OMG! שמעתם על זה--->???!

OMG! שמעתם על זה--->???!

מסתבר שאנג'לינה שלנו יוצאת עם חבר חדש... -פאקינג קולין פארל החתיך.. ולמיטב זכרוני יש לו אישה..בוגד..! אבל איזה ילדים יפים היו יכולים להיות להם..:( (אני קוראת שקטה בפורום.. למי שלא מזהה את הכינוי..)

אוופס.. איחרתי באיזה

שבוע, חודש, שנה..
אתם רשאים למחוק את ההודעה. :)

pinoki

New member
חחחחחחחחחח

חמודההה ולמה להיות קוראת שקטה... ברוכה הבאה
קבלי תמונה

pinoki

New member
אממ תלוי באיזה תמונה מסתכלים..

בעיקרון אני חושבת שיש לה עיניים ירוקות ... אבל תראי את התמונה שצריפתי... בשרשור השני... ותגדילי אותה ... ותגידי איזה עיניים יש לה..

אמממ ../images/Emo9.gif

אוקיי.. אני אקבל את ההצעה..! :) ראו אותי כחברת פורום מעכשיו..:) קוראים לי זואי. אני בת 17.. ואני גרה בניו-יורק..:) עכשיו אצלנו 12 בצהריים.. ואני אוכלת קורנפלקס ושותה שוקו חם ביום הקפוא הזה.. (אבל בבית שלנו חם ונעים..:). אמממ.. אני כותבת בעברית בזכות נפלאות הפונטים. ו.. אני חושבת שכיסיתי את כל הדברים המעניינים.. עד כאן, אני! :).

dilan angel

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifשמעתי ניו יורק?!!?

אני מקנאה בך בטירוף ברגע זה!!!! את לא יודעת כמה את ברת מזל!!!!!!!!! תהני בובע! דרך אגב...איפה את גרה בניו יורק? אנד וולקאם האני...

gina 1

New member
אוי בטעות כתבתי תגובה במקום הלא מתא

התגובה שלי מכוונת לנושא-אנג'ילנה עם עינים כחולות...:) בכל אופן,ברוכה הבאה! גם אני חדשה...קוראים לי לירון ואני בת 15 מתל אביב....

הממממ.. תקשיבי..:)

זה באמת נחמד מאוווד לגור בארה"ב.. ועוד בניו-יורק.. (אני גרה בניו יורק סיטי -לב העיניינים:). עברנו לכאן לא מזמן, גרתי בניו יורק גם עד גיל 3, ואז ירדנו ארצה..:) וזאת הייתה בחירה מעולה, כי נהניתי בארץ כל כך, אבל תמיד אמרתי שאני רוצה הכי עולם לגור באה"ב, ושזה הדבר הכי טוב שיכול לקרות לי... ו- boy was i wrong!? :) היה כיף לחודש בערך.. ואז נמאס.. הבי"ס היה דיי מוזר וככה גם האנשים (והם שונים ב180 מעלות מהאנשים בארץ.. זה כל כך מוזר), השפה הייתה קשה.. ועוד אני מעולה באנגלית בבי"ס אבל מסתבר שזה לא מספיק..:) ובקיצור אני חשבתי שזה יהיה בערך כמו ללכת לחופשה.. וזה לא ככה בכלל.. זה קשה. ולקח לי "רק" 4 חודשים להתרגל לרעיון..:) ולאנשים.. ולהכל.. זה היה קשה אבל עברתי את זה..:) שלא תבינו לא נכון.. זה נהדר, וחוויה לא נורמלית לגור פה! במיוחד באיזור שאני גרה בו.. עמוס אבל כייפי ומוזר כל כך.. אני אוהבת את זה. אבל הייתי רוצה לבוא ככה פעם בחצי שנה לביקור בארץ.. אהה אבל נבליג..:) המקום הזה שווה את זה.:) ותודע בובע! אני נהנית מאוד! :)

shmezz

New member
ברוכה הבאה מותק../images/Emo24.gif

כל הזמן הזה את קוראת כאן ולא קפצת להגיד היי
רק עכשיו הגעת למסקנה שאנחנו בובים
בכל אופן ברוכה הבאה מותק....כל מעריץ של אנג'י מתקבל כאן בברכה... וד"א...ניו יורק איזההה כיייף לך
אני רוני בת 18 וחודש תיכף מתגייסת.... בת כמה את לא אמרת..נראה לי.... וד"א....מכירה מישהי בשם מור שמאי? היא גם מניו יורק עברה מפה לפני...3 שנים, גרה בג'רזי ועכשיו במנהטן...

¥EleVatioN¥

New member
שמזזזזזז../images/Emo129.gif

אל תתגייסי למקומות מסוכנים טוב?
וגם לא לונע! וגם לא עוד מי שמתגייס טוב?

shmezz

New member
../images/Emo45.gif

פרומיס
אווווווורלע.......ד"א שכחתי להגיד לך שאני מתהההההההההההההה עלייך

¥EleVatioN¥

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo129.gif

איך אפשר לשכוח דבר כזה?????
חחחח אני אוהבת אותך מאוד הרבה המונים גםםם

dilan angel

New member
ואווווווו ואוווווו....איזה חיים!אךך

החלום שלי! אין יום שאני לא חושבת על העיר הזאת! כולם חושבים שאני מוזרה כי אני מאוד מאוד אובססיבית אליה...אני מאוהבת זה לא צחוק! יש לי 2 פוסטרים ענקיים בחדר של העיר...(כן,עד כדי כך) אני כבר מלפני שנתיים הודעתי להורים שלי שלא מעניין מה..אני גרה בארה"ב...(רצוי ניו יורק) הייתי בניו יורק פעמיים.... אני חושבת שהחיים שם פשוט מעולים! אני הכי רוצה ללמוד שם באוניברסיטת ניו יורק...זה ממש החלום שלי שאני בטוחה שאני אגשים כי עם אנגלית אין לי בעיה... את גרה בדירה בלב ניו יורק?! וואו...איזה חלומי! איך הבצפר שם?...יש לי חברה שגרה בברוקלין..שמעתי שהילדים שם ממש מרושעים כאלה... תגיד כל יום תודה לאלוהים שאת לא חיה פה...אני ממש לא סובלת את החיים פה...בעע..

pinoki

New member
עוד זואיייי

זה נחמדדד יש לנו זואיי אחת עכשיו בצרפת (זמני) ועכשיו אחת מניו יורק בכל מיקרה ברוכה הבאה....

¥EleVatioN¥

New member
זואיייית../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif

ברוכה הבאה אני אורלע
תהני בפורום ואיי יש לי בוחן על אנזימים ואני לאדעת מה לעשות עם עצמי

למעלה