Olias Of Sunhillow

Olias Of Sunhillow

לפני כמה דקות כשחיפשתי דיסקים להנאתי הייתם יכולים לשמוע אותי צועקת "א-הא!" ולא, לא התחלתי להתלהב פתאום מלהקת הפופ הקיטשית משנות ה 80. כל הזמן שאני בפורום הזה תהיתי מאיזה אלבום לקוחה התמונה בכניסה, (במקום פשוט לשאול), וסוף סוף נתקלתי בו! אז אולי תסבירו לי למה דווקא האלבום הזה? הוא עד כדי כך טוב?

הוא מצוין, ממש מצוין

לדעתי זה האלבום הכי מעניין שאנדרסון עשה לבד עד היום, וזה אומר הרבה, כי הוא עשה המון אלבומים עם השנים - ולא הצליח לחזור על ההישג הזה עד היום. עם זאת - חשוב לציין שזה לא אלבום פרוג-רוק. זה סוג של ניו-אייג' שהקדים את זמנו בכמה שנים.

לא אלבום מעניין במיוחד

אולי הישג מרשים לאנדרסון ואלבום שהקדים את זמנו, אבל זה לא משנה את העובדה שניו-אייג' זה סגנון די משעמם, למי שמחפש התרחשות במוסיקה שלו, לפחות.

אתם חושבים ששני השירים האלה:

Qoquac En Transic ו Solid Space מייצגים? זה מה שמצאתי מתוכו ואם כל האלבום ככה זה באמת משעמם.

זאת טעות לבחור שני קטעים

זה אלבום שהוא יחידה אחת, אין שם "שירים". לדעתי זה אלבום מקסים, ואני לא מתלהב מניו-אייג' באופן כללי. אני לא היחיד - יש המון ביקורות אוהדות ברשת, ורובן טוענות שזה האלבום הכי טוב שלו. זה גם נחשב לאחד מאלבומי הסולו הטובים ביותר של אחד מחברי 'יס'.

מסכים

אני לא חסיד גדול של ניו אייג', בלשון המעטה, אבל התקליט הזה אכן מוצלח באופן יחסי. היות וניו אייג' מתמקד יותר באווירה ופחות בהתרחשויות, אין ממש טעם בלשמוע קטע אחד או שניים מהתקליט, אלא פשוט לצלול לתוכו. נראה לי שבתקליט הזה ג'ון אנדרסון הכי מזוכך ומזוקק מאשר בכל שאר הפרוייקטים שלו והתקליטים שהוא עשה עם יס. אם זה טוב או לא זו כבר שאלה של טעם, אבל אני באופן אישי מעדיף לשמוע אמן כשהוא בביטוי האישי המקסימלי שלו.

לצלול לתוך משהו שהוא לא הסגנון שלי?

כמובן שאני לא נוהגת לשפוט אלבומים ככה בד"כ. רק רציתי לדעת אם זה הסגנון באופן כללי, ואלה הקטעים שמצאתי. בכל מקרה אני חושבת שאני אוותר, כל כך הרבה דיסקים - כל כך מעט זמן (או יותר נכון, כל כך מעט כסף). חייבת להיות בררנית, מה לעשות.

מורנא007

New member
אם הוא "לא אלבום מעניין במיוחד"

אז מדוע תמונתו מככבת בכניסה לפורומינו? אולי אפשר לחליף תמונה (לרילייר)?

היי שיר תגיד

אולי תחליף איזה פעם בחודש את התמונה בכניסה, כל פעם מישהו אחר יציע אלבום? והרילייר הזה לא קצת כהה מידי?

הרילייר הזה בא הישר מהאתר של אורי

אם יש לך אחד יותר טוב, את מוזמנת לכוון אותי.

כמה זמן לקח לי למצוא אחד נורמאלי!

בכל אתרי הקניות החביבים עלי הוא נראה ממש נורא! אבל בסוף מצאתי באיזה אתר נידח אחד שנראה קצת יותר קרוב לזה שיש לי בבית.

MajorWinters

New member
חדד לא פרוג?../images/Emo19.gif

א איך תסביר את השיר מהאירוזיון? שילוב השפות מעיד על שפה עשירה, בעלת מטאפורות ומוטיבים חוזרים! בנוסף, ראיתם את המופע שלה שם? כאילו זה כמעט ELO, בכל זאת 1000 נרות! (A tausend cendels in de art)

למעלה