OMD!

pimpf

New member
אני לא מכירה הרבה...

מכירה את: Electricity- המצויין... ו- Enola Gay. יש לי עוד כמה במחשב אבל הם לא נראים לי מוכרים כ"כ... מן הסתם יוסיפו לך עוד רשימה ארוכה
חפי.

pimpf

New member
זה כבר ממש

מוגזם!
סתם, אין לי שמץ של מושג... איפה כל הפורום בימים האחרונים???
איפה
"תותח על אייטיזי"

שמש27

New member
מישהו אמר שמש ולא קיבל ? ../images/Emo8.gif

תודה על המחמאות - וסליחה על ההיעלמות הקלה - הלך לי המחשב ביום חמישי שעבר... מה על הפרק ? OMD הנפלאים ? אויש, איזה עוול נורא עשו להרכב המצוין הזה שכל הזמן משמיעים את את אינולה-גיי שלו... הנה הודעה שלי מפורום זיהוי שירים - עם ההמלצות שלי לגבי OMD... מה שלום כולם ? מה הענינים חפיל´ה ? ראית איך סגרו לנו את האזור תעשייה ביום חמישי שעבר ?

שמש27

New member
חחחחחח תיארתי לעצמי

אני הייתי צריך להפגש עם משפחה בקניון עזריאלי ב 17:00. בשלוש וחצי מישהו פלט אצלינו: הולכים לסגור את האזור תעשיה, כדאי לעוף מפה. כולנו רצנו לחלונות - וראה זה פלא - פנוי... אה, שטויות. אחרי דקה, בדיוק דקה - כל המכוניות עמדו כמו נציבי מלח. ישר עפתי לאוטו. יצאתי מהעבודה ב 15:40. הגעתי לעזריאלי ב 17:40. נהדר, לא ? רק ב 2 שעות...
את כאן בכלל ?

turrican

New member
איך אפשר בלי הלהיט הגדול שלהם

MadeMaid of Orleans ?? שמופיע בהמון אוספים של האייטיז. למעשה היו להם עוד כמה להיטים לא ידועים כמו: Souvenier , ocomotion , Tesla Girls ,So In Love היי פט שופ בוי הוספתי לך גם את האתר הרשמי שלהם שהעיצוב שלו מקסים. אתה יכול להוריד משם קטעים משירים שלהם ובכלל לקבל אינפורמציה מקיפה על הלהקה הבריטית המעולה הזו.

נראבה לי שהכי גדול היה....

joan Of Arc/ אני אהבתי אחרים יותר - telegraph, forever live and die, locomotive, we love you סה"כ , להקה לא אראה הייתה. היה גם שיר ב 1993 שאני לא זוכר את המילים אבל הוא היה טוב מאד.

למעלה