OMG מש"ש 113!!

RNaon

New member
OMG מש"ש 113!!../images/Emo58.gif

בקטע מהפרק הבא רואים את האנה מקומיקס!! ההיא הישראלית wireless!! השחקנית נורא מוכרת לי אבל אני לא מזהה מאיפה =\

Woogyman

New member
וואו נראה ממש מגניב ../images/Emo110.gif

לפרק 1.13 בכל ההודעה - - - - - - - - השחקנית מוכרת גם לי, אבל אני חושב שזה סתם כי היא דומה לכמה שחקניות אחרות ולא כי היא מפורסמת בעצמה. בכל מקרה היא יפה ונראית גם כריזמתית כזאת אז אני מרוצה. שילוב שלה ושל טד יהיה מגניב, נראה איך זה יתפתח.

Woogyman

New member
ספוילר מש"ש ../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

אני רציתי את אלונה טל
... אבל לא נורא, השחקנית שהביאו נראית סבבה, יכל להיות יותר גרוע.

Mr Sinister

New member
../images/Emo58.gifמש"ש+קומיקס 12-16

האנה היא דמות שהופיעה בקומיקס בזמן הפגרה. היא באה ממשפחה של נשים לוחמות[סבתא שלה ניצולת שואה, אמא שלה טיסת קרבית והיא שירתה במוסד], ויש לה יכולת לתקשר עם מחשבים. אבא של קלייר גייס אותה, ואמר לה שהוא מהCIA. באחת המשימות שלה ב|מדינה שהשם שלה ברח לי|, היא נתפסה, ואמרה למי שתפס אותה שהיא מהCIA, מה שגרם לכך שלקחו אותה למשרדי הCIA, שם התברר שכל המספרים שבנט נתן לה כדרכים ליצירת קשר איתו מזוייפים, ושהוא לא באמת חלק מהCIA. היא ברחה, חזרה לארה"ב והחליטה שהיא תתנקם בבנט על זה שהוא נטש אותה.

iKilledKenny

New member
../images/Emo58.gif נראה לי

שאמרו איפשהו שהיא תופיעה רק בפרק 15-16....והקטע הזה ששמו לא ישודר...אבל אני לא בטוחה..

מכושפת15

New member
../images/Emo58.gif 113

לא הבנתי דבר אחד... מה זה המזרק המוזר הזה שהופיע במחשב? :|

Obi Dan Kenobi

New member
../images/Emo58.gif 113

המזרק שכנראה בעזרתו עשו לה, לטד ולמאט את הסימן על העורף.

אעאעאע, גאד!!!! ../images/Emo58.gifמש"ש!!!!!!1

זה כ"כ טובבבבבבב!!!!!!!!!!!!!11 קלייר מוצאת את אמא שלה! וניית'ן מצטרף למסע לעצירת הפצצה. יאיי. ופיטר מוצא את האדם שיעזור לו לעצור את הפצצה. כ"כ קולללל!!!!1 אבל לא הבנתי מה עושים לסיילר.
מישהו יכול להסביר לי??

אדם חדש

New member
עלי בא דה וויקיפדיה, את חנה משחקת..

שחקנית אנונימית בשם סטנה קאטיק (Stana Katic) אומרים שם גם שהיא דוברת אנגלית, צרפתית, איטלקית, בוסנית (?), סרבו-קרואטית (?), וסלובנית. היא שיחקה ב"המגן", ג'אג, אי-אר, 24... נו, נראה מה היא שווה...

אדם חדש

New member
איי.... אמריקאים....

כ"כ לא יודעים כלום על ישראלים. רואים גם לפי הקומיקס קצת וגם לפי זה שתמיד לתפקיד ישראלים בסדרות מלהקים פשוט כל אדם שהוא לא אמריקאי. כמו שליהקו ערבים מובהקים לשחק סוכני מוסד בCSI....

למעלה