OleDbDataReader

NickyNick

New member
OleDbDataReader

הי... אני קורא מידע מDB בעזרת OleDbDataReader אך ברגע שאני סוגר את הOleDbConnection הOleDbConnection הOleDbDataReader מתאפס. איך ניתן לשמור את המידע שנקרא מהDB גם לאחר שהConnection נסגר? (אגב מדובר ב דוט נט 2 ו C#).

NickyNick

New member
ניסיתי...

ולא בדיוק הצלחתי לנווט בין השדות... אפשר אולי דוגמא?

24sharon

New member
משהו כזה.

dataset ds = new dataset() using (sqlconnection cnn = new sqlconnection(MY_CONNECTIONSTRING) { string strSQL = "SELECT * FROM MY TABLE"; sqldataadapter da = new sqldataadapter (strSQL , cc); da.fill(ds); } //אחרי סגירת הקוננקשין קיימת טבלה בDS של הנתונים​
בהצלחה

NickyNick

New member
גם את זה עשיתי...

מה שלא ברור לי זה איך לקחת את הנתונים מהדאטה סט. איך אני ניגז לשורה x עמודה y?

NickyNick

New member
תודה על התגובות המהירות

אבל... אני מבטיח לכם שפניתי לכאן רק אחרי שביקרתי שם בכל הדוגמאות שראיתי שם מציינים במהלך הגישה לDataSet את שם העבודה בבסיס הנתונים. ומה אם אני לא יודע אותה? מה אם אני רוצה גישה כללית להרבה עמודות שונות (למשל בעזרת גישה ע"י אינדקס)? לא מצאתי משהו כזה. אשמח לקבל קישור.

yairov

New member
תגובה

foreach(DataTable myTable in ds.Tables) { foreach(DataRow myRow in ds.Tables[myTable].Rows) { foreach (DataColumn myColumn in ds.Tables[myTable].Columns) { Response.Write(myRow[myColumn].ToString() + "|"); } Response.Write("<BR>"); } Response.Write("------------------------------------------<BR>"); }​

yairov

New member
והלינק מה-MSDN

http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/system.data.datatable.rows.aspx

למעלה