oit הקליפ!!! הקליפ של oit מעדות ההופעה חיה
D dilan angel New member 23/6/04 #2 nice..../images/Emo110.gif קליפ חמוד..לא יותר מזה אלאניס מדהימה שם חמודה בטירוף! אבל היה יכול להיות יותר טוב לדעתי קליפ שרק אלאניס הייתה משתתפת בו ושלא יביאו איזו דוגמנית בלונדה ..היה יכול להיות עדיף..
nice..../images/Emo110.gif קליפ חמוד..לא יותר מזה אלאניס מדהימה שם חמודה בטירוף! אבל היה יכול להיות יותר טוב לדעתי קליפ שרק אלאניס הייתה משתתפת בו ושלא יביאו איזו דוגמנית בלונדה ..היה יכול להיות עדיף..
O OrdinaryDay New member 23/6/04 #3 זו בדיחה, נכון? גרופית עם חצאית מינימלית שלא משאירה הרבה מקום לדמיון, רודפת אחרי אלאניס ברחובות בצהריי היום עד למועדון נידח, מתגנבת ובסוף הכל כיף וטוב? oh cooooooome one alanis! אני יודעת שהקליפים הקודמים הם גם לא משהו משהו...אבל זה? זה כמו לרדת לזנות!!
זו בדיחה, נכון? גרופית עם חצאית מינימלית שלא משאירה הרבה מקום לדמיון, רודפת אחרי אלאניס ברחובות בצהריי היום עד למועדון נידח, מתגנבת ובסוף הכל כיף וטוב? oh cooooooome one alanis! אני יודעת שהקליפים הקודמים הם גם לא משהו משהו...אבל זה? זה כמו לרדת לזנות!!
T THElast New member 23/6/04 #5 שאלה../images/Emo26.gifעל הסינגלים מ-JLP איזה סינגלים אלאניס הוציאה מהאלבום JLP? (ז"א אלה שששוחררו לרדיו ולטלוויזיה). ומה הסדר יציאה שלהם? תודה.
שאלה../images/Emo26.gifעל הסינגלים מ-JLP איזה סינגלים אלאניס הוציאה מהאלבום JLP? (ז"א אלה שששוחררו לרדיו ולטלוויזיה). ומה הסדר יציאה שלהם? תודה.
ע ערן1987 New member 23/6/04 #6 אממ.. Thank U יצא ראשון,אחריו Joining You ואז So Pure(לפחות אלו הסינגלים בבריטניה)
מ מיסטר בראון New member 23/6/04 #7 הוא דיבר על JLP ../images/Emo13.gif הראשון היה YOK השני היה Ironic אחריו You Learn והרביעי היה Head Over Feet ככה נדמה לי.....
הוא דיבר על JLP ../images/Emo13.gif הראשון היה YOK השני היה Ironic אחריו You Learn והרביעי היה Head Over Feet ככה נדמה לי.....
מ מיסטר בראון New member 23/6/04 #9 איך שכחתי את HIMP???????? ../images/Emo4.gif בכל מקרה, שמתם לב שלא רשמתי את התגובה שלי על הקליפ....
B BaBa LiVe New member 23/6/04 #10 לא ראיתי! וזהו...רשמית נסתם הגולל על SCC לא משנה! נעבור לשירים ששוים דיבור - אלאניס הופיעה אצל קונאן אובריאן! מישהו יודע אם זה צריך להיות משודר ביס?!
לא ראיתי! וזהו...רשמית נסתם הגולל על SCC לא משנה! נעבור לשירים ששוים דיבור - אלאניס הופיעה אצל קונאן אובריאן! מישהו יודע אם זה צריך להיות משודר ביס?!
מ מיסטר בראון New member 23/6/04 #14 ערן נהיית כבר קבוע בפורום מגיע לך.. .... (זה לכל החדשים)....... מנסה להתחמק ככה בלי מסיבות להצטרפותך...... ביישן וצנוע שכמוך
ערן נהיית כבר קבוע בפורום מגיע לך.. .... (זה לכל החדשים)....... מנסה להתחמק ככה בלי מסיבות להצטרפותך...... ביישן וצנוע שכמוך
ע ערן1987 New member 23/6/04 #15 אני מנסה להמנע ../images/Emo3.gif לפחות עד שהכתבה שלי עליה תצא בשבוע הבא.. אבל אני קורה כמעט את כל ההודעות
אני מנסה להמנע ../images/Emo3.gif לפחות עד שהכתבה שלי עליה תצא בשבוע הבא.. אבל אני קורה כמעט את כל ההודעות
ע ערן1987 New member 24/6/04 #23 לא יודע.. למי שיש יס שיבדוק כל יום אם היא שם.. אני מאמין שרק הופיעה,אבל לכי תדעי
B BaBa LiVe New member 24/6/04 #24 היא שרה את DIPTM סתם! היא כמובן שרה את EES לגביי ראיון! אלוהים יודע... נקווה שזה אכן יגיע ליס