okay guys im here-missed you!!!

NYC babe

New member
okay guys im here-missed you!!!

well im here in an internet cafe just a few blocks from my east village apartment...not on the roof like our friend had said oh what a cutie i do miss those guys i think i need for a while to ignore those good souls well to our sane world now- got here a few days ago GOT MY 6 MONTHS VISA if anybody is intrested i got questioned , not personally though, it was a bit of a suspense-horror movie bit but ive made it through everything is totally great i am happy as i can be no well that was a lie i would have been happier if it was summer but oh well how is everybody??? hashmiu kol i missed you TOFES-photos soon-with good memories of a warm lovely evening great hosts and great food FITNESS got a "crunch" membership -14 locations in the city in a couple of hours will go to my first workout hurrayyy!! so...allll is great all the best later guys bye MICHAL

סוף סוף הגעת מיכל../images/Emo65.gif

שמחים שנחתת סוף סוף ב-GOOD OLD U.S.A.....אני מאחל לך התאקלמות קלה ומהירה ואנחנו פה אם את צריכה עזרה.....יופי שנרשמת ל-CRUNCH יש שם הרבה תוכניות ואין סיבה שלא תהני מה-WORKOUT כפי שאת רואה מהשרשורים של היום לא חסר "אקשן" פה...משתדלים שיהיה פה עליז ONE WAY OR THE OTHER. לפעמים זה חברי הפורום עם כל מיני רעיונות עליזים וחביבים. ולפעמים זה אנשים מבחוץ שסתם משעמם להם וצריכים איזה פירוק אז הם יוצרים פרובקציות. ולפעמים זה אנשים שמטבעם הם נהנים לריב עם כל אחד כי הם לא רוצים להודות שבעצם DEEP DOWN הם ממש ממורמרים וזו הדרך שלהם לשחרר את תסכולי היום שלהם, מה לעשות?? אז הכי טוב להתעלם מהם!! ממש חבל לבזבז אנרגיה ועצבים עליהם. עדיף לבזבז את זה במכון.... אז טוב לראות אותך פה שוב ושבוע טוב ועליז....

היי מיכל!!!

שיהיה בהצלחה! קדימה - השעון מתקתק - אז יאללה - לעשות חיים! (ולמצוא סיבה טובה לקבל אישור שהיה) מחכה לעדכונים מהשטח

ליילה

New member
הי מיכל!!!!

מזל טוב, ברוכה הבאה, שיהיה לך המון בהצלחה, ואל תעלמי לנו... ובעיקר שתהיה לך התאקלמות כתומה

sirpad

New member
בין שלושה או ארבעה בחדר תמיד אחד יע

בין שלושה או ארבעה בחדר תמיד אחד יעמוד ליד החלון,אבל לפחות 3 מתוך החבר´ה תקראנה מיכל.שמתם לב? בדבר אחד אני מקנא במיכל,להיות תלוש.להגיע למקום חדש ולהיות תלוש להתחיל מנאדה ולהתפתח.אני לצערי כבר לא אחווה את זה,לא בגלגול הנוכחי. אה ומיכל,התופס בעמת מארח בסטייל? כי גם אני הוזמנתי רוצה לדעת אם שווה

kloei

New member
סוף סוף הניק של NY../images/Emo99.gif

מיכל המון הצלחה בדרך החדשה

למעלה