OMG - קלטו מה קרה לי

queen helen

New member
OMG - קלטו מה קרה לי

הייתי בשעור יוגה, המורה אמר לעשות איזה משהו, ולא להתבייש, אלא אם אנחנו מאד א-מיניים.
לא התביישתי (כי עדיין לא יצאתי מהארון).

איזה הזוי!וואו!

מה זה היה שהוא ביקש לעשות,שהרגיש חייב לציין את נושא הא-מיניות? טוב,לפחות זה אומר שיש איזושהי מודעות לנושא,אפילו אם זה בצחוק. אבל בהחלט הזוי!

queen helen

New member
מה שהכי כיף

זה שזה תמיד מגיע בקונוטציה של משהו מוזר או שונה, לא בקונוטציה שלישית (כמו שמקללים אנשים עם כינויים להטבי"ם למיניהם). לפחות נכון לעכשיו...

כן, באמת בהרצאה בחיפה זה משהו שאמרו לנו

כשדברנו על זה שהקהילה שלנו עוברת משהו דומה למה ששאר הקהילה הלהטבית עוברת. ואז אמרנו שבנתיים לא מקללים אותנו. אז הם אמרו, חכו זה עוד יבוא... אז פעם הבאה שגבר שיבאס בחורה היא לא תקרא לו:אימפוטנט/הומו במקום זה היא תגיד לו: יא חתיכת א-מיני! לא יודעת, איך שאני לא חושבת על זה, לא ברור לי איך אפשר לקלל עם המילה הזו. אבל בטח ילמדו אותי

Berethor

New member
אני חושב

שהמילה אצמה תהיה קללה בעיקר בעני מי שחושב שזאת קללה, באותה מידה יש גם אנטיסקסואלים שחושבים שמיני זה קללה. אבל כמו שלהומו יש גם הרבה כינויים נעימים יותר ונעימים פחות שהם במקום המילה עצמה, גם כאן זה משהו שיכול להיות. זה בעיקר היו אמירות וכינויים שמתמקדים בצדדים הפחות טובים של א-מיניות ואומרים שאדם הוא קר, אדיש, חסר תחושה וחסר חיות(מבחינות מיניות), כמו הכינוי שנאמר לחברת פורום לשעבר על ידי האקס שלה, מינרל קר וחסר חיים
, או כמו שאמרו למספר חברות פורום שלשכב איתן זה כמו נקרופיליה
, אבל א-מיני שיש לו חוש הומור יקח תדברים האלה יותר בקלות
. מה גם שבסך הכל לא מדובר בדבר חדש למשל שימי לב שהרבה בדיחות על פולניות הן בעצם בדיחות על א-מיניות, ככה שמי שרוצה לעשות את זה, זה לא כזאת בעיה..

orald

New member
הן בדיחות גזעניות ושוביניסטיות נגד קוביות קרח

למעלה