שלום מה נשמע?
O ooooooofri New member 7/9/02 #21 לירוררררררררררררררררררררררררררררררר כן אישרתי להקליט אותי השאלה אם..
ח חנבה ושמה שירה New member 7/9/02 #25 זה חפיץ |רונן| וולקאם טו ת´א קלאב. ת´אר איז נו ווי אאוט אפטר יו קאם אין. מואההההההההההההההההההההאהאהאהאהאהאהאאהא
זה חפיץ |רונן| וולקאם טו ת´א קלאב. ת´אר איז נו ווי אאוט אפטר יו קאם אין. מואההההההההההההההההההההאהאהאהאהאהאהאאהא
S Silviya Bamper New member 7/9/02 #27 והנה אני נדחפת../images/Emo3.gif כמו תמיד דוחפית אבל מה´כפת לי. אני לימור ואתם תסבלו. אוי כמה שאתם תסבלו. חג שמייח מצטערת שגנבתי לבחורצ´יק את השרשור פשוט לא מצאתי דרך טובה יותר להצטרף.. (להדחף) אז... ש ל ו ם ל כ ם
והנה אני נדחפת../images/Emo3.gif כמו תמיד דוחפית אבל מה´כפת לי. אני לימור ואתם תסבלו. אוי כמה שאתם תסבלו. חג שמייח מצטערת שגנבתי לבחורצ´יק את השרשור פשוט לא מצאתי דרך טובה יותר להצטרף.. (להדחף) אז... ש ל ו ם ל כ ם
מ מעין_נשמה New member 7/9/02 #28 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ואת יכולה לפתוח שירשור בשביל להצטרף תרגישי בנוח
M missundaztood New member 7/9/02 #30 ../images/Emo12.gif וולקאאאאם לימורו´ש! אה..וחג שמייח גם לך....
S Silviya Bamper New member 7/9/02 #31 העניין הוא שאני לא דוכיפת אני דוחפית. וזייהו לא להתווכח למה לדוכיפת קוראים ככה? כאילו מה היא עשתה ועושה שהדביקו עליה את השם הבעע הזה? דוכפת? או שהיא דוחפת אבל יש לה שגיאות כתיב איומות
העניין הוא שאני לא דוכיפת אני דוחפית. וזייהו לא להתווכח למה לדוכיפת קוראים ככה? כאילו מה היא עשתה ועושה שהדביקו עליה את השם הבעע הזה? דוכפת? או שהיא דוחפת אבל יש לה שגיאות כתיב איומות
M missundaztood New member 7/9/02 #32 מה פתאום.... זה בגלל שהציפור הזאת גרה בכיכר! השם מורכב בעצם משתי מילים דוכי ופת איזה פת? פת לחם איזה לחם? כיכר לחם... והדוכי זה בעצם דוחי ומנוקד דוּחָי כי היא חשבה שהיא צפרדע....|צפי|
מה פתאום.... זה בגלל שהציפור הזאת גרה בכיכר! השם מורכב בעצם משתי מילים דוכי ופת איזה פת? פת לחם איזה לחם? כיכר לחם... והדוכי זה בעצם דוחי ומנוקד דוּחָי כי היא חשבה שהיא צפרדע....|צפי|