OK, היי...

sichi

New member
OK, היי...

אני יותר מהנ"צית(מנהיגה צעירה) ממד"צית... היכונו היכונו, לשאלת השאלות באיזו תנועה\ אירגון\ מרכז קהילתי... יש לי הרגשה... שאתם לא תכירו את הארגון שבו אני פעילה\ מדריכה\ מדריכה אורחת...\מנה"צית או איך שלא תרצו לקרוא לי... מוכנים? המועצה הציונית לנוער האמת שממש מעניין אותי לדעת אם מישהו שמע על זה, או אולי במקרה פעיל? יש סניפים בכל הארץ... אומנם אצלינו זה מוזר יותר, מבחינת ההדרכה, אני יפרט מתישהו בהיזדמנות...(כשלא יהיה לי חם ואני יוכל לנשום- בנתיים אני הולכת לעשות מקלחת קרה!!) טוב, אם שמעתם על המועצה הציונית לנוער... השאירו הודעה בשירשור... תודה

נשמח אם תספרי לנו על האירגון וגם...

וגם על עצמך
למען האמת... האירגון נורא מוכר לי... אשמח אם תספרי עליו
(מי יודע... אולי זה יגרום לי להיזכר
) - דודי

נראה לי שאני מכיר

אבל ממש לא בטוח זה איזה משהו כזה כולל לא תנועה רגילה כמו הנוע"ל צופים שומר צעיר וכו´ אני צודק?

yellow cheese

New member
מכירה... ../images/Emo9.gif

יש לי ידידים מהמועצה הציונית, שני חבר´ס מהשכבה שלי
בסניף באר שבע

sichi

New member
טוב...

צהוב..., מי? אני מכירה באר שבעים... ומש ששאל קודם, כן!!! זה כללי... אין סיווגים לכבות גיל.. זה קבוצה אחת בין 10-50 אנשים בגיליים ט´- י"ב... אני בין המדריכים... זה דומה לשכב"ג בצופים... אבל לא ממש... סביר להניח ששמעתם על זה ולא ידעתם אף פעם מה זה!... אתם מכירים את הסטיקר: הציונות תנצח זה שלנו!!! בטוח ראיתם את זה... זה אירגון נוער ששייך לסוכנות היהודית... זה כולל משלחות לחו"ל, הכשרה להדרכה, הנהגות נוער, קונגרסיים (עירוניים, ארציים, ועולמיים), מחנות קייץ... וכ"ו... אם יש שאלות, אז בבקשה שאלו...

למעלה