OMFG!!!!!! טוקיו הוטל בישראל!!! 6.10!!!!!

לי עוד לא ייצאה דמעה ואני חושבת שזה בגלל

שעוד ממש לא עיכלתי! חכו עוד שבוע אני אתחיל לעשות פה ים של דמעות כמו שהיום אתם עושים כי רק אז אני אקלוט שהם אשכרה יבואו לפה1!!! ועוד לעיר שאני גרה בה!!! אעאעאעאעאעאאעאאאא ביל, אוח, אני כל כך רוצה לשמוע אותוו כבר

LiHiLuSh

New member
חח גם אני

ואני גם לא עיכלתי את זה בכלל אני גם בכלל לא מעכלת דברים כאלה מיוחדים וגם אפילו מיקרי מוות של מישהו קרוב אני לא מעכלת בכלל ולא יודעת יעני פטעום כאילו שמו לי בצל ופשוט היו לי דמאות ואני ישבתי שעה וחצי מול המחשב בקושי עם מיצמוצים כמו זומבית שרק העצבאות שלה זזות בישביל ליכתוב את העודעות האלה ואני לא זזתי פשוט לשעה וחצי והסתקלתי רק על המיקלדת וכולי רעדתי משהום מה אולי מיותר מידי מתח או אושר פשוט לא זזתי והספטים שלי רטטו וכול רטתטי חח התבלבלתי לא רעדתי אלה רטטתי כמו רטט בפון חחח ככה הרגשתי

כן כי לא יודעים איך להרגיש לראשונה!

זה אחד הדברים הכי מרגשים שיכולים לקרות לנו אז איך לא נתרגש? ^^

LiHiLuSh

New member
חח נכון אבל קרו לי

עוד כמה דברים כלאה ואף פעם לא הרגשתי כמו היום

LiHiLuSh

New member
אמ גם חח

פעם אהבתי המורדים
אז הייתי בהופעה שלהם בערץ ואהבתי אתם^^ אבל אני כבר הרבה שנים ממש לא חחח ואמ סבתא רבה שלי מתה ואני מכירה אותה מגיל מה מגיל חח
משנולדתי ותמיד היינו אצלה והיא סיפרה לנו סיפורים והביא לנו הרבה מסטיקים טעימין
יאמי והיה כיף חח והי שם כול מיני דברי והיא מתה ליפני כמה שנים והיא הייתה בת 106 ועד היום לא קיבלתי את זה

וואו, זה חזק.

כאילו זה דבר רציני אני מתכוונת. זה ממש להעריץ אישה בת 106! אני רצינית (זה יכול להישמע ציני, אבל זה ממש בקטע רציני) בקשר למורדים גם לי זה היה ככה, במיוחד בקשר לקמילה, את לא מבינה כמה , הייתי מטורפת עלייה, וזו הפעם הראשונה שאני מטורפת על זמר (*אהמ*ביל*אהמ*) אחרי קמילה, והייתי בטוחה שיותר ממנה אני לא אוכל להעריץ יותר! ועובדה שכן.. וכן, גם אני כבר לא מעריצה אותה. די ממזמן

LiHiLuSh

New member
חח יו גם אני אהבתי אותה

חח את קמילה וכן סבתא שלי
יותר נכון סבתא רבה ^^ ועדין לא התגברתי על זה וזה לא ניקלט אצלי ואני עדין חושבת שהיא חיה בבית הקטן

אע

ואי, חח אז אני בהחלט מבינה אותך בקשר לקמילה! כל כיתה ו,ז,קצת ח' אהבתי אותה, זאת הייתה הערצה של בערך שנתיים ומשהו לא איזה חודש..חח וסבתא שלי נפטרה באפריל שהיה, בת 94 היא הייתה זה גם עדיין לא נקלט אצלי, באמת שלא, גם כשאני רושמת את זה זה לא נקלט אצלי, היא הסבתא היחידה שהכרתי ושנשארה לי, אז עוד יותר קשה לי.

LiHiLuSh

New member
עה

אני הערצתי את קמילה יעני את המורדים שנתיים נירא לי וזהו וזה היה ב ו / ז נירא לי וזהו גם אצלי לא ניקלט אפילו עם אני ירשום 1000000000000 פעמיים אין מצב שזה יכנס לי לראש לי למשל ניפטר גם סבא אבל לא הקראתי אותו היא ממש ניפטר כמה זמן ליפני שננולדתי וכול המזן אומרים לי ולאחי שאחננו דומים לו באכול ובחוש הומור והכול וזה מעצבן כי הם אורמים שהוא היה ממש אוהב אותי והיינו מסתדרים ואעאה אני רוצה להכיר אותו הוא היה בן אדם מצחיק והולכ ותמיש שמח שימחת חים נירא לי זה תורשתי אצלנו חחD= ><בל אני לא יכולה להכיר אותו וזה מבאס אבל מה כול פעם אני ניזכרת שהייתי תינוקת אחי הגדול (כל לא אחר כמובן כי אחי הקטן לא היה אז חח) יום אחד היה לנו אורחים וסבבה והוכל היינו בסלון אני תינוקת חמודה ^^ משחקת בבוה שקזה מדברת והולכת לבד ואחי באה ורוצה לכחת לי אותה הוא היה גם קטן הוא רק גדול מימני בשנה וחצי יו הוא יותר גדול מביל חח נו ביל גדול מיני ב שנה ו 4 חודשיים נירא לי חח טוב אני מתיסה את הצמי מהנושא אז הייפו היינו אה כן אז הוא לכת לי אותה נישה יותר נכון כול הזמן ואז הוא הצליחה שהי הלכה לה במעגלים
><והוא שבר לה את הרגל..>< עד היום אינ זוכרת לו את זה זאותי הייתה הבובההכי הכי שאהבתי.. (חח ) (באמת זזתי מהנושא..)

חח לול

איך הגענו לדבר על בובות שהרגליים שלהן נשברות? XD כנראה הגן המצחיק אכן עובר בתורשה :) אבל תחשבי שזה דבר טוב שאומרים שאתם דומים בחוש הומור, זה משהו מצויין כל בן אדם היה רוצה את זה, ויש כאלה שפשוט אין להם חח וגם אם לא הכרת אותו אז הוא עדיין בחיים שלך למרות שהוא כבר לא כאן (ברור שיהיה בחייך , הוא חלק ממך) ו.. גם את התחשוה של - "לא להכיר כי הם נפטרו לפני" אני מכירה, סבא+סבתא של ימצד אמא נפטרו בגיל יחסית צעיר וקצה האף שלי אז בכלל עוד לא תוכנן אפשר להגיד חח

LiHiLuSh

New member
חח XD אין לי מושג

נכון אבל אני מרגישה שאני מכירה את סבא שלי -זיכרונו לברכה-ממש טוב האמת חחח

../images/Emo16.gif

זיכרונו לברכה. תראי אני צרכיה לזוז אבא מנדנד לפנות את המחשב >.<''''''' היה ממש כיף לדבר איתך נדבר מחר (;

LiHiLuSh

New member
כן ברור וגם לי איתך ותודה ואצלי זה לא אבא זה

סבתא פה יושבת לי על הוריד חח ><" חחח נדבר מחר היה לי ממש כיף לדבר איתך חח ^^ 3> בי

חח לי כרגע אבא בעבודה..

והמחשב פנוי די כל היום כי אמא שלי בחול אבל היא חוזרת מחר.. חחחח כך שאני לא אוכל להיות כל היום על המחשב לצערי. מה שלומך היום? D:

חביב ביותר כי...!

חזאתי משיעור גיטרה והמורה שלי עכשיו מלמד אותי את- on the edge XDDD תגידי שזה לא כיף!!!

LiHiLuSh

New member
חח זה כיףף גם אני רוצה אהא והנה עוד משהו שיעל

ה לך חיוך גדול חח הבנים הלכו לקולנועה חח http://www.dailymotion.com/video/x2whjb_tokio-hotel-au-cinema-ab-ins-kino כן כן חחחח איזה חמודים הם זורקים על אחד השני פוקפורן XDD גם אינ עושה את זה עם חברות D: וגם מנשות לפה כמוהם חח מדליק וכמו כול בנאדם חחח איזה חמודים וקרדיט לבלוג של אן ולרה http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=461527

למעלה