JACKASS 4 LIFE
New member
oi oi oi
מה קורה ניגרז?! איך החופש אה? סטייל אה? ספרו קצת מה עשיתםףאיפה הייתם וכו'.. מה יש פה חדשיים?! יהההההההה אז חדשים תיפקדו פה בקשע שארני אדע מי אתם.. ויש בנות?! מקווה כוסיות
אבל אני מקווה שבן לא הקדים אותי
נ.ב שמעו מה קרה לי אתמול (הגעתי ביום רביעי אבל לא היה לי זין לכתוב הודעה..) גלשתי אתמול..אחריי הפסקה של איזה חודשיים+ אקיצר גל של מטר וחצי ע-נ-ק!! אני בא מתחיל לחתור במהירות עולה ככה למעלה מאבד שיוי מישקל עף מהגלשן...ואז אני מרגיש שאני עומד להיתקע עם הפנים בריצפה ואז בום!! עם כל העוצמה של הגל ניתקעתי עם חצי פנים בתוך החול...עיקמתי את הצואר והגב..היתנפחה לי העין ויש לי מלא שיפשופים על כל הפנים..אהה וגם האף ממש היתנפח אקיצר שאני בתוך המים לא הצלחתי לנשום והתחלתי לבלוע מים כי היו גלים שהעיפו אותי ולא הצלחתי לזוז כי כאב לי הגב והצאור במקרה חבר עלה למעלה אז הוא ראה אותי עם דם מהאף ומכל הפרצוף אז הוא מהר הביא אותי לחוף.. אז אתמול הייתי מלא זמן בבית חולים...הרופא אמר שיצאתי בנס =\ הוא אמר שיכולתי לשבור את המפרקת בקלות וגם כמעט איבדתעי את ההכרה =\ ועכשיו אני נירא כמו חצי כושי מנופח ומפחיד סתכלו לבד ------->
מה קורה ניגרז?! איך החופש אה? סטייל אה? ספרו קצת מה עשיתםףאיפה הייתם וכו'.. מה יש פה חדשיים?! יהההההההה אז חדשים תיפקדו פה בקשע שארני אדע מי אתם.. ויש בנות?! מקווה כוסיות