OLA CAPOERISTAS

yoyo20041

New member
OLA CAPOERISTAS

oi jente !! אני בן 30, האם אתם מכירים קבוצות גם למבוגרים יותר, לא רק בני נוער, באיזור המרכז או השרון?

jennie 00

New member
בטחחחחחחחחחחחח../images/Emo70.gif

יש המון קבוצות באזור השרון.. אממ אולי תדייק יותר איפה היית מעוניין ללמוד כאילו נתניה ,כפ"ס איזו עיר

jennie 00

New member
אממממממממ

ראני אשים לך פה קישור של קפוארה בהוד השרון יש קפוארה למבוגרים בת"א ברעננה וכמו שכבר אמרתי בהוד השרון עכשיו אתה יכול גם להתקשר למאמנים ולדבר איתם ולשאול מה שבראש שלך יש לך את הטלפונים באתר ואני לא ברזילאית אם זה מה שאלת חח אני אמריקאית

Bantus

New member
את אמריקאית../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

איזה קטעים!!!!!!!!!!!! גם אני אמריקאית!!!!!!!!!!!!! נולדת שם או משהו כזה? או שההורים שלך אמריקאים????

jennie 00

New member
אמריקאית גאה..../images/Emo163.gif+

ונולדתי שם... :) איזה כיפ לי ,נכון?!

Bantus

New member
כלי!!!!!!

גם אני נולדתי שם!!!! לנו יש אזרחות, ולכולם אין...נה נה בננה (איזה חמודה אני,נכון?) מתי הגעת לארץ?? טואיפה גרת שם???

jennie 00

New member
חחחחחחחחח מכבסת שמעי...

נולדתי שם וגרתי שם חמישה שנים אני חושבת גרתי במדינת ניו-יורק.. איפה את

D e D o

New member
כנס לפה רגע

מה המצב, אני מתאמן בפ"ת אצל המדריך המכונה Cueca אצלנו יש ממש הרבה תלמידים כך שמחלקים את זה לשעות, יש שם אנשים בגיל שלך, באימון של המבוגרים שכולל בדרך כלל חיילים ומעלה, זה אימון ללא ילדים לפעמים נשארים תיכוניסטים לעשות עוד אימון אבל זה לא אימון שלהם בתאכלס.. האימונים בימי שני וחמישי בשעה 21:00 עד 23:15 וביום שישי יש הודות ואחר"כ הודה גדולה לכולם ביום שישי כל הקפואריסטים (CDO) מוזמנים מכל רחבי הארץ

D e D o

New member
שכחתי לתת לינק

http://www.capoeira-israel.com/Teachers/Cueca/Cueca.htm בבקשה..

למעלה