Old Dogs, New Tricks - 3:10

BoSco

New member
איזה טמבל קרלוס!!!

איך הוא נפל מהעמוד! ואיזה צרחה ועכשיו סאלי ובוסקו חחחחחחחחח אני כותבתוך כדי הפרק

matara

New member
ענק ענק ענק!!!!!!!!

פרק ענק!! אחד הפרקים הכי מצחיקים שראיתי אי פעם! כל הפרק שווה רק לשתי דקות האחרונות... קרלוס שולת!!!

OZ MASTER

New member
איזה פרק!!!!!!!!!!!!!!!!

זה היה הפרק הכי טוב העונה עד עכשיו (מקווה שיהיו טובים יותר
) היה פרק פשוט ענק! אפילו אהבתי את קרלוס בפרק הזה! אלכס הפצפונת ודיוויס, כרגיל המוצקינים של הסדרה!
עיצבן אותי קצת הקטע של קים ואלכס באמבולנס וההתנהגות המוזרה שלהם בהתחלה נראתה לי ממש לא לעיניין. חחח ראיתם את סאלי השמנמן, התחיל דיאטה הממזר
ופיית נותנת לו עצות
פשוט קרע אותי!!! גם היתה תפנית מעניינת בסיפור של דוק נכון?! אתם קולטים שהוא עשה את זה כדיי להרשים את הצלמים?! אף אחד לא חשב עליו שהוא יעשה את זה... קרלוס היה ענק ואפילו לבבי אתם קולטים קרלוס לבבי???! שהוא עזר לשיכור הזה ונתן לו את העצות הכי מצחיקולות בעולם! אבל הם עזרו!!! ועל זה הגיע לו לקרוע את הסדינים עם תמי! :) טאטיאנה היא מפגרת על כל הראש!!! ומתומתמת!!! ולמרות שהבמאים ניסו לגרום לנו לחם על אמא של סאלי, מה לעשות הם לא ממש הצליחו אבל לא נורא. פרק מצויין! עכשיו רק נותר לנו לחכות לפרק הבא לראות את דיוויס ואלכס קורעים את הסדינים!!!

Bavmorda

New member
D-:בהחלט היה נפלא ../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

מזמן לא היה כזה פרק עליז ומשעשע (למרות שלקרלוס המעצבן לא שווה זיון בחדר 503, מקסימום בחדר 666.....
הקטע שסאלי שם לב לטיי שנדלק היה ענק (
ARE YOU SWEET ON HER ). דוק טיפש - אני לא הייתי מספרת... הרגשתי שמשהו לא בסדר.... ו-Bosco כרגיל נפלא... כמו שאמרתי פעם (והפרק היה זה מוכיח את עצמו לדעתי - מה שאולי גורם לFaith להיות רכה אל אחיו): קשוח(
), אבל שווה
ולפני שאבלע את המסך שלי עם הפיהוקים....ליילה טוב לכווולכם

@יעל@

New member
חחח..... איזה חמוד היה קרלוס בפרק

הזה מצחיק כזה איך שהוא כזה נפל וכל הילדים רצים אחריו והוא צועק חחח... הבחור קרוע... ואיך שכחת את בוסקו? שתפס איזה סוחר סמים וגילה שאח שלו זה ההוא שמספק לו סחורה... מיסכן.

OZ MASTER

New member
אהה כן בוסקו נשאר אדיוט!

לא יודע לפתור כלום עם דיבורים! לא אשמתו, אבא שלו הפריק הזה חינך אותו כמו מחבל ערבי.

OZ MASTER

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

לא הבנת מה שרשמתי :) אמרתי שאבא שלו חינך אותו כמו ערבי מחבל... :)

Bohemian kid

New member
פרק חביב בהחלט../images/Emo70.gif

זה שקד דרך אגב..,Skiter..... חחחח קרלוס לא היה נחמד, הוא העמיד פנים כי היה לו אינטרס - להשתיק את הבחור... חחח גם אני אהבתי את הקטע שהוא נפל וכולם צחקו, ומה הוא פוחד בכלל מלגלוש מהעמוד של מכבי האש - טיפש
השתעשעתי מאוד מטיי ואלכס, לא יודע למה הם פשוט זוג משעשע... לגבי אמא של סאלי, עד היום חשבתי שהיא חצי משותקת לא ידעתי שהיא יכולה לקום בכלל מהמיטה.... וטטאינה סתומה לגמרי
וידעתי שהוא יאמר "אני יודע..." שהיא אמרה שהיא לא התכוונה... בקיצרו היה פרק ממש נחמד
אהבתי

Elicoz17

New member
אבל אתם לא שמתם לב

לג´רי? מה הילד אמר לקרלוס עליו? (מיהו) תנסו להזכר.. בהחלט תפנית. ועוד דוק התוודא בפניו.

@יעל@

New member
למה טמבל????????????????????????

הוא הבנאדם הכי מצחיק בפרק הזה ובסידרה בכלל!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bavmorda

New member
מצחיק הוא לא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifטמבל-כן ../images/Emo70.gif../images/Emo67.gif

T LaDy ²°°²

New member
אוף.. פספסתי ת´פרק!!!../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif

לאמא שלי היה יומולדת ופספסתי ת´פרק... אוף בזמן האחרון אני מפספסת מלא פרקים!!!
אל תכעסו, אבל יש לי רק 2 שאלות קטנטנות: בטח יש עוד זמן, אבל מישהו יודע מתי יתחילו שידורים חוזרים? והיה הפרק משהו מאוד חשוב? כאילו איזה שינוי בסיפור של קים ג´ימי על המשמרת או משהו כזה? תודה מראש וסליחה על ההטרדה..

BoSco

New member
לא היה משהו חשוב חוץ מהקטע עם דוק

את דוק בא לבקר איזה חבר טוב מהעבר ודוק ישב דיבר איתו על כל הפרטים ועל זה שבהתחלה הילד הנכה זז והם גרמו לו להיות נכה והחבר שלו בעצם אמור לתבוע את דוק מהצד של הילד הנכה והוא חוקר את זה ודוק תמים הוא לא ידע

Bavmorda

New member
ג´ימי או ג´רי, אחד שפעם היה הבוס של

דוק ונורא כמה יריות בגוף,והחלים לחלוטין מהפציעה..... ומצא אותו (עלק) בביה"ח........

Elicoz17

New member
הוא היה השותף של דוק, פארמדיק

מה לא ראיתה את הפרק הראשון של העונה הראשונה?!?!? :pPP :)

למעלה