OMG!! יש לי דמעות!!

Miss Kitty

New member
OMG!! יש לי דמעות!!

אני כל כך מאושרת!!! בריאן עובד על אלבום סולו!!! הוא אמר בראיון ברדיו!! הוא עובד על סולו!! סולו סולו סולו!! דיסק שלם רק עם הקול שלו!! ססססססססססססווווווווללללללללללוווווווווווו!!!!!!!!!!! סולו!!! אהההההההההההההההההההההההההה!!
ועוד משהו שהוא אמר- ניק עובד על אלבום שני, הדיסק של האווי יוצא בחג המולד ודיסק חדש של בקסטריט בחורף.
אה, וקווין זכה בפרס על שיקגו..

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifוואו../images/Emo70.gif

איפה שמעת? כשהכרחתי פעם את אבא שלי לראות את הקלטת של ההופעה night out with the backstreet boys הוא אמר שבריאן שר הכי יפה והוא יצליח אם הוא ישיר לבד... כל הכבוד לקווין
ואני כבר מחכה לדיסק השני של ניק
אבל איך הם יספיקו להוציא דיסק ביחד אם כל אחד עובד על סולו??

LiOr CaRtEr

New member
oh my freaking god!!!!!

איזה כייף!!!!!!!!!!!!! חחח עוד 4 דיסקים לקנות!!! אבל אני חייבת לציין שהכי מרגש, זה הדיסק של בקסטריט

American Girl

New member
אני לא מאמינה!

מצד אחד אני מאוד שמחה בשביל בראין ומצד שני אני כועסת מה אם כולם יוצעו אלבומי סולו ובסוף לא תישאיר להקה!!!!! בכל מיקרה אני שמחה בשבילו. וסוף סוף הדיסק של הבויז יוצא חיכינו לזה כל כך הרבה זמן!!!!!!!!!

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif תודה../images/Emo70.gifזאת רק אני או ש

לבריאן יש קול ממש גברי?? הוא נורא השתנה! והדיסק הבא של בקסטריט יהיה פופ-גוספל, נשמע יפה!

vashla

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif;-

אני לא מאמינה!!!!!!!! אני ממש עצובה!!!!! אם הייתי יכולה להחזיר את הגלגל אחורה,הייתי עושה שגם ניק לא יוצא אלבום סולו!!!!! אם כל אחד מוציא,אז למה צריך להקה? ניק כבר יצא עם אלבום,ועכשיו בריאן והאווי עובדים על אלבום משלהם? הלהקה תתפרק!!! אני רוצה למות1!!!!!!!!!!!!!!!! זה אומר לי שזה הסוף של הלהקה!!!!

bsbgirl

New member
אני לגמרי איתך...

את צודקת לגמרי...האלבום של בקסטריט צריך להיות לפני כולם לא סולו סולו סולו ורק אז בקסטריט זה מרגיז

moe7

New member
וואו ! נחמד מאוד... אבל אני מתחילה

להרגיש זקנה בעקבות כל השינויים הללו

moe7

New member
לגבי עצבות שחלקכן חשות כרגע...

היזכרו בכל הרגעים המדהימים שהם עברו בשנים האחרונות בתור להקה... על סיבובי ההופעות וכל הבאזזז מסביב... פשוט כיום שוק המוסיקה שונה משנת 2000, בה נחלו הצלחות לאחרונה- ועל כן הופעות וחומר חדש מצידם יתקשו להתברג במפת המוסיקה הנוכחית, הנשלטת בעיקר ע"י כוכבים צעירים- כשרבים מתחום הרוק והמוסיקה השחורה (אבריל לאבין, גוד שארלוט, האיבאנסנס- שתשמעו עליהם בקרוב כלינקין פארק הבאים...), כוכבים שעברו מייקאוברים דרסטיים (עין ערך- כריסטינה אגילרה, פינק, וכמובן מלכת ההתחפשויות- מדונה) הכל דינאמי בטירוף... הבויז, בגרסתם האחרונה- התיישנו טיפה וזכורים בעיקר לקהל אוהדיהם האוהבים. כאשר מבקרי המוסיקה והקהלים החדשים (שנוספו בזמן שחלף מאז הופעותיהם האחרונות בציבור) מחכים למשהו חדש, שיפתיע אותם... ויתכן שכלהקה עם הכוון המוסיקלי האחרון והסאונד בבלק&בלו- לא יזכו לאותה כמות אהדה... יש צורך לחדש, להמציא את עצמך שוב, ולכן גם תדמית הלהקה תעבור מוטציה... וכן, יש סיכוי שעדיף לכל אחד לנסות את מזלו כאינדיבידואל ולא יחדיו עם האחרים- מה שעלול, קודם כל להרים כמה גבות בהפתעה- יתכן שלטובה ויתכן שבאכזבה... בכל מצב, לדעתי צריך לראות לאן הכל יתפתח... למרות שהסיכויים המירביים הם שמידת ההצלחה של כל אחד מהם תהיה שונה ותלויה באינספור משתנים, כשהקובע מכל הוא כמובן המזל- אך אם האגו שלהם בכל זאת ישאוף לשיאים חדשים וייזכרו בימים עברו- קיים סיכוי גבוה שישובו להופיע ביחד ויקימו את בקסטריט לתחייה.

Miss Kitty

New member
לאאא! לא הבנת!

הדיסק של בריאן יהיה פופ- גוספל! לא של בקסטריט..

bsbgirl

New member
ברור

המעריצים לא יתמכו בפירוק שלהם....ולא נראה לי שכל אחד מהם לבד יכול על דיסק של כולם יחד

i got u aj

New member
אווווף למה????

אני שמחה שיהיה אלבום סולו וכל זה אבל שזה לא יגרום חס וחלילה ופירוק הלהקה... אוף הניק הזה...הוא כבר הוציא אלבום סולו אחד,הגשים את החלום שלו סוף סוף אז למה הוא צריך עוד אחד?!??!?!?!?! האווי לא נראה לי יצליח כל כך... לבריאן יש סיכוי טוב להצלחה... נחייה ונראה... דרך אגב,חזרתי אתמול מטיול שנתי,הייתי בכנרת ובטבריה והיה ממש ממש כיף!! טוב לחזור לפורום,התגעגעתי

למעלה