OMFG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RaVeN IYI

New member
OMFG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הרגע חזרתי מיונע 3: היה כיף X3 אפלאפל.. להודעה חשובה :)O~!) יותר 3: ב29 לחודש אמור להיות מפגש יומולדת לחברת פורום שלנו 3: אני מכריחה את כולכם לבוא XD ואני רייבן, ואני הסאמא של כולם, ואתם חייבים לציית לי :X~! נכוע יונע? 3: עכשיו ברצינות.. >.> שכל מי שיכול/רוצה/מתכוון לבוא.. שישרשר את שמו הנורא לפה 3: >.> כמובן שהכל ברשותו של אור צ'אן.. הפקאצה המתוקה, האוקא הרשמי של רייבן 3: וכמובן שגם זה אור הודה P: RaVeN אומר/ת: הרי רייבן תמיד מקבלת אישור של אור צ'אן לעשות מה שהיא רוצה כי אור צ'אן אוהב רייבן 3: XD מתה עליך !! JeeChan - אומר/ת: D: JeeChan - אומר/ת: כן אור צ'אן אוקה של רייבן צ'אן :] RaVeN אומר/ת: 3: האא נכוע?? -^-^- ואני שואלת.. אור צ'אן :O~! כמה עוד חטאים ביצעת?? ניא~ 3:

Neon taichou

New member
אני לא יודעת, אבל...

אמג, מישהו אשכרה עשה פאנארט של יורוטאקה?!!111 o__O

keep smiling

New member
שו חברת פורומ? י.י ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

[טוב שציינת מיזאת...>>]

RaVeN IYI

New member
למישל 3: היא חזרה P:

וכן, מישהו עשה פאנארט של יורוטאקה, וגמני מתכוונת לסיים את האחד שהתחלתי 3: ויונע
מה עם הפאנארט שעשיתי לך? XD ואני להראות לך את הפאנארטים החדשים שלי 3: היה לי הרבה מה לעשות היום XX;; והיה כיף אתמול ;; ~יורי~ X3 אוהבת אותך 3> מושע סויפונג שלי *-* ניא~ 3:

Neon taichou

New member
אנשים להסתכל ציור של רייבן!!!!!!111

זה כל כך שולת X333 -אוהפתרייבנצ'אן-

Neon taichou

New member
היא לא יודעת מה זה יורוסוי. ../images/Emo54.gif

היא גם לא יודעת מה זה יורו ומה זה סוי. @_@

RaVeN IYI

New member
OMFG !!!! זה הציור שלי !!!!!!

סגידע לנצח, רייבן
3: יונע.. מקווה שבאמת אהבת את הציור 3: מצטערת שקימטו לי אותו ;; מורה זין !! ~יוריוכדומה~ X3 אוהבת מאודמאוד 3> ניא~ 3: ופאקינג תגיבו בנוגע למפגש >O<~! או שאני אשלח בכם את סויפונג הכוסע שלי !! >O<~! 3>
מתה עליך, יונע

Jifannit

New member
XDD

האאא, למה הכתב מחובר רק בסוף? T______T ........ כע, אני סוגדת לכתבי יד באנגלית. אבלאבל מחובר הכיטוב! T____T ........ כע, הסתכלתי לשניה בציור ואז מיד עברתי לכתב יד.[:

MichelleLev

New member
O:O:O:O:O: אני לא מאמינה.

רייבן צ'עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע תודע!!!!!!!!!! 333333333333333> אבל.. אני לא יכולה באותו היום.. גומן ^_^; סתם סתם.. ברור שאני יכולה.. האאאאאא *____* אתם חמודים ^_^

MichelleLev

New member
O:O:O:O:O: אני לא מאמינה.

רייבן צ'עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע תודע!!!!!!!!!! 333333333333333> אבל.. אני לא יכולה באותו היום.. גומן ^_^; סתם סתם.. ברור שאני יכולה.. האאאאאא *____* אתם חמודים ^_^

למעלה