OM

beeyourself

New member
OM ../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

שבת בצהריים, אחרי סרט מצחיק וטוב למסעדה הזאת היה מקום מצויין בין הסרט לשנת צהריים שלי
ראשונות: חציל קלוי עם גבינת קשקבל. ה
אהב. שרימפסים מוקפצים עם בייקון שנטעמו על ידי כולם והיו מצויינים. Caesar Salad בשבילי עם קרוטונים חמודים ורוטב שאני חייבת להשיג את המתכון שלו. מוצלח ביותר. למרכז השולחן הזמנו לחם, שהיה קצת מאכזב וסלט אורוגולה שלא היה בתפריט אלא ב"מיוחדים" וגם הרוטב שלו היה טעים מאוד.
עיקריות: ה
לא יכל להתגבר על המנה הגדולה והטעימה של הספריבס צלויים שהוגשו עם צ'יפס בטטה מצויין. בהתחלה הזמנתי ריזוטו שהיה לי חמוץ מידי, ככל הנראה בגלל השילוב של היין הלבן עם הלימון, אבל החליפו לי ממש בלי לשאול שאלות ובאדיבות. במקום הריזוטו הזמנתי ניוקי ברוטב עגבניות שהיה נימוך בדיוק במידה הנכונה וטעים.
במנות האחרונות הקילימנג'רו נשמע הרבה יותר טוב מאיך שנטעם... זה בסיס קראנץ' ועליו קרם חמאת בוטנים, קרם שוקולד וגלידת קוקוס תוצרת בית, כשהקראנץ' נבלע כלא היה וכל השאר הושאר בצלחת. טעמנו גם טארט דובדבנים עם מקפא לימונים שהיה נחמד והמנה שלי לדעתי לקחה בגדול
: מן פונדנט שוקולד מתפרק, אפוי למעלה ובתוכו רוטב שוקולד סמיך וחם ומעל רוטב אגוזי לוז ואגוזי לוז מסוכרים. מ-ע-ו-ל-ה!
מתנצלת שאינני זוכרת כמה יצא החשבון, אבל זכור לי שהתמחור היה הוגן ביותר.

meravbr

New member
נחמד מאד

טוב שיש מקום כזה ליד הבית... אתמול גם עברתי בג'ויה רמה"ש (רק בשביל קפה) וגם התקנאתי שאין לנו מקום כזה ליד הבית שנעים לשבת בו מדי פעם ...

beeyourself

New member
../images/Emo8.gif

הלוואי היה ליד הבית. אנחנו גרים ברחובות
איכשהו יצא שמהסינמה סיטי הגענו להוד השרון ואח"כ הביתה. בעלי באמת העיר לי שזה בכלל לא בדרך
אין מה לדאוג, את השנ"צ שלי כבר התחלתי בנסיעה חזרה באוטו

שמחה שנהנתם...

אבל לנו יש ניסיון עגום ביותר עם המסעדה הזו. האוכל היה לא טעים וכשתלוננו חטפנו על הראש ממנהלת המשמרת. יצאנו ממורמרים ועם קלקול קיבה גורף....

beeyourself

New member
אוי../images/Emo4.gif

אנחנו דווקא כמעט התלוננו על over נחמדות... המלצר עצר כל שנייה לוודא שהכל בסדר וממש דיבר איתנו כאילו אנחנו מכירים. היה מוזר אבל נחמד.

למעלה