלנד=ההתחלה מה שאומר שזה שידורים חוזרים.. כמו שאמרתם פעם.. עושים באמריקה קודם את השידורים החוזרים ואז את העונה השנייה

0oBo0

New member
+תמונה...שהיא גם ספויילר

בריידן והחשיש מהעונה ה-2!!

0oBo0

New member
אהמ..

*והג'וינט וואוו...המון הודעות אני רושמת פה לעצמי ..מהתרגשות כנראה

מיטל101

New member
וואו...תודה רבה../images/Emo24.gif

אבל חלק מהטריילר זה מהעונה הראשונה.. אבל חפיף...אוף אני כבר מתגעגעת לזהה

מיטל101

New member
אני מאוד מקווה

שלחתי ליס אימייל אם הם יביאו את העונה השניה ואם יהיו שידורים חוזרים..נראה מה הם יגידו.. וגם,אני רוצה שידורים חוזרים כי פיספסתי את השני פרקים הראשונים ובלי קשר אני כבר מתגעגעת לראות את זה שוב.

yotaml

New member
לא...הספויילר והתקציר מהעונה

הראשונה 100% סורי. הסיבה שאווה מופיעה בשמלה לבנה כתובה לך כבר שם: פברואר 28, מילים אחרות עונה שנייה...ואז הם עוברים לסאמרלנד ביגינינגס (התחלות) ומדובר בעונה הראשונה...

yotaml

New member
אבל אחלה השקעה...../images/Emo45.gif

וזה בכל זאת
, אווה בשמלה לבנה...

0oBo0

New member
אה..ושאלה קטנה

למה הם כותבים בטריילר 3 שעות שלמות? למה הכוונה

למעלה