OMG זה לא הדבר הכי מדהים שראיתם בחיים שלכם? *לא נושם*
C Charmed Gal New member 15/8/03 #1 OMG../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif זה לא הדבר הכי מדהים שראיתם בחיים שלכם? *לא נושם*
OMG../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif זה לא הדבר הכי מדהים שראיתם בחיים שלכם? *לא נושם*
P Piper SweetHeart New member 15/8/03 #2 ../images/Emo45.gifכן|../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo121.gif מדהיים!!! מביא לי חשק להתחיל לראות באפי...
../images/Emo45.gifכן|../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo121.gif מדהיים!!! מביא לי חשק להתחיל לראות באפי...
P Piper SweetHeart New member 16/8/03 #8 כן!! תביאאא לי פלייז!!../images/Emo121.gif אני גם רוצה לראות את הפר המוסיקלי! שמעתי הילולים רבים עליו!
כן!! תביאאא לי פלייז!!../images/Emo121.gif אני גם רוצה לראות את הפר המוסיקלי! שמעתי הילולים רבים עליו!
P prophecy girl New member 15/8/03 #6 אה אוקיי, אני נלחצת כל פעם שאני רואה משהו על באפי כי כבר ספיילרו לי מלא מלא מלא!!! ד"א תסתכלו איזו תמונה מצאתי... נכון חמוד?
אה אוקיי, אני נלחצת כל פעם שאני רואה משהו על באפי כי כבר ספיילרו לי מלא מלא מלא!!! ד"א תסתכלו איזו תמונה מצאתי... נכון חמוד?