omega 3 - שאלה

betu2570

New member
omega 3 - שאלה

שלום לפורום! מי יכול לעזור לי בנושא מתן אומגה 3 לילד בן 8 שסובל מ- ADHD וטורט? אני צריכה לדעת מינון ואם יש תכשיר בארץ שהוא עדיף על אחרים. אני מאוד מודה לכם! בטינה

דונטלה1

New member
האתר של היבואן בארץ

בזמנו התכתבתי איתו והוא איש מקסים שמאוד מנסה לעזור.

zivadina

New member
גיא בן צבי

זהו אדם אשר מטפל במשפחתו בה יש הרבה עם טוראט. הם נעזרים באומגה3 והוא חוקר לעומק את השפעת התוסף החשוב הזה ומפרסם מאמרים. מומלץ מאוד לקרוא באתר שלו את כל המידע על אומגה3 ולהתכתב אתו.

mic295

New member
סירופ שמן דגים

אני מצאתי סירופ שמן דגים בטעם תפוז בלי שום טעם או ריח של דגים הבן שלי בן 5.5 שותה אותו בשמחה והוא בדר'כ לא סובל תרופות מכל טעם שהוא

א רויטל

New member
גודל הקפסולה

אני בולעת קפסולות של FEINGOLD תוצרת גרמניה והן ענקיות ובקושי נבלעות. (נסיון ראשון וזה מה שהיה במבצע ) מבקשת המלצה מנסיונכם לקפסולות בגודל שילדים (שבולעים קפליית אקמול או אנטיביוטיקה) יכולים לבלוע. תודה מראש ואם אסור פרסומת בבקשה לשלוח לי מסרים כי אני לא רוצה לקנות סתם ולצבור בבית מחסן של פירמות שונות , וכל האריזות אטומות כך שאי אפשר לדעת מראש את גודל הקפסולה.

ש י מ ל ה

New member
שאלה על שירופ

גם אני ראיתי בחנות טבע את הסירופ הזה. איזה כמות את נותנת לבנך?

mic295

New member
אני נותנת

אני נותנת לו כפית אחרי האוכל, כמו שכתוב בהוראות אני חייבת לציין שבינתיים לא ראיתי שינוי כלשהו ואני נותנת לו כבר כ-3 חודשים

avilike

New member
חשוב לציין

אין מחקרים שמראים כי אומגה שלוש עוזרת בטיפול בקשב. באתר שהובא רשום במפורש כי האומגה שלוש יעילה בטיפול ב ADHD ו" עשויה להחליף ריטלין", זו שרלטנות לשמה, בפרט כשלא מובא ולו מקור אחד לטענות אילו.

למעלה