OKC-קליפרס

rapgamer4ever

New member
דוקא בגמר נגד מיאמי הוא היה טוב

היו לו כמה איבודים מיותרים אבל באותה תקופה הוא יצר פחות מהדריבל באופן כללי.

אני לא נוהג לעשות את זה, אבל מהודעה שלי מתחילת הפלייאוף,
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1981&messageid=174596068

"
במקרה של דוראנט צריך למנוע ממנו את הכדור. ברור, יותר קל להגיד מלבצע. דוראנט השתפר משמעותית בראיית המשחק וביכולת הובלת הכדור שלו אבל הוא לא קובי ולא לברון. הוא לא יכול לקבל כדור בחצי שלו ולרכז משחק על בסיס קבוע. כדי לשמור אותו כמו שצריך צריך שחקן שיעמוד בינו לבין הכדור ויימנע מהכדור להגיע אליו. ובנוסף עוד שחקנים שמוכנים בעזרה כדי שלא יהיה אפשר לעשות לו לוב לבפנים. אבל מה הבעיה? דוראנט גבוה מאוד מאוד, ככה שמאוד קשה למנוע ממנו לתפוס מסירה, ככה שרק שומרים מאוד ספציפיים יכולים בכלל למנוע ממנו את הכדור ביעילות. אלן נמוך מידי בשביל זה. פרינס אולי יצליח חלקית עם הזרועות הארוכות שלו. ג'יימס ג'ונסון זה אופציה מעניינת. הוא נמוך מדוראנט אבל בכל זאת גבוה ביחס לSF ובנוסף הוא אתלט מדהים.

בסופו של דבר, ברור לכולנו שאת דוראנט אי אפשר לעצור. אבל הוא יכול לסיים משחק עם 25 והוא יכול לסיים עם 35 ואפילו יותר.
"

זה מה שחסר לדוראנט כדי להיות הסקורר המושלם ובגלל זה ההשוואות שלו לקובי לדוגמא הן לא תמיד במקום, כי זה נכון שהוא יותר יעיל משמעותית ממנו אבל כשצריך סל וכל ההגנה מתרכזת רק בך, יש לו חיסרון משמעותי, גם בקילר אינסטינקט וגם בשליטה בכדור. עדיין הייתי מחשיב אותו כסקורר העדיף, אבל כמובן, זה לא אומר שהוא מושלם.

off shekel

New member
זה בדיוק מה שאני אומר

מאשים את ברוקס ודוראנט יחד, זה עדיין לא מצדיק את מה שקרה.

ודוראנט לא אוברייטד בטיפול בכדור, כולם יודעים שאין לו את זה ברמה גבוהה (למרות שהשתפר מאוד בשנתיים האחרונות, זה עדיין לא טבעי כמו לברון וקובי).

משום מה חשבתי שאתה מאשים את ווסטברוק

ושאר השחקנים בכך, ואני לא חושב שבמקרה הזה זאת הייתה אשמתם

Ori L88

New member
מי שאשם זה בעיקר המאמן

אין שיטה באוקלהומה , פשוט אין להם סט אופנס. אפילו פיק אנד רול הם לא עושים. אז כן כיף להאשים את ווסטברוק שזורק שלשות ב30 אחוז, אבל אם היה מאמן ושיטה אז זה יכל להראות אחרת.
לדוראנט היה את משחק ה40 הכי גרוע שאני זוכר. אלא אם ריקי דיוויס הגיע ל40 פעם
.
בכל מקרה , ווסטברוק היה טוב אתמול וחדר הרבה מאוד לצבע ברבע האחרון כי דיאנדרה לא היה שם. והזריקה האחרונה יחסית לסיטואציה הייתה בסדר גמור , לווסטברוק יש בנתיים פליאוף מוצלח מאוד עדיין יש קבלת החלטות גרועה מדי פעם.
אבל הצד הטוב עולה על הצד הרע עד עכשיו.

off shekel

New member
מהקבר... מהקבר...

סוף סוף שימי ריגר אומר משהו נכון, הקליפרס באמת נראו קבורים כבר, במשחק, בסדרה, בעונה, קאמבק ענק.

קוליסון עם רבע אחרון עצום !!

Cade Foster

New member
איזו החנקות של אוקלהומה

ואיזה דארן קוליסון. איזו טעות הייתה לשלוח אותו תמורת מהינמי.

איזה קאמבק

Puskas

New member
שחקן שבאופן עקבי לאורך הקריירה

נותן דאבל פיגרס עונתי לצד 4-5 אסיסטים ולפעמים קצת יותר.
האמת שאת עונת השיא ההתקפית שלו הוא נתן אצלכם.
מצד שני, כבר קלטנו שבטריידים אתם לא משהו

Ori L88

New member
איזה קאמבאק פסיכי!

כולם היו טובים בקליפרס ברבע הזה ללא יוצא מהכלל.
כריס פול ענק
בלייק גריפין ענק
דארן קוליסון ענק
ג'מאל קרופורד דפק גם איזה 8 גדולות.
אוקלהומה יכלו לסגור את הסדרה הזאת ועכשיו הם הסתבכו.
קליפרס קבוצה משוגעת , יכולים להיות פח 3 רבעים.
אבל אם הם תופסים רבע חזק זה יכול להגמר גם ב40 לרבע
נראה אם יצליחו לנצח עדיין לא גמור

Executioner

New member
כל הכבוד לקליפרס, בושה של הגנה של התאנדר

נתחיל מזה, אני חי באוקלהומה, הטענה הכי גדולה של אוהדי תאנדר היא שבאופן שיטתי סקוט ברוקס מגיע לסוף משחק, המשחק צמוד ואין לו טיים אאוט וגם היום לא היה לו אחד כזה.

ההגנה של התאנדר הייתה ביזיונית, קוליסון התעלל בהם (למרות שהוא היה הקורבן במשך 3 וחצי רבעים). החטאות ואף אחד לא חוזר להגנה וקוליסון שרף אותם.

כשווסטברוק עלה לזריקה האחרונה אני צעקתי "מה אתה עושה, יש לך זמן". לא יודע מה אתם חושבים.

rapgamer4ever

New member
הזריקה של ווסטברוק הייתה בסדר ביחס לנסיבות

שלשה זה הגיוני בהתחשב במומנטום המטורף של הקליפרס, הוא רצה להמנע מהארכה. אף שחקן לא היה בעמדה לקבל מסירה למצב זריקה טוב והיו כולה 3-4 שניות על השעון.
לתחושתי ווסטברוק קצת התעכב בעלייה להתקפה, הוא היה יכול לחסוך עוד שנייה או שתיים. בכל מקרה ברגע הזריקה לדעתי זו הייתה ההחלטה הנכונה.

FrecCo

Active member
ואם הוא נכנס לסל ומשווה, אז?

קודם כל לקליפרס יש עוד כמה שניות לסל ניצחון ובמילא המומנטום כבר איתם- הם יתנו בראש בהארכה. במצב של אוקלהומה הם רוצים שלשה ולנסות לסגור עניין, גם דוראנט היה לוקח שלשה במקום ראסל. קיבל ספייס וזרק, אם היה מחכה עוד שתי שניות היה מאבד מצב זריקה נוח

בהתקפות האחרונות גם הקליפרס בלי הגנה

ווסטברוק פשוט טייל לסל פעם אחר פעם. בלי שמירה ובלי חיפוי.
היתרון של הקליפרס בהתקפות האחרונות היה שהם פשוט לא איבדו כדורים והלכו עם השחקן החם או עם המיסמאצ'.

הוא ג נתן זמן לריבאונד

לדעתי בסך הכל קיבל מבט נוח לסל, לא היו לו חלופות עדיפות, וגם השאיר פתח לריב' התקפה. דווקא החלטה נכונה במקרה הזה.

fatnoam

Active member
הזריקה של ווסטברוק היתה טובה

אני מסכים עם ההחלטה לעלות לשלשה. המומנטום היה לגמרי בצד הקליפרס.

הזריקה אגב לא היתה גרועה, באמת ששלוש שניות לסוף לא תקבל מבט יותר טוב לסל ממה שהיה לו.

בקשר לשמירה של פול על דוראנט - המון פאולים והמון אגרסיביות. רלף קליין אמר פעם "תעשה 25 עבירות, ישרקו לך 25, תעשה 50 עבירות, ישרקו לך 25", ופול מנצל את זה. גם את קארי הוא חנק בדקות הסיום בסדרה הקודמת.

אתם צריכים להבין שקשה לגבוה לקחת פוסט על שחקן נמוך שיותר חזק ממנו. המרכז מסה של פול נמוך בהרבה והוא דחק את דוראנט ממש בקלות מהאיזורים שנוח לו לקבל את הכדור, ומה לעשות שבכדרור דוראנט לא יכול לעבור את פול.

ואגב ווסטברוק היה טוב בדקות הסיום, התלונות לגביו לא במקום...

דוראנט עם משחק גרוע של 40 נקודות

מצטער להגיד, אבל לקבוצה הזו יש בעיות רציניות אם הם חושבים אליפות.
קודם כל, לדוראנט היה משחק גרוע ע 40 נקודות. לא מבין איך ייתכן שתחת כריס פול הוא פשוט היה משותק לחלוטין. קיבל כדור רחוק מהסל, התבלבל במסירה, לא לקח אותו לסל, פשוט לא מובן.
ווסטברוק כרגיל עם משחק מעולה וקבלת החלטות בעייתית בסיום - אם כי קשה לבוא אליו בטענות. עדיין, מבולגן מדי ברגעים האחרונים.
ברוקס שהתחיל רבע ב +14 לא אמור להגיע לדקה האחרונה עם 0 פסקי זמן. לא ברור לי העניין הזה, היו אמורים להיות לו 3 לפחות.
גם בהגנה התאנדר פשוט מבולגנים כל הרבע. לא יודע מה להגיד.

בסך הכל, לדוראנט לא יהיה משחק כזה גרוע שוב בסדרה לדעתי. כך שלמרות הכל אוקסי עדיין נראים עדיפים, אבל איך מתוך הבלאגן הזה אמורה לצאת קבוצה שתגבור על ס.א?

למעלה