OK חולי הנפש יוצאים למעבק עיקש

• פותח הנושא leef
  • פורסם בתאריך

leef

New member
OK חולי הנפש יוצאים למעבק עיקש

אנו חולי הנפש ומשפחותיהם יוצאים למאבק עיקש באופן ניהול בתי החולים והטראומות הנגרמות לחולים בעת האישפוז הכנסו לקישור "ציפור הנפש" המצורף ותוכלו לעקוב אחרי ההודעות תחת שם כינוי GIPY עקבו אחרי כל הודעותי בפורום ציפור הנפש החלטתי לצאת למאבק היות והטיפול שניתן לאישתי היה מתחת לכל ביקורת , כתוצאה מהלחץ החזק שהפעלנו הן מגולשי האינטרנט והן ממקורות אחרים הצלחנו להקל בתנאי האישפוז של אישתי במחלקה סגורה בבית החולים מזרע , רבותי תמשיכו את השירשור כאן של אותם מאושפזים וספרו מה עשו לכם בבתי החולים ישנם חוקים ברורים בעניין ומאוד כדאי ללמוד אותם על מנת שהרופאים לא יוכלו לבצע בנו את כל העולה על רוחם ושתנאי האישפוז יהיו טובים יעילים ואנושיים ויעזרו לנו לצאת בדרך נעימה ואנושית חזרה למצב נפשי תקין בביתנו ובקהילה. במקביל אנו צריכים אותכם להיות ככח הנלחם על זכותנו לקבל נציגות בכנסת שתדאג לחולי ופגועי הנפש ולשים סוף למצב המביש הקורא היום . אתם מתבקשים להפיץ את החומר לכל מי שאתם מכירים ולכל הפורומים האחרים בתחום הנפש בישראל . אני מציג את עצמי כחולה נפש בעל כורחו אשר נפגע עקב השרות הצבאי במחלה אך תמיד פרצתי קדימה וניסיתי להתמודד ללא כל עזרה עד לאישפוזי הראשון . בפורום ציפור הנפש תוכלו לקרוא את סיפורי האישי ואני ממליץ לכולנו אל תתבישו לספר את ספורכם האישי זוהי לא בושה זה ישחרר אתכם ובמהרה יקטין את הסטיגמה שדבקה בנו , רבים הם לקויי הנפש שמסתובבים ללא כל טיפול אנו לפחות מודעים למחלתנו ודואגים לטפל בה . זיכרו כמה לא האמינו לניצולי השואה במה שעבר עליהם לא באו לעזרתם אך היתה קבוצה קטנה שנחשפה לאחרונה שהצליחה להרעיל שבויים נאצים רבים בידי הצבא האמריקאי , חייבים להעלות את הנושא לסדר היום ולעקוב אחריו מקרוב יש לי את היכולת והנתונים לעשות זאת . אנו לא נילך כצאן לטווח . במקביל התחילו לשלוח אי מיילים ומכתבים לכלל חברי הכנסת דרך אתר האנטרנט של הכנסת בו תמצאו את האימיילים שלהם והציעו אותי למועמדות . האמינו לי אעשה הכל למען משפחת פגועי הנפש כולנו משפחה אחת לדעתי מעל ל 50% מתושבי המדינה כולה רק שרבים עדיין לא הסכימו לטפל בעצמם או לחשוף את בעייתם אשמח לקבל גם תגובות בהודעות פרטיות בפורום על מנת לעזור ולהתיחד ולשנות . בברכה , ובהצלחה לכולנו אריה פישמן תודות בתמונה מתנדבים מטייסת 10 בראשות יוסי הומל שטסו מעל צפון המדינה ביום העצמאות ה - 56 למדינת ישראל , 6 מתוך 70 כלי טייס שהמריאו מכל הארץ לאירוע באותו היום . שיהיה לכולנו ולכו עם ישראל רק טוב וזה אפשרי , אז כדאי להתחיל להפציץ את הרשת ואת האימיילים של חברי הכנסת , מקווה שיהיה להם מספיק זמן לקרוא ולהגיב כי הם עסוכים כרגע במשחק הכיסאות ...

leef

New member
אני מבין שכולם מסכימים איתי

כולם מסכימים איתי ?, אשמח לראות תגובות ודיעות נוספות , בכל מקרה אנחנו חייבים לתפוס את הנחש בראש כך הוא לא ינהר אותנו עם הזנב ,, אל תתבישו ספרו את ההתעללויות שעברתם באישפוזים אם נשתוק כלום לא יקרה אם נספר את האמת דברים יזוזו. בדומה לאלה שהעדיפו לשמור את מה שנעשה להם בשואה ומאוד כדאי להוציא החוצה . חברים חולים ומשפחות יקרות אנא התחילו להזיז עניינים למען כל הנפגעים שכיום הינם רבים מאוד כיוון שלא כולם בכלל מודעים כי הם בעצם פגועים . יחד נצליח להפוך את המדינה למקום בטוח אנושי עבור כולנו . יום טוב לכולם והרבה בריאות .

באשפוז נהגו כלפיי בכבוד...

אושפזתי בכפיה! היום אני מבין שזה היה לטובתי. לא עברתי שום מסכת של התעללויות באשפוזי. אריה,ברגע שנמצא לי הכדור המתאים ולאחר מעקב-שוחררתי. תאר לעצמך שהייתי משתולל ומתנגד,אז משוכנע אני שהייתי מרע את מצבי,הייתי נקשר ואולי גם מטופל בנזעי חשמל. הייתי שקט בהגיעי לביה"ח,שתפתי פעולה ולכן גם השתחררתי מהר. המראות שנאלצתי לראות ולשמוע את "שריטתם" של האנשים לא עשו לי טוב. מאותו הרגע הבנתי שאזנו ואפסו אותי. לגבי רצונך להיות בכנסת,אז כולם רוצים להיות שם(אפילו אני,מודה,גם בשל עשיה ציבורית וגם להיות מתוגמל ומסודר בחיים,ובינינו,אנחנו יודעים באילו הטבות מופלגות מדובר). מה אגיד ומה אומר,אאחל הצלחה למי שבאמת,אבל באמת יקדם את האינטרסים של האוכלוסיה מאותגרת הנפש.

leef

New member
אינני יודע מה בדיוק עבר עליך

אך לגבי נושא שכר חברי הכנסת אני מבטיח לך שאפעל למען הורדתו איננו חושב שחבר כנסת צריך להיסתכר יותר מ 10,000 ש"ח בחודש . היות ובכל מקרה הוא מקבל את שאר השרותים חינם . אני חושב שמי שרוצה להיות חבר כנסת בגלל השכר ששם לא ראוי מלתחלחילה לשמש בתפקיד ציבורי כלל . מי שיהיה מוכן לעשות את העבודה תמורת אותו סכום שאמרתי ומכל הלב הוא ראוי לתפקיד זה ולא אחר . " איש ציבור טוב הוא אדם שדואג להכנסתם של כלל תושבי מדינתו בכבוד ובסכום שהם יכולים להתקיים ממנו בכבוד " זאת המטרה והיא ברת הישג . וכפי שציינתי בפורום ציפור הנפש , שבזמן שאקבל את משכורתי ליתר דיוק את שאר הכסף מעבר ל 10,000 ש"ח לקיום משפחתי בלבד אקח לעצמי ואת השאר העביר לפיתוח השרות והפעילות למען חולי הנפש בבתי החולים בארץ . אינני אדם שמחפש חופשות בחו"ל אני אדם מסור שבכל תפקיד שמלאתי השקעתי את נשמתי בו . אני מתגורר בדירה צנועה ובעל רכב צנוע , אין אני ואינני מעוניין לגור בוילה ולא לנסוע בשום מכונית יוקרה . גם אם אבחר לתפקיד כל שהו אינני זקוק לנהג כל עוד ביכולתי לבצע את זה לעצמי . כפי שראית את מירב המאמצים להפיק את האירועים שהפקתי וביצעתי בהתנדבות לקחתי את מלוא האחריות על עצמי כמו לחתום על רשיון האירועים בידיעה שכל חריגה או תאונה יכולים לגרום לעצירתי והושבתי בכלא ככתוב בחוק .מתוך חשיבות עליונה לנושא אתו קידמתי נושא הנעדרים . וכמו כן גם שילמתי מכספי הפרטי את עלויות הטלפונים והנסיעת והשאר מבלי שאבקש החזר כל שהו מאף אחד ואף שמצבי הכלכלי באמת לא היה בימים אלה טוב ושלא להגיד שגם כיום איננו . אינני יודע באיזו מחלקה ובאיזה בתי חולים אושפזת אך אתה מסכים איתי שסגירתו של אדם בחדר בידוד ללא אפשרות לעשות את צרכיו זוהי התעללות . לא היתה אפשרות להתקין מתקן לעשית צרכים בתוך החדר הזה ? שלא לדבר על אונס מטופלת על ידי איש צוות שקרה במחלקה אחרת באותו בית החולים לפני כשנה . אני מאחל לך בריאות רבה ושלא תצתרך להתאשפז בכפיה אף פעם בחייך אך לדעתי אם בית חולים מסוג זה היה נראה כמו בית חולים רגיל והחולים במחלקה הסגורה לא היו נמצאים בתוך כלוב ללא אפשרות לראות אור חמה בבנין מוזנח ומצחין ההסכמה שלהם להסכים לאישפוז היתה יכולה להיות קלה יותר גם במצבים מניים בדרגות הגבוהות . ראה מחלקות פתוחות ....כמו צפת לדוגמא או רמב"ם שגם שם יש מה לשפר . לסיכום , מנהיגנו כיום מקלים יד בכל הקשור לחתימה על המחאות שאינם שייכים לחשבונם הפרטי , בקרוב תראו כמה כסף יזרק לאשפה בבחירות הקרובות , בניירת , חולצות , טלויזיה ,פרסום וכד' עדיין לא ראיתי אף אחד מנציגנו שאומר מהן מטרותיו ומהן הדרכים והפתרונות שהוא רוצה להגיע אליהם . כולם אומרים אנחנו נדאג ,אנחנו נעשה , מקום המדינה עד היום ראינו את כל אילה שאמרו אנחנו ולא עשו כלום . לדעתי אם אגיע למעמד זה של חבר כנסת אפעל בשני מישורים שאני מכיר היטב לפרטי פרטים אציב לעצמי מטרות ואפרסמם ברבים ואם לא אצליח להגיע אל המטרות שהצבתי לעצמי אפנה את המקום למישהו אחר בתקווה שיהיה טוב ממני . שני התחומים שאני חושב שאני יכול לשפר ואף יש לי את הדרכים לכך הם . נושא הנפש והטיפול בו במדינת ישראל . ונושא התחבורה , צמצום תאונות הדרכים , ניסיתי לשנות דברים כבר בעבר אך יושבים שם בתפקידים אנשים שאין קשר בין התפקיד שהם אחראים לו לבין יכולתיהם לכן מידי שנה בשנה אנו סופרים כ 500 הרוגים בכבישים . אם אבחר לתפקיד זה אני מתחייב להקטין את הקטל במספר ההרוגים ב חצי כבר בחצי השנה הראשונה , ואכן יש לי את הדרכים לעשות זאת , לכשיגיע הזמן המתאים אשמח להעלותם על הכתב ... אם אקבל את הצ'אנס ואוכיח שאני עומד במטרות אשמח לעבור לעוד תחומים ולהתחיל להביא את הפתרונות גם אליהם יחד עם קבוצות חשיבה , ערב טוב לכולם , שמרו על עצמכם במיוחד בדרכים . החיים יפים שמרו עליהם . *אל תעקפו רכב שנוסע במהירות המקסימאלית המותרת *אל תדבקו לו לזנבו , שימרו מרחק *אל תבצעו תנועות ופניות מהירות תנו לנהגים מסביבכם להבין את נהיגתכם *נהגו באדיבות *אל תעברו מנתיב לנתיב יג זג אתם מסכנים אחרים *צאו 5 או 10 דקות מוקדם יותר על מנת שלא תכנסו ללחץ ושלא תאחרו . *שימו לב אם אתם חוסמים נתיב הפעילו מיד אורות חירום , במיוחד עם אין כל רכב מאחריכם , כדי שאם יבוא כזה הוא יוכל לדעת שאתם חוסמים את נתיבו . *והמלצה חמה לבעלי רכבים אוטומטים , קראו את הוראות היצרן האורגינאליות של הרכב באנגלית ולא את התרגום בעברית , שתורגם על פי כללים לא נכונים שעדיין רשומים בתקנות התעבורה ומיוחסים לרכבים בעלי גיר רגיל . שימו לב שחוץ מההילוך D יש עוד הילוכים ומהי חשיבותו של הילוך P ללא משיכת בלם יד . כשתראו ותבינו את ההבדלים בין הוראות יצרני הרכב לבין התרגום לעברית על פי ההוראות של משרד התחבורה , אני מאמין שתראו בעצמכם את ההבדלים . זה היה על קצה המזלג , יום טוב לכולם , שלוות חיים ללא פיגועים , והחלמה לכל הפצועים מהפיגוע בת"א שלכם באהבה ,אריה פישמן

leef

New member
טוב הינה התמונות

חדר בידוד בבית החולים מזרע מחלקה 6 גועל נפש מה שעושים שם לבנות , אין שום סיבה שנישתוק בתאי המעצר שהחזקנו מחבלים שמנו להם קרדל מין פח לעשיית צרכים בחדר הזה משאירים את הנשים עד שהן משתינות ומחרבנות על הרצפה ולאחר מכן ישנות על המזרון בתוך הצחנה הזאת . כמובן שעובדת נקיון צריכה לנקות את זה ולא תמיד בזמן , ואם חשבתם שמשתמשים שם באילו שהם חומרים מיוחדים לחיטוי לא ספונגה והחלפת ציפית וסדין וזהו ... לחדר אולי יש איזה מאוורר בתקרה אבדוק זאת .. רבותי אל תתבישו לספר הכל באינטרנט זה ישים קץ לסבל הנורא שלנו אין סיבה שהגהנום הזה ירבוץ עלנו לא חטאתנו על כי חלינו וחלינו בגלל מה שקרה במדינה צבא , אנטיפדה ,פיגועים , תמונות קשות בתקשורת ,תאונות דרכים , וכד ' אז אני יצאתי מהארון חברים צאו עימי למאבק אל תתבישו .

leef

New member
החדר מוכן לחולה הבאה

לא בשעות הביקור כמובן .

flyhobby

New member
תודה על ההצעה

פניתי , לכמה גורמים בכירים ביותר , אני ממתין לתגובות , תגובה אחת היגיע והיא איננה מספקת , אני ממתין לתגובות נוספות .

flyhobby

New member
אופס נכנסתי בשם שהיה לי בעבר

זהו שם אתר האינטרנט שהיה בבעלותי , אתם מוזמנים להיכנס לקומונה שהקמתי "ספורט הטיסנאות " תוכלו למצוא שם חומר אודותי . באהבה , ורפואה שלמה לכולם .

למעלה