oi oi oi

JACKASS 4 LIFE

New member
oi oi oi

מה קורה ניגרז?! איך החופש אה? סטייל אה? ספרו קצת מה עשיתםףאיפה הייתם וכו'.. מה יש פה חדשיים?! יהההההההה אז חדשים תיפקדו פה בקשע שארני אדע מי אתם.. ויש בנות?! מקווה כוסיות
אבל אני מקווה שבן לא הקדים אותי
נ.ב שמעו מה קרה לי אתמול (הגעתי ביום רביעי אבל לא היה לי זין לכתוב הודעה..) גלשתי אתמול..אחריי הפסקה של איזה חודשיים+ אקיצר גל של מטר וחצי ע-נ-ק!! אני בא מתחיל לחתור במהירות עולה ככה למעלה מאבד שיוי מישקל עף מהגלשן...ואז אני מרגיש שאני עומד להיתקע עם הפנים בריצפה ואז בום!! עם כל העוצמה של הגל ניתקעתי עם חצי פנים בתוך החול...עיקמתי את הצואר והגב..היתנפחה לי העין ויש לי מלא שיפשופים על כל הפנים..אהה וגם האף ממש היתנפח אקיצר שאני בתוך המים לא הצלחתי לנשום והתחלתי לבלוע מים כי היו גלים שהעיפו אותי ולא הצלחתי לזוז כי כאב לי הגב והצאור במקרה חבר עלה למעלה אז הוא ראה אותי עם דם מהאף ומכל הפרצוף אז הוא מהר הביא אותי לחוף.. אז אתמול הייתי מלא זמן בבית חולים...הרופא אמר שיצאתי בנס =\ הוא אמר שיכולתי לשבור את המפרקת בקלות וגם כמעט איבדתעי את ההכרה =\ ועכשיו אני נירא כמו חצי כושי מנופח ומפחיד סתכלו לבד ------->

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif חחח גדוווולללל../images/Emo6.gif

מכירה ת'הרגשה דוד.... לא נעים.. לא נעים בכלל... רק שאני נפלתי רק על הסנטר..ולא על כל הפנים..למזלי.. אבל חפיףףףף בקטנה... תרגיש טוף!

JACKASS 4 LIFE

New member
3

אהה ואיפה זו שאמרה שאני לא אתפוס כוסיות שם?!?!!?!? חכי לתמונות שאני אעלה עוד מעט!!!

JACKASS 4 LIFE

New member
בקשע...

ואל תיתיחסי גם לפה איך שאנחנו ניראים!! אנחנו אחריי איזה 4 ליטר בירה..איזו בירה משובחת יש להם שם! הרבה אבסולוט...שני כוסיות ייגר מייסטאר.. והרבה יין ושמפניה.. והבנות גם דפקו קצת ג'וינטים.. והכושית סתם מכוערת.. אבל השניים האחרות היו דיי שוות..

JACKASS 4 LIFE

New member
2...

היו מ-ל-א אבל איבדנו את המצלמה הדיגיטלית שבוע לסיום הטיול אז אלו תמונות רגילות שניסינו לצלם מהר...היו גם פה עוד אבל הוא לא סרק הכל =\

sweet 666

New member
ואי, אתה אוהב גרמניות, אאה..?

כולן כאלה...לבנות...ובלונדיניות.. חחחחח, סתם סתם...כל חור שחור בלילה(בנים, זכרו, זה נכון..) אני שמחה שנהנת...אחלה בחורות...ספר מה היה. מה עשיתם בכלל..? כאילו..לא ניראה לי שהזדיינתם 24\7...או שכן..?

holly shit

New member
למה, הם לא נראות כאלה לבנות..

שזופות טוב דווקא, וואלה סבבה נראה שהיה כיף. איך הבנת מזה שהם גרמניות אני עדיין שואלת את עצמי אבל ספר דברים, מסיבות שהייתם בהם..

JACKASS 4 LIFE

New member
כה היה להן ברוואן ניפלס!!

איזה סטייל זה =) ובאמת הן ממש לא ניראות גרמניות.. אך אך המסיבות שם... איזה סטיייייל...איזה גודל של כל מועדון..היינו באמנזיה (איפה שמצולם קווין ופרי) היינו בפאצ'ה..בפרוילג'..ובעוד כמה איכותיים. גם יום אחד היינו שדויד גואטה הופיע אם את מכירה אותו..איזה תותח הוא! היה ממש כיף שם...בכלל זו חויה ממש כיפי.. אבל הבנות שם הן הכי כוסיות בעולם!!! והכי קל להשיג מהן ז**ן!! אז בנים קחו לתשומת ליבכם

JACKASS 4 LIFE

New member
אני לא יכול להגיד לך מה קרה שם..

ג'נטלמן לא מספר =) חחח סתם..נירא לי אני אפילו לא זוכר..סתם סתם.. אקיצר היה טוב

holly shit

New member
חח ארבל אתה יודע מה שמתי לב?

ביומיים, שלוש האחרונים לא כתבת אפילו הודעה אחת עם תוכן. חדת אבחנה שכמותי!

VVEE MAN

New member
הנה

מרוצה?חהחהחהחהחהחה בלהבמבלהמבהבלה מווווווווו

למעלה