OMG

TheSiren

New member
OMG ../images/Emo2.gif

|הספאם| אתם יודעים שהעולם גדול? |סספאם| משעמם לי. מצטערת. פתחתי שירשור *ספאם* של אוף טופיקים. >_< תכתבו מה שאתם רוצים. מיאו >____________________< |סוףספאם|

TheSiren

New member
במבה וחומוס.

יש אנשים מוזרים בעולם; שאוהבים שילובי 'גורמה' [?] מוזרים. כמו למשל במבה וחומוס. לא שאני אוהבת דברים כמו במבה וחומוס יחדיו. בכל מקרה כחלק משירשור הספאם היקר שלי, חשבתי שאולי [עליתי על משהו?
], רק אולי, זה מתאים לפורום הקט שלנו, בשל הבישול המקסים של דיקמלו [וסטיב=או? פאק, אני כבר לא זוכרת. >_> מתי לעזאזל משדרים ג'קאס? כבר הפסיקו?
) בכל מקרה חשבתי שזה מתאים וזהו. מיאו. אז אתם מוזמנים לספר לי [ולפורום, אם אתם מתעקשים] על שילובי אוכל 'מקסימים' ויוצאים מן הכלל, שאתם, בני זונות חלוניים שכמותכם, אוהבים. [טוב, אתם לא בני זונות.] היו שלום יש לי מחר תגבורים >_< Пошёл на хуй!

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif גם גלידת וניל עם קטשופ

לא משהו.. במיוחד אם אתם באמצע איקאה ואתם מנסים גלידת וניל עם קטשופ..תישהרו מהשומר הרוסי השמן ומהפחיד שצעק עליי אחרי שהקאתי על הרצפה ת'נשמה שלי!!! לא טעים....
בלעכס
זוזי זוזי! נו תזוזי זוזי! אני נרדם!!!! סתם שגעונות שלי... חע!

bobby6killer

New member
אממ

ראיתי פעם מישהו אוכל מלפפון עם טונה קטשופ עליו...כמעט הקאתי... אותו אחד שם בקערה פול שקדי מרק ושם עליהם פווול רוטב ואכל... כן סיפור מעפן,אבל נראה אותכם אוכלים את הבלעעע הזה...

טיהי.

אני לאכול זיתימ בקוטג'. זה לא חולני, אבל הרבה אנשים אומרים לי שזה מגעיל. o_O

בובה..

את יודעת הדבר הזה שילדות קטנות משחקות איתו.. עשוי מכל מני חומר והוא דמוי חיה כלשהי או דמוי בן אדם? באמת.. איזה ילדות עשוקה היתה לך?!

SAMAR

New member
המממ.....

אני אכלתי פעם חביתה עם שוקולד וספגטי עם חלב [ביחד!] דווקא היה טעים! את החביתה עם השוקולד אהבתי יותר...
נ.ב עדיין משדרים jackass בMTV בשעה 22:30, שידורים חוזרים....

bobby6killer

New member
לא נכון...

משדרים ב9 וחצי viva la bam וב10 wildboys לא משדרים יותר ג'קאס בגלל ילד מפגר שחשב שהוא יכול לקפוץ מעל מכונית (כל הזכויות שמורות למ.מ מיתר)... לא נראה לי שהחזירו אותה...

SAMAR

New member
דווקא כן!

תפתח בשעה הזאת ותראה, אני בעצמי רואה את זה כל יום!

s a g s a g

New member
מזתומרת????

מזתומרת לא משדרים יותר ג'קאס בגלל ילד מפגר שחשב שהוא יכול לקפוץ מעל מכונית???!!! תפרט...

SAMAR

New member
הולד איט אנשים!../images/Emo11.gif

ג'קאס: ימים ב-ה שעה 22:30, וויה לה באם יום שישי 21:30 וביום שבת[שידור חוזר] ב-22:00, ווילד בויז ביום שישי ב-22:00 וביום ראשון[שידור חוזר] ב-22:30, אני עצמי עוקבת ורואה!

s a g s a g

New member
אהממ אהממ..

הג'קאס שמשדרים עכשיו זה שידורים חוזרים... עכשיו....מה בעניין עונות חדשות ומה בעניין הילד המפגר שחשב שיכול לקפוץ מעל מכונית??? מזה הדבר המטומטם הזה....???

bobby6killer

New member
ׁגא װ׃

װהבחױ י׃ט ׂ'ח׀ב ׁׂ י׃ ׀׳׃ ׳יׁ יׁװױ׀ ױ חהױו ג ױאך אױבגך,װױ׀ ך ױ׀ײ װהבחױ י׃ט ׂ'ח׀ב... ׀  חיװ װׁ....

SAMAR

New member
אני דווקא מבינה...

הוא דן בסוגיית המרובעים למינהם! יחי המרובעים!

bobby6killer

New member
היתה לי בעיה

דגש על "היתה" הכוונה היתה לספר על ילד שחשב שהוא יכול לקפוץ מעל מכונית נוסעת כג'קאס,נדרס ומת,וכתוצאה לא שידרו יותר ג'קאס כיאילו "השפעה רעה"... (אנחנו מושפעים? אנחנו??? אןי סיכוי!!). בסופושל דבר החזירו תתוכנית (ככה אתם אומרים...).

SAMAR

New member
אממממ....

אין עונות חדשות כמדומני...יש ויוה לה באם או ווילד בויז...אבל לא ג'קאס...יש גם דירטי סאנצ'ז אם אתה מחפש תחליף...

למעלה