Olympus Flash

Olympus Flash

האם ניתן לקבל יכולות TTL עבור מצלמת אוליפוס C750 עם Flash שאינו מתוצרת Olympus ?? ה -Olympus FL-40 dedicated TTL flash יקר עד מאוד (~400$) ו ה FL-20 אינו מסוגל לבצע הטיה של הגוף. לקנות Flash של 400$ למצלמה של 500$ נראה לי מטורף משהו, בנוסף אני מקווה שאוכל להשתמש באותה יחידה עבור ב SLR שלי (Nikon F70D) ולהוריד את הצורך בשניים.

לא.רשמתי תשובה לגבי אולימפוס5050

היא מתאימה גם לדגם שלך.ראה בדף הזה. הגולשת היתה kity2 אני חושבת.

optimus1

New member
נקודה קטנה

ניתן להשיג את ה FL-40 ב 280$ דרך B&H ואם תזמין את הפלאש בנוסף לפריט נוסף תוכל לחסוך את דמיי המשלוח. ואם חשקה נפשך ב FL-50 ייתכן והוא יקר (אפילו הרבה יותר) טרם ראיתי מחירים. לעיתים מכלול האביזרים הנלווים עבור המצלמה יכול לעלות פי 2, 3 ואפילו יותר מערכה של המצלמה לבד כפריט. לדוגמא מארז צלילה למצלמה יכול לעיתים לעלות פי 2 ממחיר המצלמה, וזהו רק המארז בלבד... בכל אופן אני באופן אישי לא אוהב לערבב בין חברות שונות עבור מוצר אחד כמכלול. עפ"י מה שנרשם לפני מספר ימים נאמר גם שזה לא מומלץ, אם כי אפשרי אך עליך לוודא את התאמת הרכיבים לפני השימוש על מנת להמנע מפגיעה ונזק. ערן.

בפלאשים זה מומלץ ואפשרי-רק במיגבלות

מסוימות,ורק עם דיגיטליות מסוימות:אלו של אולימפוס ופוג'י,למשל - הרי לפוג'י אין פלאש חיצוני מתוצרתה.... יש עוד כמה רעיונות - מה שלא מזיק תמיד ניתן לנסות. במצלמות פילם זה לא ממש יעבוד גם חבל על כל הנסיונות - כי זה ממש ניסוי וטעיה, עד שמוצאים את הנוסחה - שתתאים בדיוק למצב מסוים , ולמצב אחר - תשתנה שוב.בדיגיטליות ניתן לבדוק במקום ולתקן. גם אני בעד המקורי,תמיד,הכי הרבה אופציות,כולל הTTL ,והביצועים המיטביים. עם הקנון - אני משתמשת בפלאש קנון, עם האולימפוס - בניקון
...כי גיליתי שעובד,ואני לא היחידה - אז למה להשקיע ביקר יותר?

אני רוצה לחדד את השאלה

אני מודע לכך שלפעמים התוספות עולות יותר מהמצלמה, לדוגמה העדשות ל Nikon F70 שלי עלו במצטבר יותר מהגוף. מה שאני מנסה לחסוך זה את הצורך לקנות שני פלשים שונים אחד עבור כל מצלמה, אך עדיין לקבל את יכולות ה TTL עבור שתי המצלמות. כלומר, האם קיים פלש שיתן לי TTL עבור Olympus C750 וגם עבור Nikon F70

אני חושבת שלא.הפלאשים היחידים

שאפשר להתאים לגופים שונים-פשוט ע"י מתאמים,שרוכשים איתם הם אלו של מץ,שגם עולים יקר יותר. לא ראיתי שיש להם התאמה לאולימפוס,אבל אולי אני טועה וכן יש - ואז הרווחת- שווה לשאול בחנות המוכרת אותם,למשל אדורמה-פניה לשירות הטכני שלהם באימייל.מאמינה שיחזירו לך תשובה. גם B&H .

גם Nikon וגם לOlympus יש

Hot Shoe ושניהם עובדים עם מתחים נמוכים, השאלה איך ניתן לדעת שה TTL באמת עובד (מעבר לחיווי בפלש) ??

אני מניחה שבמתאמים השונים המולבשים

על הפלאש - יש התאמות של מגעים חשמליים - במקום בו מתחבר למגעי הנעל - הם שונים בניקון,ובקנון ובאולימפוס. הנקודה האמצעית הגדולה היא נקודת הסינכרון הראשית בלבד,והיא משותפת לכולם.

למעלה