OK...

OK...

לפי דעתכם ורק מי שיש לו ניסיון. תנאי מחייה ורבייה לרוזלות מזרחיות. מהם ?! גודל הכלוב ? סוגי המזון הן לרבייה והן למחייה ? צעצועים ?! מה אתם אומרים ?!

נוסף לשירשור...

קוואקר בוגר,מאולף יחסית. איך לפי דעתכם אפשר להניח אותו חופשי ומשוחרר ברחבי הבית מבלי הפחד שהוא יחליט שהבית קטן מידי בשבילו ?! האם אתם ממליצים שבשעה שאין השגחה עליו,להחזיר אותו לכן שלו ולקשור אותו בשרשרת ?!

bilbolim

New member
תשובות בקשר לקוואקר

אצלי בזמן שאני בבית הקוואקרית משוחררת אבל שאני לא בבית היא סגורה בכלוב. לעולם אל תקשור תוכי עם שרשרת לכלוב שאתה לא נימצא, הוא יכול להסתבך ולהיחנק או להוריד לעצמו את הרגל ואם אתה לא נימצא לא יותר פשוט לסגור אותו בכלוב? למה השרשרת?

רן בראל

New member
בלי שרשרת!

כשיוצאים מהבית תמיד להכניס את הוכי לכלוב!!! רוזלות - תנאים די דומים לקוקטיילים, טרם ראיתי מישהו מצליח להרבות אותם בארץ.

רוזלות ??????

חופשי מרבים אותם בכלובי תעופה. אני יודע על כמה מכרים שלי שבקעו אצלם גוזלי רוזלות ואף הואכלו ידנית והורגלו לידו של האדם...

רוזלות מתרבות מעולה?

אם אתה רוצה אני יכול לקשר אותך למגדלי נאופומות מקצועיים שיעידו בעצמם.

רואי

New member
מה???

אני יודע מה שקורה בארץ, ואני אומר לכם שרוזלות לא מתרבות כל כך מהר! האם מישהו ראה אי פעם גוזל האכלת יד של רוזלה למכירה?

כן בהחלט...יש...

אני בעצמי החזקתי בידיים שלי...רוזלה מזרחית שאולפה להיות בקרבת אדם ולאכול מידי האדם ואפילו שרה ורוקדת...כן יש דבר כזה. ופה פה פה בארץ הקטנה שלנו...
אגב הנה שרוליק נא להכיר...

אגב שרוליק...

הנוצות שלו מעט מרוטות...כיצד אני מרפא לו אותם וממלא אותם חזרה מבלי למרוט לו אותם ולחכות שיגדלו חדשות ?!

לא יודע...

קניתי אותו אתמול ממישהי שגידלה אותו בבית. לפי דעתי זה נגרם מעצם היותו לבד ועקב חוסר תשומת לב,אני מניח שהוא גרם לעצמו את הנזק. השאלה היא איך לרפא את זה...?

oren201

New member
אני חושב שהזמן יעשה את שלו

הקוואקר שלי צימח נוצות חדשות, אבל זה תהליך ארוך (שנה...)

מה אתה מאכיל אותו בעיקרון ?!

אני צריך להתחיל להרגיל אותו לאכול כופתיות עכשיו... המממ...בעיקרון האם יש פיתרון האכלה זול לתוכי המגודל בבית ?! הכופתיות האלה עולות די הרבה...התוכים שלי בלהקות אוכלות דוחן וזרעים אחרים ובין לבין ירק ושאר פירות. האם הקוואקר גם אוכל זרעים קטנים אלה ?! כג' הסאטיריס והדוחן ?!

oren201

New member
אני כמעט צריך להכריח אותו לאכול

כופתיות, הוא לא אוהב. אבל אני מנסה לגוון לו, ביצה, ירק, פרי.

רן בראל

New member
קודם כל

לגשת לוטרינר בדוק שהבעיה לא רפואית. יכול להיות פרעושים, מחלת עור וכד' אם זה נפסל אז לתת לו המון תשומת לב ותזונה נכונה ולקוות לטוב, אולי בת זוג. יותר מזה אין הרבה לעשות.

רואי

New member
לדעתי הכופתאות האלו סתם מיותרות

מספיק לתת לו ירקות ופירות וגרעינים מסוגים שונים ואם כבר מדברים על גרעינים- התכוים הגדולים כמו קווראר ואפילו ג'אקו יכולים לאכול את כל סוגי הגרעינים ולו הקטנים ביותר כמו דוחן ובוריה וכו' הכי טוב לתת לו תוכי את כל הסוגים ולראות מה הוא אוהב...

למעלה