OK החלטתי לכתוב פה..

ARIBBA ASHKENAZ

New member
OK החלטתי לכתוב פה..

אחרי הפצרות בלתי פוסקות מצד חברי לפורום ה-
שאפסיק "לנדנד" להם החלטתי לעבור ולדסקס פה הוקי קרח שזהו כידוע המשחק המלהיב ביותר על הפלנטה הזו אני אוהד שרוף של הניו יורק ריינג´רס ואני שונא את הדבילס ואת דטדויט האלופה קראתי לפני כמה שבועות שדריוש קאספאראיטיס חתם בריינג´רס מה שאומר שאם הפעם הם לא יגיעו לפלייאוף זה יהיה כשלון טוטאלי אני כבר לא יכול לחכות לפתיחת העונה החדשה ב-NHL ולשידורים הישירים מ-ESPN שגם הם באים בתכיפות נמוכה מדי

puckman

New member
יופי

נראה לי שכולם פה בפורום כבר רשמו את זה.. אז אולי תרשום גם אתה, איך הגעת להוקי?

ARIBBA ASHKENAZ

New member
תמיד ידעתי שאם אראה את המשחק

אוהב אותו כשהתחילו לשדר בכבלים הוקי בשנת 1993 התחלתי לראות משחקים את הריינג´רס אני אוהד מאז שנודע לי על קיומם(טוני דאנצה מ"מי הבוס" הזכיר אותם) בני דודים שלי בניו יורק אוהדים אותם ובתור אוהד של הריינג´רס מה-
המעבר היה מתבקש הגדולה במשחק הזה שאי אפשר לבזבז בו זמן כמו ב-
וממשיכים לשחק גם מאחורי השערים החסרון היחיד הוא שלפעמים קשה לעקוב אחרי מעוף הפאק

power play

New member
תמיד ידעתי שהפורום לא ימות אלא ירצח

"כן, אני חי.." -כן, יש פה חסרי חיים שכשמשעמם להם,הם באים להתעלק על הפורום, גם אם זה אומר שהם צריכים לפתוח כרטיס אחר כרטיס.. "לא,יש כאלה שהשכל לא יגדל להם בחיים..." לא יקרה כלום אם תנסו להתעלם מהודעה כזאת פעם,אני חושב שהייבוש הכי גדול זה הודעה כזאתי שאף אחד אפילו לא התייחס אליה. "ולמה,למה העיפו אותך מפורום כדורגל?" מזל טוב על הצטרפותך לגהנום שלנו.. עוד דבר ששואלים פה את הבשר הטרי זה מאיפה הבאת את הכינוי שלך? תהנה משהותך פה כי כרגע מישהי הציעה לי פשוט לחסום את כל חברי הפורום.. שאלתם את עצמכם פעם איך הצלם של המשחקים המשודרים עוקב אחרי הדיסקית? אני חושב שמרססים אותה ככה שיש עליה כתם של חומר כימי (לא נראה לעין) שמצלמות מסוימות מסוגלות להתביית עליו (ללא מעורבות אדם), סתם רעיון ממשימה בלתי אפשרית.
in the end..there is only hockey.​

ARIBBA ASHKENAZ

New member
לא העיפו אותי.

סתם הציעו לי להיכנס הנה אבל אני מבין שהולכים לחסל את הפורום כך שאני לא מבין למה הטעם

power play

New member
לא ממש

תומר פשוט צריך ללמוד כמה דברים.. ויוה לה פורום.

למעלה