OKC-קליפרס

fatnoam

Active member
הוא יוצר את המגע.

מי שיוצר את המגע ומשחק פיזי יקבל פחות שריקות מאלו שמנסים להימנע ממגע כמו דוראנט.

הבנאדם חופר וחופר וחופר, מה אתם רוצים שיתנו לו שריקה על כל חפירה?

אחי, הבן אדם חוטף מכות

לא ביקשתי שיקבל שריקה בכל חדירה או בכל חפירה, אבל הבן אדם מקבל פיצוצים (!), רחוק מהסל, קרוב לסל, אוף דה בול, אפילו בהגנה, ולא מקבל שום שריקה.
מצד שני שורקים לו פאולים בהגנה ובהתקפה שלשחקנים בקליבר דומה לא נותנים בחיים, הוא כל משחק מגיע לחמש, ותמיד אני רואה עבירות שבחיים לא היו שורקים ללברון (שאגב, יוזם מגע ומשחק פיזי כמעט כמוהו), וגם לא לעוד הרבה שחקנים בליגה.

אני חושב שמגיע לו אותו היחס שמקבלים שחקנים אחרים באותו קליבר, זה אומר שעל עבירות חזקות ישרקו, גם אם הוא משחק פיזי, בינתיים השופטים מתייחסים אליו כאילו הוא סתם פלופר עם אך מדמם.

fatnoam

Active member
הבנאדם מגיע לקו 7.5 פעמים למשחק

בפלייאוף, 8.4 פעמים במשחק בעונה הרגילה.

זה אומר שהוא מקבל מספיק שריקות. חד וחלק.

מעניין למה כדורסל הוא כל כך משחק של מומנטומים

לא רואים את זה בצורה כל כך חדה בשאר סוגי הספורט. כאילו יש עליות וירידות אבל מעניין למה בכדורסל זה כל כך קיצוני.

כריס פול מדהים בדקות האחרונות. חשבו שהם יכולים לנצל את השמירה שלו על באטלר כמו שניצלו את קרופורד? חטף את הכדור. ווסטברוק חשב שהוא עקף אותו, דחף את הכדור מאחורה. ובהתקפה עוד ג'אמפר ועוד ג'אמפר וסל ועבירה וג'אמפר. פשוט הרכז הכי טוב בליגה. חבל שהוא כזה אפס עם כל הפלופים והבכיינות שלו.

משחק מאד רגשי.

המון התרגשות, המון דיבורים וטיזינג בין השחקנים, וגם כדורסל טוב בסך הכל, למרות שכלום לא הולך בקלות.

Anfield

New member
אני לא רוצה לעשות נאחס

אבל אני כל כך אוהב לראות את הקבוצה משחקת במוטיבציה וכזאת הרגשת דחיפות.
אולי זה הנאום של דוראנט? :)

תמיד יש לי הרגשה שבכל מה שקשור לנשמה

באוקלהומה זה קודם כל ווסטברוק ואז דוראנט. אבל בטוח שגם דוראנט תורם לזה המון. שחקן מדהים שעובד קשה ובאופן מפתיע ביחס לרוב הסופרסטארים האלה, עושה רושם של בנאדם מאוד נחמד (למרות שאין לנו באמת מושג בדברים האלה) שגם מעט הרוע שמידי פעם כאילו יוצא זה בעיקר הוא מנסה להתאים את עצמו למה שמצפים.

rapgamer4ever

New member
בלגאן לא נורמלי... אני מחכה כבר לרבע הרביעי

כי כדורסל אנחנו לא ממש רואים הפעם.

ווסטברוק ווסטברוק ווסטברוק

תענוג לראות אותו שולט ככה בקצב המשחק ומראה מנהיגות שכזאת.
עוד מוקדם להספיד את המשחק או הסדרה, אבל אוקלהומה משחקת כדורסל הרבה יותר טוב.

הקליפרס מצליחים לעצור את אוקסי

בהגנה, ועדיין הם לא מצליחים להכנס למומנטום ולצמצם באופן משמעותי. מחמיצים המון זריקות ברבע הזה.

ושוב הצגה נשרקת לגריפין

פשוט מרגיז!
גריפין בקושי נוגע בווסטברוק ומקבל את החמישית. על loose ball בלי כלום

דוראנט במשחק לא טוב יחסית

ועדיין הם ב +12.
משהו בקליפרס פשוט לא דופק, הזריקות שלה בהתקפה פשוט גרועות. בעצם אולי זו ההגנה של התאנדר, מאד חזקה. בכל אופן, הקליפרס לוקחים זריקות רעות כל הזמן - לא עוזר שהההגנה שלהם משיגה עצירות. הם לא מצליחים לתרג את זה לנקודות ומומנטום.

הם גם החטיאו המון זריקות קלות

רדיק ובארנס לא לוקחים את מה שפול נותן להם. דיאנדרה ג'ורדן 1-7 מהקו, איבאקה שומר את גריפין טוב מאוד ופול לא בגאד מוד כמו במשחק אחד. אין להם מה להציע מעבר לכך. פשוט כמעט ושומדבר לא משחק לטובתם במשחק הזה. (כאילו האשמה היא עדיין שלהם אבל אפשר להבין מאיפה הפיגור)

צריך לציין שהוא עשה עבירה על קוליסון שגרמה לו

להפיל את הכדור שנייה לפני אבל לא עליה שרקו. ואם לקבוצה כלשהי אסור לכעוס על הצגות של שחקנים אז זאת הקליפרס

FrecCo

Active member
איזה משחק מזעזע של הקליפרס

לא קולעים כלום. כריס פול מעולם לא הגיע לשום מקום בפלייאוף כי כשהוא צריך לקחת אחריות במשחק הכי חשוב של הקבוצה שלו הוא שוב משחק כמו פח. אף אחד בקליפרס לא הגיע היום. בלייק לאורך כל המשחק ממשיך לנסות מהלכים בפוסט נגד איבקה וחוטף בלוק אחרי בלוק. מאבדים את הסדרה במו ידיהם.

FrecCo

Active member
ראס הולך לקבור את חלומות הקאמבק של קליפרס

זו התחזית שלי להמשך

למעלה