ok computer

וינסנטי

New member
ok computer

היום קניתי את האלבום הזה, ואחרי 5 שירים לא יכולתי להמשיך לשמוע.. זה פשוט קשה מידי, מוזר מידי, ולא נשמע כמו שומדבר שאי פעם שמעתי... מה דעתכם על האלבום?

nothingman1

New member
היה לי אותו לפני 3 שנים וניסיתי

לשמוע אותו פעמיים-שלוש ואז התיאשתי ממנו ומכרתי אותו לחבר היום אני מתחרט על זה ובגדול... לקח לי זמן להתרגל אליו, ואחרי הזמן הזה- התאהבתי בו אז מה שאני אומר לך- אל תוותר עליו! תנסה לשמוע אותו עוד כמה פעמים לך על שירים קליטים יותר כמו 'קארמה פוליס' ו-'בלי הפתעות' ולאט לאט תמשך גם לשאר

Cherub Rock

New member
המ...

אם לא תפסת אותו בשמיעה הראשונה, ואתה בכלל לא יכול להמשיך לשמוע, אז או שלא משנה כמה תקשיב לו, אתה לא תאהב אותו כי זה לא הסגנון שלך, או שאתה פשוט צריך להקשיב לו כמה פעמיים ורק אז תבין עד כמה הוא טוב. לדעתי זה אלבום מעולה, אני ממש אוהבת אותו, הוא וHTTT הם האלבומים האהובים עליי של הלהקה. אז בכל זאת, תנסה להקשיב לו מהתחלה ועד הסוף עוד פעם... תנסה

epitaph

New member
אלבום גאוני לדעתי...

יש אלבומים שצריך זמן להתרגל אליהם ואצל כל בן אדם זה עובד אחרת אז קח את הזמן שלך ואל תתייאש גם אחרי פעמיים-שלושה. במקסימום, לא אהבת, תמשיך הלאה, שום דבר לא קרה. דווקא לאלבום הזה התחברתי ישר, פשוט בגלל שאיכשהוא כל האלבום זורם בשבילי בטבעיות. יש אלבום אחר של רדיוהד שלקח לי זמן לקלוט אותו והוא Amnesiac אבל גם זה התברר אחרי כמה האזנות כאלבום טוב.

N a V e

New member
קודם כל

מדובר באלבום הטוב ביותר של רדיוהד,והוא לא ממש קשה בעיני . יש בו הכל מהכל : מלודיות , שירים עוצמתיים, טום יורק במיטבו,ג'וני גרינווד במיטבו,להיטים ושירים אנטי-להיטים. אחד המאסטרפיסים של הניינטיז.

Anuerysm

New member
נגעלתי ממנו פעם גם כשקניתי אותו

הוא היה הרדיוהד הראשון שהיה לי לא זוכר כבר מה גרם לי לתת לו הזדמנות שניה אחרי איזה חודש הייתי שומע אותו כל היום אחרי זה

למעלה