oit

gggrrr

New member
oit

לא היה לי פשוט לאיפה להכניס את זה אבל הקליפ של השיר הוא ממש בסדר והרעיון אפילו נחמחד מאוד... אני באמת לא מבין על מה הייתה ההתלהמות נגדו? תהנו במפגש

BaBa LiVe

New member
נתחיל מזה שהיא לא הייתה צריכה

להוציא אותו...כ"סינגל" הקליפ יחסית בסדר, אבל לא בשביל טלווזיה, טוב זה לא משנה, גם ככה משדרים אלאניס רק בVH1, למרות שקליפ כזה ישתלב יותר יפה בMTV!! בעקרון קליפ חביב...אבל השיר לא (בתור סינגל) זה שיר טוב בתור שיר 2 בסו קולד קאוס

Rוית

New member
הקליפ עם המעריצה הנלהבת?

הוא נחמד... אבל הוא... ממממ... בוא נגיד ככה - בשביל בחורה שהתפשטה, עשתה מלחמת עוגות, ונתלתה מאוטו דוהר בקליפים שלה - קליפ עם מעריצה נלהבת נראה... לא מושקע משהו..
ונכון, אפשר להגיד את זה גם על HEAD OVER FEET שכל מה שרואים זה את אלאניס שרה מול המצלמה אבל לא יודעת, לקליפ המדובר הזה אין את היחוד הזה שאני, אישית, מצאתי בשאר הקליפים..

gggrrr

New member
אחלה סינגל שבעולם

אני באמת לא מבין מה כל כך לחוץ לחבריי הפורום ההצלחה המיסחרית שלה? זה לא שאתם מקבלים אחוזים או משהו(אלא אם יש משהו שאני לא יודע עליו) הבחורה לא חייבת לעבוד אפילו לרגע אחד בחיים שלה-היא הרוויחה מספיק. שתמשיך לעשות בחירות שהם רק מוזיקה נטו וכך גם המקרה של השיר הזה

שאני אסביר?

לפחות לי הצלחתה המסחרית של אלאניס חשובה בגלל שככל שהיא יותר תצליח יותר ישמיעו אותה, יותר ידברו עליה, היא לא תשאר כמי שזכתה לפני אלף שנה ב-4 פרסי גראמי יוקרתיים ותחשף להערצה של יותר אנשים. יותר כיף לשמוע גלגל"צ ולשמוע שהשיר oit זכה במקום הראשון במצעד. אני צודק?

BaBa LiVe

New member
אני מסכים!

לא חשוב לי כמה היא מרוויחה, אלא שלא תיעלם לה לפתע, ושירים כאלו יכולים להעלים זמר! כאילו בחירה רעה של סינגלים ברצף! וחבל כי בסה"כ, סו קולד קאוס דיסק מושלם... אבל ברדיו, זה לא שיר לרדיו, הוא יגיע למקום ראשון בגלגל"צ?! לא נראה לי, אבל אני מקווה! אחלה שיר! בתור שיר 2

gggrrr

New member
אתה שומע את מדונה בגלגלצ,נכון?

למרות שההצלחה המסחרית שלה היא כבר שנים לא מה שהיא הייתה פעם אלאניס לא הולכת להעלם (אולי לא תשמע עליה בכל חור אבל זה הרבה יותר נחמד ככה) וגם חשבון הבנק שלה נח בשקט אז הכל טוב כנראה שהיא קצת מסובכת מידי בשביל רוב הנוער היום אז היא פחות פופולרית אבל אני חושב שזה הרבה יותר טוב

למעלה