OMG מס' 3 (מה קורה פה?!)

einat162

New member
OMG מס' 3 (מה קורה פה?!)

טוב, זה ממש מוזר- תוך פחות מחודש הציוצים שלי בטוייטר סומנו כ"מועדפים" או/ו נרשמו עוקבים רשמיים שקשורים לסידרה ולספרים ! זה מטורף !

.... והפעם - ג'ף לינדסי מחבר הספרים המקוריים :
הוא צייץ משהו לגבי הקומיקס שאמור לצאת בהוצאת מארוול- ציוץ לא ברור (כנראה בכוונה) שאי אפשר לדעת אם הקומיקס עצמו בוטל- או- שהדמות הראשית מפוטרת מהעבודה כחלק מהעלילה :

Marvel mag back on track! Huge shake-up at the highest level! Dexter fired and replaced by British orthopedic surgeon!

התגובה שלי (בניסיון להבין מה זה אומר) "דקסטר פוטר?!"

והתגובה של ג'ף לינדסי :
Marketing recommended it....

צילום מסך יבוא בהמשך כי משום מה לא נותן לי לצלם מסך בלינוקס.... בכל מקרה, מה אתם חושבים שזה אומר? אני מקווה שלא יבטלו את התוכניות של הקומיקס (שמארוול בחרו להוציא קומיקס אחר במקום דקסטר).

EB10000

New member
באיזה לינוקס את?

ב UBUNTU ה PRINT-SCREEN עובד. אשפר גם מהדסקטופ accessories שם יש אוציה לצילום מסך.. ולמה את בכלל עם לינוקס?

einat162

New member
הייתי עם הלפטופ במקום עם WiFi

ויש לי עליו ליוקס.
אובונטו 11.10 כפתור הprint screen לא ביצע את הפעולה, ואני לא בטוחה לאיזה accessories התכוונת....

EB10000

New member
על הדסקטופ למעלה בצד שמאל

יש APPLICATIONS ובתוך זה ACCESSORIES ןשם כפתור לצילום מסך..

ואיך את מססתדרת עם אבונטו על לפטופ? לינוקס בגרסת דקסטופ נחשבת למאד גרועה ולא נוחה... מציע שתתקיני WINDOWS7.

einat162

New member
חלונות עולה כסף

בתור מחשב נייד שמיועד לגלישה בלבד עם חומרה סבירה / גודל מסך/ משקל (כלומר לא נטבוק שהיו אולי קומפקטיים- אבל חלשים) העדפתי לחסוך ולקנות נייד מוחדש ע"פ מפרט ובלי מערכת הפעלה.
עלה לי גרושים, ובתור מישהי שבאה מעולם של חלונות רציתי לשחק קצת עם לינוקס- אז חיפשתי מפרט נקי.

בתור מחשב לגלישה ופתיחת מסמכים, מצגות, וצפייה בסרטים - המערכת החינמית הפתוחה היא סבבה.
ניסית את אובונטו 11.10 ? היא שדרוג משמעותי מהגרסה הקודמת (ככה קראתי) שהיה פלופ כמו ויסטה של מייקרוסופט.

EB10000

New member
חלונות עולה כסף למי שרוצה לתרום למיקרוסופט...

אבל זה סיפור אחר.. עם לינקס אני משתמש בעבודה, וזה מספיק לי.. גרסאות הדקסטופ לא יציבות במיוחד ומאד מקשות על החיים בפועות היום יום.. שלא לדבר על ההגבלה ל OPEN OFFICE הנוראי בהשוואה ל OFFICE 2013 או 2010... לינוקס יציבה מאד רק בגרסאות השרת, ללא ממשק הגראפי... אבל אין ספק האובונטו היא ההפצה הטובה ביותר שניתן למצוא...

EB10000

New member
צילום מסך

יש לציין שאני ממש לא סובל את הג'ף הזה.. לא את הספרים ובח שלא את הקומיקס שלו.. דקסטר נועד להיות סדרה.

einat162

New member
אחלה. תודה !

ואני אוהבת את הספרים שלו, הם מהנים כל עוד לא מנתחים אותם יותר מידי.

למעלה